- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Aklımda sadece acaba dıom acaba gelısır mıPkolu_anneadayi canım çok üzüldüm umarim herşey gönlünce olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklımda sadece acaba dıom acaba gelısır mıPkolu_anneadayi canım çok üzüldüm umarim herşey gönlünce olur
ben de çok üzüldüm canım benim. Dilerim en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve çabucak geçer bu süreç. Moralini yüksek tut lütfen kalbimiz seninleAklımda sadece acaba dıom acaba gelısır mı
İnşallah gerçekten sadece dediğim gıbı aldırdıktam sonra acaba detmıyım gelişir di aldırmasaydımben de çok üzüldüm canım benim. Dilerim en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve çabucak geçer bu süreç. Moralini yüksek tut lütfen kalbimiz seninle
Gelir tabiki neden gelmesin bak bende karnımda kalp atışını kaybettim bebeğimin kürtaj oldum iki ay sonra kızıma hamile kaldım sorunsuz doğurdum şimdi 6 yaşında. Yine hamileyim. Oluyor arkadaşım yeterki stres yapma kendine bu kadarAklımda sadece acaba dıom acaba gelısır mı
Bence acabalarla doldurma zihnini tertemiz sayfa aç. İçine sinmiyorsa başka birine daha görün kuzucumİnşallah gerçekten sadece dediğim gıbı aldırdıktam sonra acaba detmıyım gelişir di aldırmasaydım
Ekleyelim canım. Kese ve kalp atışı gördünüz mü ?Yaş:39
İkinci çocuk
Ankara
Sat:20 nisan
Decavit Multivitamin ve Mineral kombinasyonu içeriyor. A,B,C,D,E vitaminleri ile kalsiyum, demir, fosfor, magnezyum, bakır, çinko vs içeriyor. Tüp bebek doktorum kullanmamı istemişti, doğuma kadar devam edeceğim.Decaviti ne için kullanıyorsunuz
benim de çok hassas göğüslerim çok şişti. ya sağa ya da sola dönüp yatıyorum sırt üstü de yatamıyorum artıkKızlar göğüsleriniz ne durumda? Ben bugün sata göre 7+2 yim ve bi kaç gündür inanılmaz acıyor göğüslerim dokununca. Hele uçları inanılmaz hassaslaştı. Umarım geçici bir dönemdir. Birde yüz üstü uyuyanlar kulubü başkanı olarak artık yüzüstü yattığımda rahatsızlık hissi duyuyorum sizde durumlar nasıl? Nasıl yatıyorsunuz?
Hapşırınca bi sızı giriyor, geçer birazdan inşallah merak etmeyin. Hapşırmakla bir şey olmaz diye düşünüyorum Hapşırığınız geldiğinde bacağınızı kendinize doğru çekin, o zaman etkilemiyorkızlar günaydın sabah istemsiz kendimi kasarak hapşırdım
sağ kasığımda sanki bir şey tık etti ağrı girdi. zarar gelmiş olabilir mi hala kalp atışını duyamadım zaten çok tedirginim
onu da burada okumuştum yapmaya çalışıyorum normalde ama bir an yapamayacağım bir durumdu teşekkür ederimHapşırınca bi sızı giriyor, geçer birazdan inşallah merak etmeyin. Hapşırmakla bir şey olmaz diye düşünüyorum Hapşırığınız geldiğinde bacağınızı kendinize doğru çekin, o zaman etkilemiyor
Hapşırmakla bebeğinize zarar gelmez, öyle olsaydı herkes düşük yapardı :)kızlar günaydın sabah istemsiz kendimi kasarak hapşırdım
sağ kasığımda sanki bir şey tık etti ağrı girdi. zarar gelmiş olabilir mi hala kalp atışını duyamadım zaten çok tedirginim
Canım nasıl geçti yolculuk ? Bir şey olmaz inşallah bebeğin çok güçlü annesi sen kendini çok yorma , çok fazla ayakta durma her fırsatta otur bir yere. Geçecek hemenSaat 7'de 4.5 saatlik yola çıkmış olacağım biraz korkuyorum. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. 3 gün çok yoğun bir iş programim da var. Erteleyemedim. Dualarınızı beklerim bir an önce geçsin şu günler de rahatlayayım.
Merhaba canım , bende 29 Nisanda transfer olmuştum yakınmış tarihlerimiz bende geçen haftalarda kanama olmuştu ardından lekelenme olmuştu ama şimdi geçti tamamen çok şükür. Cuma günü kontrolüm var umarım kanama alanı da kaybolmuştur artık sende kanama olmuşmuydu sadece lekelenme mi oldu ?Kizlar merhabaa beende 1 mayista transfrr olup suan 8 haftalik hamislerdenim benm lekelenmelerim devam ediyor doktorum rahim genisliyor ondan dedi muayenelerimde cok sukur her yolunda sizlerin nasil geciyor
Günaydın canım , bir şey olmaz bence sonuçta hapşırmak vücudumuzun doğal ihtiyacı. Sen mutlaka ayağını karnına çekmeye çalış hapşırırken yada ayaktaysan otur mutlaka bir yere. Kendini de kasma hem hapşırırkenkızlar günaydın sabah istemsiz kendimi kasarak hapşırdım
Ben sırt üstü yatınca belim çok ağrıyor yabenim de çok hassas göğüslerim çok şişti. ya sağa ya da sola dönüp yatıyorum sırt üstü de yatamıyorum artık
Günaydın , gözün aydın canım kaç haftalık ?Günaydın dün kalp atışını duydum ben de
Günaydın canım , çok bilgim yok kürtajın nasıl yapıldığına dair. Kötü bir şey mi kazıyarak yapılmasıKIZLAR GÜNAYDIN ANESTEZİ İÇİN KAN VERMEYE GELDİM AMA BURDA KAZIYARAK YAPIYORLARMIS KURTAJI
Vakum daha çok önerilen de oda yok burdaGünaydın canım , çok bilgim yok kürtajın nasıl yapıldığına dair. Kötü bir şey mi kazıyarak yapılması
Benim bir önceki doğumumdan sonra Rahime plesenta yapışık kalmıştı kazıyarak kürtaj yapmışlardı. Bi sorun yaşamadım sonrasında. Sende yaşamazsın benceVakum daha çok önerilen de oda yok burda
Dün ultrasonda 6+6 dediler çok değişik bi duygu kulağıma yapıştı ses resmen kafamın içinde hep o var allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuCanım nasıl geçti yolculuk ? Bir şey olmaz inşallah bebeğin çok güçlü annesi sen kendini çok yorma , çok fazla ayakta durma her fırsatta otur bir yere. Geçecek hemen
Merhaba canım , bende 29 Nisanda transfer olmuştum yakınmış tarihlerimiz bende geçen haftalarda kanama olmuştu ardından lekelenme olmuştu ama şimdi geçti tamamen çok şükür. Cuma günü kontrolüm var umarım kanama alanı da kaybolmuştur artık sende kanama olmuşmuydu sadece lekelenme mi oldu ?
Günaydın canım , bir şey olmaz bence sonuçta hapşırmak vücudumuzun doğal ihtiyacı. Sen mutlaka ayağını karnına çekmeye çalış hapşırırken yada ayaktaysan otur mutlaka bir yere. Kendini de kasma hem hapşırırken
Ben sırt üstü yatınca belim çok ağrıyor ya
Günaydın , gözün aydın canım kaç haftalık ?