- 18 Ekim 2017
- 6.031
- 36.833
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz leblebi duymuştum artık kalkmadan atıştırayım canım ben deBenim başında beyaz leblebi var ondan atistiyorum uyanınca hemen kalkmiyorim
Hahaha süpersin ya canım çekti keşke bende bi kan verip beta baksaydım kızOglanin okulu 4de bitiyor. Uyandigimda saat 16:09du ucarak gittim onu aldim sonra kan verdim beta sonucu bekliyorum
Çook güzeeeell maşallah canım çok sevindim, işlem başarılıKizlarr beta sonucum cikmis
25 mayis 952
27 mayis 1964
29 mayis 4415
Bu iş tamam galiba
Hahaha ay canın çekiyosa yarım kase falan ye ya kıyamam benim doktorum hep izin veriyordu nefis köreltmek için ilk gebeliğimde.Benim canım her şeyi istiyor. Sevdiğim tüm güzel yemekleri yemek istiyorum. Özellikle şu an tandırda pişmiş tandır kokusu olan kelle paça çorbasını içmeyi çok isterdim Üstelik sakatat zararlı olmasına rağmen. Bana sanki kelle paça çorbası, ciğer, kuzu gerdan falan yersem böyle ilikli ilikli bebek için daha sağlıklı olacakmış gibi geliyor. Bu yüzden, hiç bilmediğim için eşime bebek müjdesini ciğercide vermiştim
Nefsime şu anlık hakim olabiliyorum gibi. Ama bu sürekli istediğim şeyleri söylememe engel olmuyor Günde iki koca bardak filtre kahve, espresso falan içerdim. Çay gırla giderdi. Kahve kokuyor ev yine içmiyorum. Bir yudum eşimin bardağından alsam vicdan yaptırıyor. Analık zor işHahaha ay canın çekiyosa yarım kase falan ye ya kıyamam benim doktorum hep izin veriyordu nefis köreltmek için ilk gebeliğimde.
İyi hakim olabiliyorsan ne mutlu sana ben hakim falan olamıyorum her gün bir fincan türk kahvesi içiyorum günlük 200 mg kadar kahve tüketimine izin veriyor doktorlar okadarda vicdan yapma yahu. Çok dert ediyosan kafeinsiz türk kahveleri satılıyor onlardan alNefsime şu anlık hakim olabiliyorum gibi. Ama bu sürekli istediğim şeyleri söylememe engel olmuyor Günde iki koca bardak filtre kahve, espresso falan içerdim. Çay gırla giderdi. Kahve kokuyor ev yine içmiyorum. Bir yudum eşimin bardağından alsam vicdan yaptırıyor. Analık zor iş
Ben de gunde 1 cay + 1 filtre kahveye kadar dusurebildim kafeini. Ama sigarayi çatt diye ogrendigim gun kestim bu benim icin basari.Nefsime şu anlık hakim olabiliyorum gibi. Ama bu sürekli istediğim şeyleri söylememe engel olmuyor Günde iki koca bardak filtre kahve, espresso falan içerdim. Çay gırla giderdi. Kahve kokuyor ev yine içmiyorum. Bir yudum eşimin bardağından alsam vicdan yaptırıyor. Analık zor iş
Tabiiki aşeriliyor. Doktor ilk trimesterda daha yoğun olduğunu söylemişti bana.Acaba psikolojik olarak mı aşeriyorum yoksa aşermek için uygun bir dönem mi? İlk trimesterde aşeriliyor mu?
Günde 1 tane onu hala kesemedim ama yine bence büyük başarı ya bir günde yarım paket bitirirdim benBen de gunde 1 cay + 1 filtre kahveye kadar dusurebildim kafeini. Ama sigarayi çatt diye ogrendigim gun kestim bu benim icin basari.
Kafeinsiz kahve de aldım. Ama ne bileyim benimki riskli ya bir de Allah uzak etsin bu gece kimseye anlatmak istemeyeceğim kötü rüyalar gördüm korkuyorum. İnşallah bebek doğsun da onunla uyuyup uyanmak ayakta kalmak için içerim kahvemi de. Benimki riskli olmasa ben de içerdim. Afiyet olsun sanaİyi hakim olabiliyorsan ne mutlu sana ben hakim falan olamıyorum her gün bir fincan türk kahvesi içiyorum günlük 200 mg kadar kahve tüketimine izin veriyor doktorlar okadarda vicdan yapma yahu. Çok dert ediyosan kafeinsiz türk kahveleri satılıyor onlardan al
Bence çok büyük başarı. İnşallah sonrasında başlamazsınız. Bebek annesine en başından sağlık getirmiş ne güzel, sonu da güzel olsunBen de gunde 1 cay + 1 filtre kahveye kadar dusurebildim kafeini. Ama sigarayi çatt diye ogrendigim gun kestim bu benim icin basari.
Yaa özür dilerim bilmiyordum yada okudum genelde nicklere çok dikkat etmiyorum tabiiki bebii doğsun bolbol içersin. İçine nasıl siniyorsa öyle yap canımKafeinsiz kahve de aldım. Ama ne bileyim benimki riskli ya bir de Allah uzak etsin bu gece kimseye anlatmak istemeyeceğim kötü rüyalar gördüm korkuyorum. İnşallah bebek doğsun da onunla uyuyup uyanmak ayakta kalmak için içerim kahvemi de. Benimki riskli olmasa ben de içerdim. Afiyet olsun sana
Estağfurullah ne özrü. Öyle şey olur mu? Burada sizinle sohbet etmeyi gerçekten seviyorumYaa özür dilerim bilmiyordum yada okudum genelde nicklere çok dikkat etmiyorum tabiiki bebii doğsun bolbol içersin. İçine nasıl siniyorsa öyle yap canım
Süperrrrr evet oldu bu işKizlarr beta sonucum cikmis
25 mayis 952
27 mayis 1964
29 mayis 4415
Bu iş tamam galiba
Çok büyük adım. Zaten bizler de pasif içici olarak belki o kadara maruz kaliyoruzdur. İnşallah bırakmanız nasip olur, üzülmeyin. Üzülmek daha tehlikeli bence.Günde 1 tane onu hala kesemedim ama yine bence büyük başarı ya bir günde yarım paket bitirirdim ben
Aynen valla patates çocuk olabilir benimkideEvet dediğin gibi onu da canım istiyor bir de kumpir benim çocuk patates gibi olacak galiba
Evet çok yağlı yersem mide yanması oluyor bende de
Aynen ya gaviskon şurup biraz ferahlatıyor yanma oluncaBen bugün ve dün pasta yedim midem hala yanıyor. Hele erik asla yiyemiyorum. Mide yanması, bulantıdan bile zor. Kolaylık dilerim.