Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim neden yanlis anlayayim. Tecrubeni paylasiyorsun sagolKuzum seni asla üzmek istemem yanlış anlama.ekim ayında kürtaj oldgum bebegimde bnm de artış vardı ama az az artıyordu.kese gelişmedi bı türlü ve sürekli kanamam oluyordu.11haftaya kadar bekledik 6haftada kalmış içi bostu ve kürtaj oldum.insallah güzel ilerler gebeliğin.
Matofın kullanıyorum bende kürtajdan sonra yenıden baslıcam duzene sokarım inşallah umarım sende düzenli artısa döner en az yuzde 60 artıyorsa yeterlı dıyorlar ama benım bel agrım da basındam bero çoktuMetformin kullandin mi? O ilac insulin direnci icin benim sekerim de insulin direncine bagli. Adetlerimin gunu sekmiyor kullaninca. Benim de suan hamileligim ne olacak belli degil. Doktorum umutlu ama bir yandan da Beta duzensiz artiyor. Daha bebek ve kalp atusu yok. Ne olursa olsun sonuca hazirlikliyim. Olmazsa hakkimda hayirlisi buymus diyecegim. Hayir gorunende şer, şer görünende hayir olabilir diyerek kendimi teselli ediyorum.
Bugün den keşke verseydın canısıcanim neden yanlis anlayayim. Tecrubeni paylasiyorsun sagol
Beta artis oranlarin nasildi?
Benim asagidaki gibi.
22 May: 29
24 May: 57
28 May: 236
30 May: 602
3 Jun :1518
5 Jun :2317
8 Jun 3941
Doktor yolk kesesi saglikli ve boyle dusuk ilerleyip saglikli gebeligi olan hastalarim oldu dedi. Suan bekleme surecindeyiz
Canım oturmaktan insan biraz beli ağrıyor ben 10 saatlik yol geldim arada arkada uzan istersenDüşük riskim var diye günlerce dışarı bile çıkmadım hep yattım. O yüzden hamlamisim ondan ötürü de korkuyorum birden çok yorulacak gibiyim
Selam kızlar, fetal DNA testi için fiyat bilgisi aldınız mı? Aldıysanız neBen özel bı hastaneden fiyat aldım 15 bin dediler hangi firma nedir nesidir bilmiyorum nipt testi deyince bu fiyatı verdiSelam kızlar, fetal DNA testi için fiyat bilgisi aldınız mı? Aldıysanız ne kadar dediler?
Sadece 5 ve 8 hazirandaki bi tık yavaş ilerlemiş diğerleri olması gerektiği gibi 2 günde bir 2 katı canım. Endişelenme bence. Hayırlısıyla herşey güzel olurcanim neden yanlis anlayayim. Tecrubeni paylasiyorsun sagol
Beta artis oranlarin nasildi?
Benim asagidaki gibi.
22 May: 29
24 May: 57
28 May: 236
30 May: 602
3 Jun :1518
5 Jun :2317
8 Jun 3941
Doktor yolk kesesi saglikli ve boyle dusuk ilerleyip saglikli gebeligi olan hastalarim oldu dedi. Suan bekleme surecindeyiz
Benimde canım meyveli soda çok istiyor ama eşim zararlı diye duymus meyveli olanları icirmiyor bana geçen gün yolculuk için hazır aldım kaprisan vardı eskiden onlardan güzeldi zararıni bilmiyorum sürekli icmedigim içinKızlar selam. Ya size birşey danışmak istiyorum. Şimdi gebelikte paketli gıdalar falan yasak ya hazır kutu meyve sularıda mı yasak? Ben genelde avşarın şu mor sodasından içerdim hep ama meyveli soda da yasak diye biliyorum. Malum yaz ayındayız ve canım sürekli soğuk içecekler istiyor önerileriniz var mı yada kutu meyve sularından güvenilir olan markalar vs?
Birde karadut özü satılıyor onu soğuk soyla meyve suyu da yapabilirsiniz belki yada evde limonata benim aklıma gelmişti ama üşendim limonatayaKızlar selam. Ya size birşey danışmak istiyorum. Şimdi gebelikte paketli gıdalar falan yasak ya hazır kutu meyve sularıda mı yasak? Ben genelde avşarın şu mor sodasından içerdim hep ama meyveli soda da yasak diye biliyorum. Malum yaz ayındayız ve canım sürekli soğuk içecekler istiyor önerileriniz var mı yada kutu meyve sularından güvenilir olan markalar vs?
