Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Yaa maşallah kuzucuğa gerçekten yolumuz az kaldı çok heyecanlııı

Çok güzel olmuş , güzel günlerde kullanın

Ben izliyorum canım şuan sorun yok , katılabildin mi ?
Yok canım olmadı vazgeztim ya zoom diye bı uygulamami olması lazım ilk defa gidicektin de ondan bilemedim

Çok güzel miş canım nekadra yaptırdın bunu
1450tlymiş canım

Ayy cok hos olmuş bnmki de Tuna olacak ya nereden yaptırdınız acaba bunları?
Kuzenim yaptırdı, ama kardeşim seçti. Tuna rengi yazarsanız google bu renk çıkıyor biz daha isme karar vermeden bu renklerde alışveriş yapmaya başlamıştık.

Baby Lüks Babylüks Bubble Ledli Bulut Bebek Kapı Süsü Ve Yastık Isim Için Açıklamayı Okuyun Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Canım maşallah hiç okadar enerjim yok akşam da eşime desem hayatta yapmaz banada yaptırmaz
Bizde aynıyız ya.zaten gündüz okulda pertiz.eve gelince oğlum anne oynayalım dio.yemk mutfak vs.
Hahah aynı eşim ya.bi süpürge tut diyorum çocuğun oyuncaklarıni toplamadan süpürge tutarben de oyuncak toplayabilirsem en mutlu ben ölüyorum.cunku eğilip yerden bsy almak ölüm gibi geliyor.oglum da topluyor ama yerlerine yerleştirme yapmadan.babasi kılıklı oğlum ya

Eki Görüntüle 3507618
Bizim kapı süsü ve yastığımız geldi Tuna rengi
Çok güzel canım çok beğendim güzel günlerde kullanın
Benim evde şuan mini bi tadilatımsı bişey var tadilat denirse tabi. Kızımın odasındaki gereksiz herşeyi attık annemle. Yatağı montessori onu çıkarıyoruz bazalı yatak aldık gelmesini bekliyorum maksat içine ıvır zıvırları topliyim yer açılsın. Yatakodamda gardrobum büyüktü onu elden çıkarıyoruz yatak etrafı dolap yaptırıyoruz beşik koyabilmek için. O yüzden şuan hiçbişeye dokunasım gelmiyo gardrop haftaya cumartesi kurulcak ondan sonra girişçez eve arkadaşlarımla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…