- 27 Kasım 2018
- 3.351
- 3.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunAmin canım tez vakitte olur inşallah
Zor zamanlar geçirdik , yavrularımızı unutmayacağız hiç bir zaman , onların yeri ap ayrı ama toparlanmak lazım dediğin gibi. İnşallah her şey çok güzel olacak senin içinde , güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlaka bana. Dualarım seninle
Hayırlısı olsun inşallah canım benim inşallah duyarsın bir an önceBenim değer ortalama 2.5 artıyor. Cumartesi 886 çıkmıştı. Salı Çarşamba gel tekrar bakalım dedi,keseye benzer bir oluşum var dedi. Çarşamba beta ortalama 3.500 + oluyor, Sat göre de hafta 5+5 oluyor acaba neler göreceğiz
İnşallah çok teşekkür ederim. Hepimiz tez zamanda güzel haberler alalımHayırlısı olsun inşallah canım benim inşallah duyarsın bir an önce
Henüz gitmedim 7 haziranda gideceğim 6+2 olacak o zaman. Erkenden gitmek istemedmHayır normal değeriniz keseyi gördünüz mü bir iki güne görünür ozaman
400 mg olandan kullanıyorum ben diofol doktor 400 mg kullan demişti ozellikleKızlar hangi folik aşırı kullanıyorsunuz? Ben hamile kalmadan önce ocean almıştım kadın doğum uzmanım ona devam et demişti. Daha sonra sağlık ocağında folbiol verdi Dr. Ama onun otizm yaptığını duydum
2000 geçmiştir bileKizlar ben de bugun iş cikisi beta baktiracagim. 2 gun once 950yle ogrenmistim. İnsallah 2000i gorurum
5+1 de keseyo gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırmıstiKese ve kalp atışı ortalama beta kaç iken görünüyor kızlar?
2000 geçmiştir keseyi de görürsünüz belkideKizlar ben de bugun iş cikisi beta baktiracagim. 2 gun once 950yle ogrenmistim. İnsallah 2000i gorurum
Vinalac kullanıyorum ben.Kızlar hangi folik aşırı kullanıyorsunuz? Ben hamile kalmadan önce ocean almıştım kadın doğum uzmanım ona devam et demişti. Daha sonra sağlık ocağında folbiol verdi Dr. Ama onun otizm yaptığını duydum
Acaba doktor izin mi aldı. Mail göndermemişler mi ?Kızlar devlet Hastanesi'ne randevu almıştım aldığım gün randevum iptal olmuş normalde yarın di randevu onay yapmak için. Girdim baktimki iptal şok oldum neden olmuş olabilir acaba
Sadece iptal maili gelmiş bidahaki de 10 gün sonraVinalac kullanıyorum ben.
Acaba doktor izin mi aldı. Mail göndermemişler mi ?
Allah Allah çok saçma. Acaba 180 i arayıp sorsan mıSadece iptal maili gelmiş bidahaki de 10 gün sonra
İptal olunca mail gelmiş ona cevapla yaptım geri döndüler TC falan istediler incelemek için .şimdi 10 gün sonraya randevu aldım ama erken bulursam değiştirebiliyor muyum acaba? 15 gün sonra veriyor randevuyu diye baya şikayet yapmislar emin olamadimAllah Allah çok saçma. Acaba 180 i arayıp sorsan mı
Belki doktor izin yada rapor almistir yada ameliyat fln cikmistir.Kızlar devlet Hastanesi'ne randevu almıştım aldığım gün randevum iptal olmuş normalde yarın di randevu onay yapmak için. Girdim baktimki iptal şok oldum neden olmuş olabilir acaba
İnsallah guzel sonuclar gorurum. Doktora henuz gitmedim. Biraz kanda takip edip oyle gitcem. 6yi gecerken kese kalp bebek hepsini 1 seferde insallah, acil bir durum yasamazsam tabi. Kendimi norvecli anneler 9 ayda 4 kere ultrason goruyor diye telkin ediyorum.2000 geçmiştir keseyi de görürsünüz belkide
Benimde geçen hafta öyle oldu canım artık 15 gün geçmeden bakmıyorlarmış randevu alsan bile sistem otomatik iptal ediyormuş. Bnde cumartesiyi bekliyorum kendi doktoruma gitcemKızlar devlet Hastanesi'ne randevu almıştım aldığım gün randevum iptal olmuş normalde yarın di randevu onay yapmak için. Girdim baktimki iptal şok oldum neden olmuş olabilir acaba