Anladim canim.Ben ilk hamileligimde en az 2 aylik olana kadar kullandim.. Bunda synjardi kullaniyordum metformin ile baska bir etken madde karisimi. O etken madde hamilelikte kullanilmiyor diye iliskiden 11 gun sonra hamilelik kesinlesince hemen biraktim.. Simdi diyorum metformin alsaydim belki de boyle olmayacakti. Keske tamamen birakmak yerine metformine donseydim. Aklimda hep bir soru isareti kalacak.Matofın kullanıyorum bende kürtajdan sonra yenıden baslıcam duzene sokarım inşallah umarım sende düzenli artısa döner en az yuzde 60 artıyorsa yeterlı dıyorlar ama benım bel agrım da basındam bero çoktu
Beta 1200 e ulastiktan sonra katlanma suresi 72-96 saate cikabiliyormus. Oyuzden yine 3 gun olsun dedim yarin verecegim kan. Bir sonrakini de yarinki sonuctan 2 gun sonra vermeyi planliyorum canim. Gerci doktor randevum da carsamba gunu. O gun bakalim kalp atisi olacakmi.Bugün den keşke verseydın canısı
Çok üzüldüm ne denir bilmiyorum. İnşallah istediğiniz vakitte, sağlıklı bir gebeliğiniz ve bebeğiniz olur.Gelişme yok dedı kürtaj a karar verdık boşa vakıt kaybetmeyelım pko var insülin direnci de var tedavı ile oldu zaten üç hamileliğimıb ikisi
Bende evde bişeyler deniyim bari kuzum sağolBirde karadut özü satılıyor onu soğuk soyla meyve suyu da yapabilirsiniz belki yada evde limonata benim aklıma gelmişti ama üşendim limonataya
Kese vs görünmesi lazım şuan zatenAnladim canim.Ben ilk hamileligimde en az 2 aylik olana kadar kullandim.. Bunda synjardi kullaniyordum metformin ile baska bir etken madde karisimi. O etken madde hamilelikte kullanilmiyor diye iliskiden 11 gun sonra hamilelik kesinlesince hemen biraktim.. Simdi diyorum metformin alsaydim belki de boyle olmayacakti. Keske tamamen birakmak yerine metformine donseydim. Aklimda hep bir soru isareti kalacak.
Beta 1200 e ulastiktan sonra katlanma suresi 72-96 saate cikabiliyormus. Oyuzden yine 3 gun olsun dedim yarin verecegim kan. Bir sonrakini de yarinki sonuctan 2 gun sonra vermeyi planliyorum canim. Gerci doktor randevum da carsamba gunu. O gun bakalim kalp atisi olacakmi.
Amin inşallah hepimiz tez vakitte kalalımÇok üzüldüm ne denir bilmiyorum. İnşallah istediğiniz vakitte, sağlıklı bir gebeliğiniz ve bebeğiniz olur.
Canım geçmiş olsun. Kızımdan önce benimde bir kaybım oldu. Üzülme diyeceğim ama olmuyor haklısın. Ama inan geçiyor. Doğsa belkide çok hasta doğacaktı daha çok üzülecektin. Böylesi hayırlısıdır belkide. Rabbimt tez zamanda sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip etsin inşallahAmin inşallah hepimiz tez vakitte kalalım
Acaba diyorumCanım geçmiş olsun. Kızımdan önce benimde bir kaybım oldu. Üzülme diyeceğim ama olmuyor haklısın. Ama inan geçiyor. Doğsa belkide çok hasta doğacaktı daha çok üzülecektin. Böylesi hayırlısıdır belkide. Rabbimt tez zamanda sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip etsin inşallah
Tansiypn aleti alıcam aslında çünkü o hamileliğimden kalan bi korku var ister istemezBazen hastanede yuksek cikabiliyor neden bilmiyorum. Evdeki mi hastanedeki mi dogrudur hic bir fikrim yok. Benim de basima geldi bu. Belki stresstendir. Surekli cikmiyorsa sikinti olmaz sanirim.