- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada dr um vinalac verdi folik asit için sandım ama bayağı bildiğin multivitamin gibi bir sürü takviye var içinde, ilk gebeliğim tüp bebekti öncesinde de multivitamin kullanıyordum gebe kalınca da kullanmaya devam ettim bi sorun olmadı6 haftalığım niye verdi doktor bunu bilmiyorum eşimde doktorun bi bildiği vardır diyor çok arada kaldım
Merhaba, benim de tsh değerim aynı ben de 10 mg ilaç kullanıyorum kullanılması kullanılmamasından cok cok daha iyi diyorlarMerhaba kızlar
Bugün kontrole gittim ilk defa tsh değerim 3,25 çıkmış referans dışı görünmüyordu ama 2 civarı olması gerekiyor dedi ilaç yazdı tsh değeri benim gibi olan var mı
Bide keseyi gördük yolk sac varmış kanama alanı yok ama rahmimin bişeyleri kalınmış kanaman olabilir korkma dedi 6+2 olduğu için embriyo görünür sanmıştım görünmemesi moralimi bozdu biraz
Bende vinalac kullanıyorum ama 12. Haftadan sonra imom omega kullanacağımBanada dr um vinalac verdi folik asit için sandım ama bayağı bildiğin multivitamin gibi bir sürü takviye var içinde, ilk gebeliğim tüp bebekti öncesinde de multivitamin kullanıyordum gebe kalınca da kullanmaya devam ettim bi sorun olmadı
Selam bizde bugün sata göre 7+1 cuma günü randevum var inşallah güzel haberler alırızSelaaam kızlar,çok aktif olamıyorum aşırı halsizlik uyku hali ve ara ara olan mide bulantılarım oluyordu. Bugün çok iyiyim niye iyiyim diye sorgulıyorum tabi ki cuma günü ilk doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım umarım çok güzel haberler alırım da içim rahat eder bi süre bugün 7 haftalık olduk . Umarım sizlerde çok iyisinizdir
Merhaba ben diofol kullanıyorumHerkese sağlıklı gebelik süreci dilerim
Benim sat 2 mayıs normalde tahmini doğum tarhi 6 şubat.Ama ocak sonu da olabileceği için burayı da takipteyim
folik asit olarak ne kullanıyorsunuz hanımlar henüz doktora gitmedim bu yüzden merak ediyorum.Ben folidays aldım eczacım önerdi.
Canım ne yaptınız , nasılsın ?Kese var bebek yok dedi . Aslında ilk başlarsa güzel gelişmiş ama sonra gelişmesi ve büyümesi durmuş ultrasonda görünmeyecek kadar küçük kalmış dedi bende anlamadım açıkçası . Patolojiye gönderip incelettirebilirsiniz dedi
Canım merhaba nasılsın , kalp atışını duydunuz mu ?Kızlar bugün 4 de gideceğim doktora, uygulayamaya göre bugün 6+2 dua edin güzel şeyler duyalım inşallah kalp atışını biraz da olsa duyarım
Hayırlı olsun canım folactive kullanıyorum benHerkese sağlıklı gebelik süreci dilerim
Benim sat 2 mayıs normalde tahmini doğum tarhi 6 şubat.Ama ocak sonu da olabileceği için burayı da takipteyim
folik asit olarak ne kullanıyorsunuz hanımlar henüz doktora gitmedim bu yüzden merak ediyorum.Ben folidays aldım eczacım önerdi.
Canım merhaba nasılsın ? Bi gelişme var mı ?Ben çıktım muayeneden. İyi değil malesef. Kese ve yolk sac var ama sönmüş saglikli gibi görünmüyor dedi. Düşük olmazsa cuma günü doktoruna git ilaç verebilir başlatmak için dedi. Cok uzgunum ama hayırlısı böyleymiş diyorum.
Hepiniz saglikli, sorunsuz hamilelikler geçirin insallah. Bebeklerinizi de sağlıkla kucağınıza alın. Bana nasip değilmiş.
