kanama alanına doktor bi şey önerdi mi? kasık ağrısı oluyor canim normal oBenim de aşırı kasık agrım oluyor ama tüp bebek iğne ilaçlara devam ediyorum ona yoruyorum. Bulantı yok kasık asgırısyla göğüs hassasiyeti var. Kasıklarım agrıdıkça korkuyorum. Küçük kanama alanım varmış
Aynı şeyi dün ablamla konuştum bende. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum, herhangi bir yakınmam yok acaba bir sorun mu var endişeliyim diye.kızlar çok olmasada ara ara mide bulantım oluyordu ama dün hiç olmadı bugünde daha yok. İnsan tedirgin olıyor ister istemez niye geçti birden diye. Bu ilk hamileliğim değil ama kaygılarım hep varsizlerde nasıl durumlar
Evet evet her şey yolundadır olumsuzu düşünmeyinAynı şeyi dün ablamla konuştum bende. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum, herhangi bir yakınmam yok acaba bir sorun mu var endişeliyim diye.çünkü ilk kızımda kusmaktan su bile içemezdim. Şimdi böyle olunca insan tedirgin oluyor ama bence biz içgüdüsel olarak abartıyoruz . Herşey yolunda Allahın izniyle
İnşallah canımKizlar ben de bugun iş cikisi beta baktiracagim. 2 gun once 950yle ogrenmistim. İnsallah 2000i gorurum
Kesinlikle öyleEvet evet her şey yolundadır olumsuzu düşünmeyinbende öyleyim mide bulantım falan da çok yok. Her hamilelik kendine özel sizde biliyorsunuz. Mide bulantısı olan kadar olmayan da var
Canim cok sag ol Haklisin iste oluyor Benim de artik Sabrim gercekten tükendi.hala sanki tüm hücrelerim titriyocanım lütfen sakin ol ve tartışmayı enine boyuna düşün bazen farkında olmadan kendimiz haksız oluyoruz. eğer sen haksızsan lütfen uzatma stres olursun bebisin etkilenmesin. hormonlardan dolayı diyorum bazen asırı tepkiler veriyoruz. ha eğer o haksızsa durumunu belirt sen haksızsın şöyle böyle oldu diye en nihayetinde onunla ortaklaşa olan bir bebeği tasıyosun. beş on güne esamesi okunmucak şeyler için hiç de stres olma
Her hamilelik farklı diyorlar ama işte insan belirtileri olunca hamileliğin devamıyla ilgili içi daha rahat oluyor sankiAynı şeyi dün ablamla konuştum bende. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum, herhangi bir yakınmam yok acaba bir sorun mu var endişeliyim diye.çünkü ilk kızımda kusmaktan su bile içemezdim. Şimdi böyle olunca insan tedirgin oluyor ama bence biz içgüdüsel olarak abartıyoruz . Herşey yolunda Allahın izniyle
Ahahhaa ben de öyle diyorumBizim de bugün görüş günü varumarım her şey yolundadır
(Ben doktor günlerine görüş günü diyorum )
Bej bugün tam 8 haftalığım sadece 2 kez istifra ettim. Biri bugün diğeri de 1.5 hafta kadar önce. Mide bulantim da bu kadar sürede 4 5 gün olmuştur. Şu anda daha çok yemekten içmekten tiksiniyorum. Bende tedirgin olmayın, bazısının hiç bulanmiyor midesi.kızlar çok olmasada ara ara mide bulantım oluyordu ama dün hiç olmadı bugünde daha yok. İnsan tedirgin olıyor ister istemez niye geçti birden diye. Bu ilk hamileliğim değil ama kaygılarım hep varsizlerde nasıl durumlar
Ah ah annelik delilik işteHer hamilelik farklı diyorlar ama işte insan belirtileri olunca hamileliğin devamıyla ilgili içi daha rahat oluyor sankibende oğlum da pek belirti yaşamadım ilk zamanlar çok bel ağrısı ve yine hafif mide bulantılarım oldu genel olarak rahattım. Ama o zaman da hep sağlıklı mı nasıl diye düşünüyordum yine aynısı. 7. Hafta da gidicem doktora bakalım
Ben 2300 beta ile keseyi gördüm. Kalp atışı için bebeğin ortalama 6 7 haftalık olması gerekiyor.Kese ve kalp atışı ortalama beta kaç iken görünüyor kızlar?
Kesinlikle öyle,inşallah güzel haberler alırız doktor kontrolümüzdeBej bugün tam 8 haftalığım sadece 2 kez istifra ettim. Biri bugün diğeri de 1.5 hafta kadar önce. Mide bulantim da bu kadar sürede 4 5 gün olmuştur. Şu anda daha çok yemekten içmekten tiksiniyorum. Bende tedirgin olmayın, bazısının hiç bulanmiyor midesi.
Hadi inşallah güzel haberler verirsinAh ah annelik delilik iştebende bugün 5+1 im yarın kontrolüm var umarım kese içinde bebişimi görürüm
Evet canım vajinal muayeneyle çok kısa dinletti doktor kalp atışını. Bebeği yormayalım dedi. Güm güm atıyordu kalbiAhahhaa ben de öyle diyorumdoktor çok gülüyor.. cinnaboncum sen kalp atışını 5+6 da duymuş muydun? Benim de perşembe görüş günü tam 5+6 olacak duyar mıyız ki acaba?
Vajinal yaptı, 4+5 te keseyi gördük. Haftaya gel yine kontrol edelim dedi ama kalp falan demedi..Evet canım vajinal muayeneyle çok kısa dinletti doktor kalp atışını. Bebeği yormayalım dedi. Güm güm atıyordu kalbi
Doktorun karından mı muayene yapıyor vajinal mi
Benim değer ortalama 2.5 artıyor. Cumartesi 886 çıkmıştı. Salı Çarşamba gel tekrar bakalım dedi,keseye benzer bir oluşum var dedi. Çarşamba beta ortalama 3.500 + oluyor, Sat göre de hafta 5+5 oluyor acaba neler göreceğizBen 2300 beta ile keseyi gördüm. Kalp atışı için bebeğin ortalama 6 7 haftalık olması gerekiyor.
Ben ilk gittiğim de 5+4 dü. Kese , yolk sac , bebek hepsini görmüştük. Kalp atışını da gördük ama çok minik daha o yüzden dinlemeyelim dedi. 5+6 da kanamam olmuştu onda evin yakınında başka bi doktora gittik o muayene ederken kalp atışını da dinlettiVajinal yaptı, 4+5 te keseyi gördük. Haftaya gel yine kontrol edelim dedi ama kalp falan demedi..