- 8 Aralık 2012
- 3.557
- 4.798
- 32
Ekledim canım , hoş geldin grubumuza sağlıkla gelsin bebişinYaş 27
1. Çocuk
Şehir İstanbul
Sat 15.04.
Tah doğ bilmiyorum
Kese için haftaya gideceğim inşallah
Kalp atışı daha ypk
Cinsiyet tahminim erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canım , hoş geldin grubumuza sağlıkla gelsin bebişinYaş 27
1. Çocuk
Şehir İstanbul
Sat 15.04.
Tah doğ bilmiyorum
Kalp atışı daha ypk
Cinsiyet tahminim erkek
Karından baktı canımAynen canım aşağıda yazan.vajinal mi baktı karından mi Maşallah mercimege
İnşallah canım <3Evet canım karından baktı duyarsın sende Allahın izniyle merak etme
Benimde sat 16 ne zaman gideceksiniz kese görmek için beta baktırmaya devam ediyor musunuzYaş 27
1. Çocuk
Şehir İstanbul
Sat 15.04.
Tah doğ bilmiyorum
Kalp atışı daha ypk
Cinsiyet tahminim erkek
Kızlar kontrolden şimdi çıktım 7+4 teyiz her şey normal çok şükür cinsiyet hakkında yorum yapar mısınız
Canım fetal DNA yo 12. Hafta yaptırmıştım ilk bebeğimde hatta o zaman cinsiyetinize öğrenmiştikBenim daha önceden 21. Haftada kaybım var. İkizlere hamileydim erken doğum yaptım yaşamadı bebeklerim. Servikal yetmezlik varmış ondan dolayı bir anda açılmam olmuştu. Bu sebeple bu hamileliğimde eşim de bende çok korkuyoruz. Ben tüp bebek ile hamile kaldım , zaten transfer günümden beri yatıyorum evde. Hiç bir şey yapmıyorum sadece evin içinde arada bir yürüyüş yapıyordum. Dün kanamam oldu doktor 3 gün falan tuvalet harici kalkma dedi bu 3 gün de full yatacağım. Tüp bebek olduğu için benim kullandığım hormon ilaçları ve progestan fitil ve iğne var. Takviye olarak vinalac folik asit kullanıyorum. Magnezyum kullanıyorum, c vitamini içiyorum hafta 4 gün. Birde hafiften idrar yolu enfeksiyonu olduğu için doktor ilaç vermeyeyim gynobiotic kullan dedi. Onu aldım 5 gün onu içeceğim. ben şimdi tüp bebek doktorumla ilerliyorum 1 haziranda gebelik takibi yapacak olan perinatoloji uzmanına gideceğim ve onunla devam edeceğiz. 8-10. Haftada fetal DNA testi yaptırıp 12. Haftada da serklaj olacağım.
Bu şekilde
Sen neler kullanıyorsun, nasıl gidiyor
Benim de ilk haftalarda çok kasık ağrım vardı normal geçiyor o sonra bulantı geliyoe uyku geliyor bu aralar karın ağrım var hafif hafifkızlar günaydın kasığımın sağ tarafında ağrı var sabahtan beri kontrolüm yarın ama tedirgin oldum biraz normal midir
ya evet cinsiyeti erken öğrenme şansımız olacak. Benim 12. Haftaya kadar Serkan olmam gerektiği için fetal dna testini daha önce yaptırmamız gerek dedi doktor. Test inşallah temiz çıkarsa serklajı düşünmeden yaparız dediCanım fetal DNA yo 12. Hafta yaptırmıştım ilk bebeğimde hatta o zaman cinsiyetinize öğrenmiştik
Hangi firmada yaptırmıştın sen ?Canım fetal DNA yo 12. Hafta yaptırmıştım ilk bebeğimde hatta o zaman cinsiyetinize öğrenmiştik
Normaldir bence bende de oluyor ağrılar.Kızlar iki gündür ara ara hafif karnım ağrıyor sizce normal midir ya
Pazartesi 57 dün 156 gördüm daha doktora gitmedim napcam bilmiyorum ki yarın bü doktora mı gitsem acabaCanım aslında sürekli baktırmaya gerek yok 3 kere baktırdıysan ve artış güzelse artık doktor muayeneni bekleyebilirsin ? Nasıl senin değerlerin ?
Kızlar iki gündür ara ara hafif karnım ağrıyor sizce normal midir ya
İnşallah tertemiz çıkar hiç bir sorun çıkmaz. Geçen yıl şubatta 5500tlye yapmışlardı şimdi ne kadar bizde düşünüyoruz hiç sormadık sen sordun mı canım ne kadar diyeya evet cinsiyeti erken öğrenme şansımız olacak. Benim 12. Haftaya kadar Serkan olmam gerektiği için fetal dna testini daha önce yaptırmamız gerek dedi doktor. Test inşallah temiz çıkarsa serklajı düşünmeden yaparız dedi
Genoks tu galibaHangi firmada yaptırmıştın sen ?
Daha çok erken doktor için. Artışın güzel bir de yarın kan tahlili ver. Haftaya cuma ya da diğer hafta gitmelisin bence doktoraPazartesi 57 dün 156 gördüm daha doktora gitmedim napcam bilmiyorum ki yarın bü doktora mı gitsem acaba
Bir kere daha ver kan en az üç defa takibi yapılıyorPazartesi 57 dün 156 gördüm daha doktora gitmedim napcam bilmiyorum ki yarın bü doktora mı gitsem acaba