Neyden tahriş olabilirsin ki ? İlişki mi olduKIZLAR MERHABA BUGUN İKİ ÜÇ DAMLA ACK RENK KAN GELMİŞ AMA ACABA TAHRİŞ Mİ OLDUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ben hala kalp atışını duyamadım geç döllenme olduğu için sat a göre geriden geliyorum bayramdan sonraya kaldıKızlar nasılsınız , umarım her şey yolundadır Kese ve kalp atışı görenleriniz kaçıncı haftada gördüklerini yazabilir mi , tabloyu güncelleyelim
orchagoci canım senin bir de kürtaj olacaktı galiba ne durumdasınız ?
Kaya burcu
nnurrcann
D Denizzz000
A Ayyayya
adaa00
Tugcelif4264
@whiteswan98
P pankekkk
F fehva1
Pkolu_anneadayi
S suheddaaaa
dikloron
K kub111
A aysoo1831
goldenswan
H hatun60
flamenko
M Minikkedi00
Lady Luck
D dolunaybekler
P Papatya445834
S sansyanimda
Dodine
partalina_
M mellness87
Z zey62
F fnd05
Zuzushh the YARGI Machine
cinnabon canım kese 4+3 görüldü kalp atışı için cuma randevum varKızlar nasılsınız , umarım her şey yolundadır Kese ve kalp atışı görenleriniz kaçıncı haftada gördüklerini yazabilir mi , tabloyu güncelleyelim
Kaya burcu
nnurrcann
D Denizzz000
A Ayyayya
adaa00
Tugcelif4264
@whiteswan98
P pankekkk
F fehva1
Pkolu_anneadayi
S suheddaaaa
dikloron
K kub111
A aysoo1831
goldenswan
H hatun60
flamenko
M Minikkedi00
Lady Luck
D dolunaybekler
P Papatya445834
S sansyanimda
Dodine
partalina_
M mellness87
Z zey62
F fnd05
Cuma günü gideceğiz kalp atışı için canım heyecan dorukta sat ile uyumlu değildi onu da netleştiricezKızlar nasılsınız , umarım her şey yolundadır Kese ve kalp atışı görenleriniz kaçıncı haftada gördüklerini yazabilir mi , tabloyu güncelleyelim
Kaya burcu
nnurrcann
D Denizzz000
A Ayyayya
adaa00
Tugcelif4264
@whiteswan98
P pankekkk
F fehva1
Pkolu_anneadayi
S suheddaaaa
dikloron
K kub111
A aysoo1831
goldenswan
H hatun60
flamenko
M Minikkedi00
Lady Luck
D dolunaybekler
P Papatya445834
S sansyanimda
Dodine
partalina_
M mellness87
Z zey62
F fnd05
Canım ben daha kalp atışını duymadım pazartesi gideceğim doktora, o gün duyarım inşallahKızlar nasılsınız , umarım her şey yolundadır Kese ve kalp atışı görenleriniz kaçıncı haftada gördüklerini yazabilir mi , tabloyu güncelleyelim
Kaya burcu
nnurrcann
D Denizzz000
A Ayyayya
adaa00
Tugcelif4264
@whiteswan98
P pankekkk
F fehva1
Pkolu_anneadayi
S suheddaaaa
dikloron
K kub111
A aysoo1831
goldenswan
H hatun60
flamenko
M Minikkedi00
Lady Luck
D dolunaybekler
P Papatya445834
S sansyanimda
Dodine
partalina_
M mellness87
Z zey62
F fnd05
Ben ultrasona göre 4+6 da keseyi görmüştüm. Kalp sesi için henüz gitmedim.Kızlar nasılsınız , umarım her şey yolundadır Kese ve kalp atışı görenleriniz kaçıncı haftada gördüklerini yazabilir mi , tabloyu güncelleyelim
Kaya burcu
nnurrcann
D Denizzz000
A Ayyayya
adaa00
Tugcelif4264
@whiteswan98
P pankekkk
F fehva1
Pkolu_anneadayi
S suheddaaaa
dikloron