Fransız olandan önce 380 dediler 340 euroya düştü. Benim daha testi vermeme 4 hafta varSiz ne kadar fiyat aldınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fransız olandan önce 380 dediler 340 euroya düştü. Benim daha testi vermeme 4 hafta varSiz ne kadar fiyat aldınız ?
Güzel indirim yapmışlarFransız olandan önce 380 dediler 340 euroya düştü. Benim daha testi vermeme 4 hafta var
DuymamıştımBu arada Nipt plus isminde bir yer ile görüştüm. Ankara’da yapıyorlarmış. Amerika’dan getirmişler ekipmanı falan.
Siz duydunuz mu bu firmayı
Bu aslında birçok etkene göre değişiyor. Annenin boyu, kilosu, hamilelikte aldığı kilolar, kas tonu ve rahim içi genişliği gibi nedenlerle kiminin erken çıkıyor veya çok büyük oluyor.Acaba karnı erkenden çıkanların cinsiyeti erkek ya da kız olur gibi bir hurafe var mı? Benim karnım baya çıktı. Arkadaşlarım bile 2.5 aylık olduğuna inanmıyor, biri kızlarda erken çıkıyor falan dedi. Hurafe de olsa size sormak istedim.
Simdi bebekler normalde plasentadan beslenip buyuyor ya. İste daha plasenta olusmadan once bebek cok cok kucuk susam kadarken yolk kesesinden besleniyor. Kucuk oldugu icin gorunmuyor ama yolk kesesi varsa bos gebelik riski kalkiyor. Yani gorulmesi iyi bisey.Kızlar ya benim anlamadığım bir şey var yolk kesesi denen şey nedir ultrasona anlayamıyorum onun yüzünden normal kese var içerisinde de bebek olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla yolk nedir 9 ay boyunca gelişiyormu içeride
Benim ilk gebeligim boyleydi canim. Allah kolaylik versin. Kac kere serum almaya hastaneye gitmisimdir. İcimde su bile kalmiyor diye. 12-15 civari biter normalde.Bulantıları benim gibi tavan yapan var mı prilama rağmen öğüre öğüre bi hal oldum ve inanılmaz bi halsizlik yaşıyoruö kalkamıyorum yerimden kızlar napıcam böyle önerisi olan var mı ne zaman azalmaya başlar şuan 8+0 ım
Ah ne zor İlk gebeliğimde bende hep kusuyordum hastanede yattım belli dönemler hiperemezis gravidarum demişti doktor henüz bu gebelikte daha kusmadım ama oda kendimi sıkmaktan. sıkmasam istifra ederdim. Allah yardım etsin bana ve benim gibi olan herkeseBenim ilk gebeligim boyleydi canim. Allah kolaylik versin. Kac kere serum almaya hastaneye gitmisimdir. İcimde su bile kalmiyor diye. 12-15 civari biter normalde.
Yolk bebeğin beslenmesi için diye biliyorum. 12-13. Haftadan sonra kayboluyorKızlar ya benim anlamadığım bir şey var yolk kesesi denen şey nedir ultrasona anlayamıyorum onun yüzünden normal kese var içerisinde de bebek olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla yolk nedir 9 ay boyunca gelişiyormu içeride
Amiiin canııım sağ sağlim kucağımıza almak nasip olsunBelki de cnm .bebekle birlikte büyüyebilir ama korkma kötü bı yerde değil ama biraz ağrı olabilir dedi.hatta ben söylemesem hiç soylemedi bile.ekimde kontrole giderken ozamanlar gorup soylemisti ama sanki ozamanlar 35 mm gibi bsyler demişti 2taneydi.cok hızlı büyüdüğü için korktum.ama adet gören çoğu kadında oluyormuş bu miyomlar ve çoğu kişi habersiz.allahim hayırlısını versin hakkımızda canım.Allah korusun bebeklerimizi de bizleri de
Doktorlar her ihtimalı söylüyor sanırım bana düşük yapabiliyor miyomlu hastalar dediği için ister istemez her akıntım vs olduğunda lavaboya gidip kontrol etme ihtiyacı duyuyorum ama içimde hep kötü bişe olmıcak hissi varMiyom bebekle birlikte büyüyor. Hamilelikte büyümesine normal olarak bakıyorlar. Annemin iki büyük miyomu vardi. Biri çaydanlığın altı kadar büyüktü. Diğeri de onun yarısı. Hamilelikte tehlike her zaman var, çünkü kapalı bir kutu ama miyomu olup da hamilelikte sürekli takip edilen bebeği sağlıklı doğan çok tanıdığım var. Doğumda alıyorlar bebekle birlikte hatta çok enteresan ama annemde küçük olanlar da varmış o 2 büyük harici, doktorlar onların beslenme damarlarını bağlamışlar, operasyona devam edememislerdi bir nedenle. Bir dahaki kontrolünde miyomu yoktu annemin.
11.haftanin sonundan sesleniyorum aynı durumdayım sizinle. Günde 4 prilam bana mısın demiyor buna rağmen öğürme ve bulantı yüksek. Hatta birkaç kez feci kustum. 6.haftadan beri böyleyim. 12. Haftadan sonra geçer diyenler tek umudumBulantıları benim gibi tavan yapan var mı prilama rağmen öğüre öğüre bi hal oldum ve inanılmaz bi halsizlik yaşıyoruö kalkamıyorum yerimden kızlar napıcam böyle önerisi olan var mı ne zaman azalmaya başlar şuan 8+0 ım
Oyy deme allah yardımcın olsun çok zor ya umarım bir kaç güne bıçak gibi kesilir bulantıların 12 ye bişey kalmamış11.haftanin sonundan sesleniyorum aynı durumdayım sizinle. Günde 4 prilam bana mısın demiyor buna rağmen öğürme ve bulantı yüksek. Hatta birkaç kez feci kustum. 6.haftadan beri böyleyim. 12. Haftadan sonra geçer diyenler tek umudum
Bende pek akıntı olmuyor hamilelik başından berikızlar hepinize güzel hayırlı bayramlar diliyorum
bir de iki gündür akıntımda azalma var. 9+4teyim bugün. siz de böyle bi şey yaşadınız mı? azalan oldu mu? ya da azalıp sonra tekrar artan? normal midir ki bu