- 27 Kasım 2018
- 3.310
- 3.468
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun umarım evladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤ benimde 3 aylık bebeğimin kalbi durmuştu o hafta hiç ağrım yoktu dedim iyiyim galiba hiç beklemiyordum bu şekilde bir haber alacağım defalarca ama ben iyiyim doktor hanım diye sonucun değişmesini umdum ama nasibi yokmuş diyorum. Sadece bir değerim heterozigot çıktı oda önemli bir değer değilmiş ama yinede şuan ki hamileliğimde iğne kullanıyorum, coraspin vermedi doktorum. İnsan etkileniyor şuan ağrım olmadığı günler endişeleniyorum elimde olmadan :)İsalalh cnm diğer bebeğim mide bulantısı göğüs agrisi birden kesilince doktora gittim kalbi durmuştu üç bicuk aylıktı kürtaj oldum ondan korkuyorum biraz bide kan pıhtılaşma var bnde şimdi iğne kullanıyorum ve aspirin biraz takintiliyim işte bu konuda
Referans değerlerinde görünüyor yine de bir doktora gösterin aile hekimi falan da olabilirEki Görüntüle 3437764
Benim aptt değerim en son kürtaj oldgum gün bakılmış ve bu değer çıkmış.
Çok geçmiş olsun umarım evladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤ benimde 3 aylık bebeğimin kalbi durmuştu o hafta hiç ağrım yoktu dedim iyiyim galiba hiç beklemiyordum bu şekilde bir haber alacağım defalarca ama ben iyiyim doktor hanım diye sonucun değişmesini umdum ama nasibi yokmuş diyorum. Sadece bir değerim heterozigot çıktı oda önemli bir değer değilmiş ama yinede şuan ki hamileliğimde iğne kullanıyorum, coraspin vermedi doktorum. İnsan etkileniyor şuan ağrım olmadığı günler endişeleniyorum elimde olmadan
Sağlık ocakları bazen belli sayıda takılıyor yani sinirlari oluyor daha fazla yazmiyorlar yanında işaret varmı şöyle < bir işaret bu daha fazla demek oluyor diye biliyom benim öyleydiArkadaşlar merhaba geçen hafta cuma özel bir tıp merkezinde beta hcg vermiştim 1760 çıkmıştı.Bu pzt sağlık ocağına gittim değerim 1880 çıkmış yeni görüntüleyebiliyorum.Bu artış çok çok az.Başına gelen oldu mu laboratuvar farkı olsa bile bu kadar az artış olur mu
Evet bu kadar fark olabilir. İlk kan verdiginiz yerde takip ederseniz daha saglikli olur.Arkadaşlar merhaba geçen hafta cuma özel bir tıp merkezinde beta hcg vermiştim 1760 çıkmıştı.Bu pzt sağlık ocağına gittim değerim 1880 çıkmış yeni görüntüleyebiliyorum.Bu artış çok çok az.Başına gelen oldu mu laboratuvar farkı olsa bile bu kadar az artış olur mu
Direkt 1880 yazıyor o işaret yok.Endişelendim bende randevumu yarına aldım.Sağlık ocakları bazen belli sayıda takılıyor yani sinirlari oluyor daha fazla yazmiyorlar yanında işaret varmı şöyle < bir işaret bu daha fazla demek oluyor diye biliyom benim öyleydi
İnşallah öyledir doktorum yarın gel dedi.Duruma göre isteyecek sanırımEvet bu kadar fark olabilir. İlk kan verdiginiz yerde takip ederseniz daha saglikli olur.
Duyan var canım bilmiyorum kiKızlar bugün 6+1 oldum doktora gitsem duyarmıyım sizce kalp sesini yoksa bekleyeyim mi
Vajinalden alirsiniz muhtemelen ama karindan belki olur belki olmaz.Kızlar bugün 6+1 oldum doktora gitsem duyarmıyım sizce kalp sesini yoksa bekleyeyim mi
İçime öyle doğduNerden tahmin ettiniz
Arkadaşlar merhaba geçen hafta cuma özel bir tıp merkezinde beta hcg vermiştim 1760 çıkmıştı.Bu pzt sağlık ocağına gittim değerim 1880 çıkmış yeni görüntüleyebiliyorum.Bu artış çok çok az.Başına gelen oldu mu laboratuvar farkı olsa bile bu kadar az artış olur
İsallah bir sorun yoktur rabbim size bagislasinDirekt 1880 yazıyor o işaret yok.Endişelendim bende randevumu yarına aldım.
7+1de duymustuk bizKızlar bugün 6+1 oldum doktora gitsem duyarmıyım sizce kalp sesini yoksa bekleyeyim mi
Özele gidicekseniz bence biraz daha bekleyin bidaha cagirirler duymazlar belki masrafta olmasınKızlar bugün 6+1 oldum doktora gitsem duyarmıyım sizce kalp sesini yoksa bekleyeyim mi
Regl olmadığımız için birde bu kistler doğuma kadar kuculebiliyormus Tv'de doktordan dinlemiştimYarın gidicem canım. 11’de randevum var. Bazen vücut atıyormuş o kisti umarım öyle olur.
Ben de öyle okudum kuzucum yarın doktoruma gideyim içim daha da rahatlasınRegl olmadığımız için birde bu kistler doğuma kadar kuculebiliyormus Tv'de doktordan dinlemiştim
Selamlar, doktora gittik bugün yine kese büyümüş ama bebek yok. Tam tanı almak için radyolojiye yönlendirdi doktor ve orada da görülmedi bebek. Kese boyutuna göre 6+1. Salı günü kürtaj yapılacak maalesef. Çok üzgünüm açıkçası… beni gruptan çıkarabilirsiniz.Canım ne yaptınız , nasılsın ?