Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Canıım akrabalardan dertli olmayan sayısı çok azdır emin olEn azından aralarında düşünceli olanlar da varmış.Hamileyken iki kap yemek getirse canın bir şey çekti mi yapayım diye sorsalar keşke.İnsan onlardan bir şey beklediği için değil de bu süreçte düşünüldüğünü hissetmek istiyor.Bebek doğunca da sevmeye de gelmesinler boş yere kalabalık etmeye.Ayrıca herkesin hamileliği farklı ilerliyor bu süreçte gezenler istediğini yiyip içebilenler de oluyor midesi bulanan rahatsız olan riskli gebelik geçirenler de oluyor.Nefretlik kıyas yapanlar hiç muhatap almamak lazım.Düğünde biri beni görmüş kayınvalideme kilo almış demiş o da kilo bu alınır verilir demiş.Kendisi de kilolu sanki ayıpmış gibi ne ara dedikodumu yapmış anlamadımAkrabanın da kötüsü olacağına hiç olmasın diyesim geliyor bazen sonra susuyorum.Herkes yerinde iyi olsun da bulaşmasınlar bize.

Ben de aile apartmanındaydım eşimin ailesi ve amcası var.Yengesi apartmana aşure dağıttı benim hamile olduğumu bildiği halde getirmedi.Üstelik eşim onu dağıtırken görmüş.Benim kendisiyle de bir kere olsun olumsuz konuşmam yoktur.Artık kafasında ne kurduysa affedersiniz ama tam domuzlar.Ben onları evime de almayacağım doğum sonrası gelmek isterlerse müsait değilim diyeceğim veya kapıya habersiz gelseler açmayacağım kapımı.Tam karşımda oturuyorlar kapıma da kocaman bir nazar boncuğu asmayı düşünüyorum

Kaşıntı oluyor mu? Gebe eğitiminde hamile bir arkadaş vardı onun belinde bir şeyler çıkmıştı ama görüntüsü sizinkinden çok farklıydı.Sağlık ocağı cildiyeye git demiş.Hemşire ona kan tahlili vermesini söyledi.Enzimlerle alakalı bir şey olabilir dedi.Ama onunkinin görüntüsü de farklıydı ve geçmiyormuş baya bir alanı kaplamıştı kaşıntısı da varmış.Doktorunuza yazabiliyorsanız bir danışın isterseniz

Kızlar hastane çantası ve kıyafet yıkama ütüleme yerleştirmeyi bitirdim sadece 1 numara bebek bezi almamıştım 2ve 3 var üstünde 3/6 kg gibi bisey yazıyor 1 numara alayım mı yinede? Birde pijama takımı düğmeli almıştım aradan 3 hafta gecti alalı göbegim büyümüş pijama takıminin dugmeleri zor kapandı daha bol ferah bisey almalıyım sanırım aslında dogumdan çıkınca simdiki gibi olmaz göbeğimiz ama yinede riske atmayım dedim lohusa pijaması alıp bir kere giymekte sacma geliyor ne alacağımı bilemedim

Faturani aldiysan tüketici hakem heyetine şikayet et canim iade yapilabiliyor bir kismi
Ay yuh artik ya ne gavur bi yengeymiş o kırk kat el akrabadan iyidir tecrübe ile sabit ilk gebeligimde 5 ay mutfağa girmedim bana karşi komşum bakti hazir yeme icime sinmiyor diye kv 3 sokak yanimda oturuyordu da arayip sormuyordu benimde kv domuz gibi ayni

Aynen öyle gerçekten dağıttığı aşureden ne hayır bekledi çok merak ediyorum.Oğlu evlenmek istemiyor 35 yaşlarında doğru düzgün çalışmıyor.Her gittiği düğünde oğluna kız bakıyor sal yani adamı ister evlensin ister bekar gezsin.Benim eşimi kıskanıyor bence mesleği iyi.10 senedir beraberiz 2 yıllık evliyiz.Biz sevgiliyken kayınvalideme oğlun uyanık çıktı kızı bırakmadı demiş.Uyanıklıkla ne alakası var bunun

Kayınvalidelerin böyle yapmasına anlam veremiyorum sanırsın çocuk sadece gelinin.Hadi gelini el kızı görüyorlar ama torunun olacak yani ne olur yardımcı olsa içtenlikle hal hatır sorsa.Allah hepimize sabır versin

Valla ben dogum sonrasi giyebilecegim birsey aldim 1 kere giymek icin alamam bir tane var zatenlogusalik takimim 2 pijama bir gecelik aldim yanima yeter bence

Eklentiler

• Screenshot_20241029_134242_Trendyol.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 23
Haklısınız sizinki daha zor benimkiler uzak en azından. Bu kuzenlerimden birinin bebeğinin cinsiyet partisini bile ben organize ettim. Benle yarış peşinde. Zaten hassas bir dönemdeyiz manevi olarak yıpranıyor insan bide bunlar yüzünden.

Aslında iyi oluyor gerçek yüzlerini görüyoruz ona göre mesafemizi ayarlayacağız artıkBize nasıl yaklaşıyorlarsa biz de öyle yaklaşacağız

Kızlar merhaba canım çok sıkkın size bir şey danışmak istiyorum bugün doktor kontrolümüz vardı 31 + 2 deyim doktorum bebeğimin sol yumurtlığında kist olduğunu söyledi eğer büyürse doğumdan sonra hemen ameliyat olması gerekirmiş büyümezse de kendi kendine küçüğülebilirmiş kız bebek bebeklerde bazen bu olabiliyor muş böyle bir durum yaşayan ya da çevresinde gören var mı

Canım inşallah kötü bir şey değildir inan hiç bilgim yok . Sana tel tavsiyem kesinlikle başka doktorlara da danış gerekirse üç tane doktora sor . Hemen kendini yıpratma lütfen

Maşallah size annem ve babam hep bizim önümüze yeğenlerini koymuştur şimdiye kadar. Şimdi anneme desem sen abartıyorsun der.

Canım inşallah kötü bir şey değildir inan hiç bilgim yok . Sana tel tavsiyem kesinlikle başka doktorlara da danış gerekirse üç tane doktora sor . Hemen kendini yıpratma lütfen
Koç hastanesine gittiğim bir doktor var onunla konuştum ilk bir yıl içerisinde kendiliğinden de kaybolabilir sakin ol falan dedi bir de oraya muayeneye gideceğim teşekkür ederim canım tavsiyen için dualarını eksik etme lütfen kızım için

Kaşıntı da oluyor ama kaşımadan duyabiliyorum, öyle yoğun bir kaşıntı değil. Pazartesi randevum var bi sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…