Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
O benimde çok oluyor ama hiç üstüne düşmedim petekler kurutuyor ortamı diye düşündüm

Kızlar benim doktorum doğum için 22-23 Ocak tarihi verdi inşallah o zamana kadar dayanır sıpam annesi gibi kova burcu olacak oğlum

Benim bebiş bugün de hareket etmedi akşama kadar herşeyi denedim ama en son acile gittim. Ultrason ve nst bakıldı. Yatar yatmaz hareket etmeye başladı sağolsun bizi kandırmış kaç gündür Bir sorun çıkmadı şükür herşey normal ama yatış öneriyoruz takip amaçlı dediler. Ben de kabul etmedim herşey normalse hastanede boşuna kalmaya gerek yok bence

Ayy ben de çorapla duramiom evde.yaniorum sanki ama mecbur okula giderken giyiyorum.utanmasam okulda da giymicem ama şimdi çocuklar da çıkarır benden görerekhiç uğraşamam die katlaniyorum yarım gün.eve gelince hooop çıkar hemn.ama haftaya bakcam belki de raporu bozdururum.
Hamile fotoğraf çekimi için kendime elbise aldım 46 beden olmuşum. Ben de kendimi 42 44 falan sanıyordum İnşallah dogurana kadar 48 olmam.
Maşallah kuzum çok guzel olmuş elbise .hiç gostermion valla
Sizin de bebek bazen kaburga kemiklerinizin arasına ayağını resmen geçirmiş gibi kaburganız batıyor mu?
Aynen bnm de normal pozisyona dönmüş ayaklari sanki midemde göğüs altımda gibi.
Kızlar bebek için alt üst takim almak istiyorum 3-6 aylik falan bildiğiniz bir site var mı veya link klasik alt üst bulamıyorum hep zibinli ya olanlarda büyük beden
Cnm instegramda güzel siteler var orlardan alabilirsin.kucuk yaş için baya güzel şeyler oluyor.minicity ,prensesbebe vs bı bak araştır istersen.ben bu hamilelikte almadım ama oğluma hamisken aldığım yerler vardı Instagram dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…