Yüksek tansiyon olunca bebeği besleyen damarların kan akışında yavaşlama oluyor ve bebek olması gerekenden daha az besleniyormuş. Bana kabaca söylenen bu tıptaki tam açıklamasına hakim değilimCanım tansiyonunn nasıl bi etkisi oluyomuş? Benim ilk hamileliğimde de tansiyon sıkıntım vardı ama kilosunda felan hiçbir sorun yoktu
Çok anlamıyorum ama çok fazla durmadım 15 dk falan sürdü bir kere 40a yakın çıktı o kadarNst de kac cikti
Yani benim gördüğüm ve anladığım öyleÇok anlamıyorum ama çok fazla durmadım 15 dk falan sürdü bir kere 40a yakın çıktı o kadar
benim oğlan ona rağmen beslenebilmeyi başarmış demek kiYüksek tansiyon olunca bebeği besleyen damarların kan akışında yavaşlama oluyor ve bebek olması gerekenden daha az besleniyormuş. Bana kabaca söylenen bu tıptaki tam açıklamasına hakim değilimbenm de ilk hamileliğimde 18.haftada başlamıştı. Şimdi de dün geceden beri küçük tansiyonum 9 ki hamilelerde bu istenmeyen bir durum. 32.haftada tekrar tansiyon başladı yani bende maalesef. Neyse 2500 gr görsek yeter
Hastanenin kadın doğum acili varsa direk oraya alırlarKızlar bir şey soracağım. Devlette acile gitsek kasılma şikayetiyle, normal hasta sırası mı bekliyoruz yoksa ayrı kadın doğum acil gibi bişey var mı ?
Bende 20 dk durdum bugün, bikac gündür hissediyorum toplandığını acıtıyor nst de üç dört defa 40 oldu onlarda hic bisey hissetmedim bir kere evde hissettigim gibi toplandi onda da 100 oldu doktor normal dedi bana düzenli sık olması önemliymisÇok anlamıyorum ama çok fazla durmadım 15 dk falan sürdü bir kere 40a yakın çıktı o kadar
Bahcelievler devlette acil kadin dogum var asagida oluyor sorunca yonlendirirler.bende gitmistimİstanbulda bahçelievler hastanesini bilen var mı peki ? İnternetten bakıyorum da Sadi konuk hastanesinin acili mi oradaymış tam anlayamadım
Her ihtimale karşı vermiştir canım bir zararı yok faydası var iç sen boşverAslında çok da kasılma çıkmadı bir ara hafif yükseldi ama evde akşamları çok toplanıyor diyince verdi ilacı. Korktum biraz açıkcası çok bi ağrı hissetmiyorum çünkü gerek var mı bilemedim
İnsallah bu sefer siz de çıkmaz. Ben de yaş faktörü de var bence etkisi var. Dediğiniz gibi sürekli ölçmek de strese sokuyor insanı. Şimdi doktorum her gün 4 kere ölç at bana dedi mesela. Belki stresimle bile yükseltiyor olabilirimbenim oğlan ona rağmen beslenebilmeyi başarmış demek kihiç bilmiyordum çok ciddi bi durum cidden Rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah bende bu sefer çıkmaz çok stresli oluyo insan sürekli ölçüm yapmak yüksek çıkınca endişelenmek.
İste simdi kiz doğuruyorumBen de aynı kafadayım
Yok canim selçuklu caddesinin üzerinde marka evleri var ya onun yan sokağindayim valla yakiniz benim kv de özevlerde oturuyorduAaa cok yakınız kızz ben özevlerdeydim bekarken simdi annemler yahyalarda bende batıkentteyim tam nerdesiniz taşpınar oralarda mı
Dün bende öyleydim disardan kazandibi yemistim sabaha kadar ishal sabahta en son kusma oldu cok halsizdim oglumu babannesine gönderip aksama kadar yattim bi de parol icip kendime geldimKızlar sabah çok kötü bağırsaklarım bozulmuştu tuvalete zor yetiştimşimdi de midem o kadar kötü ki. Yediğim bir şey dokundu galiba. Oğlumda kurtlu gibi, mide ve bağırsak hareketlerimle hiç durmadan hareket ediyor. İşteyim erken çıkabileceğim bir durumda değilim malesef
Saglikla giysin minnoş cok güzel
Kesinlikle stres heyecan çok etkiliyor benim hastaneye gittiğimde aşırı yüksek çıkıyordu mesela tansiyonumİnsallah bu sefer siz de çıkmaz. Ben de yaş faktörü de var bence etkisi var. Dediğiniz gibi sürekli ölçmek de strese sokuyor insanı. Şimdi doktorum her gün 4 kere ölç at bana dedi mesela. Belki stresimle bile yükseltiyor olabilirim