Tekrar geçmiş olsun iyi farketmişsiniz müdahale edilmiş Allah ın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inşallahTam bi hafta önce oldu yani 31 haftalıktım 5 gün hastanede kaldım şimdi sıkı hastane git gelli bi ev sürecim var
Arada karnım kasılıyo ama düzensiz
Benim kasılmalarım hamiliğim boyunca oldu
Doğum sancılarımdan tek farkı benim için düzenli 3-5 dkda bir olmasıydı
Rahım ağzım hastanede normalde 35 ken 19 a düşmüş 1 parmak açılma vardı
Doktora gittiğimizde nst 70-80 lerde sancı 1-2 dkda bir oluyordu nidilat tedavisiyle doğum sancılarım durdu 2 doz ciğer geliştiricide yaptılar şimdi evimdeyim çok şükür şimdi 34 e kadar tutmak hedefim bebeği
Bakalım şimdi 32 haftadayım 2 haftayı sorunsuz geçmesini bekliyorum
Arada bir olması normal dediğiö gibi benim normalde günde 10-15 kere düzensiz oluyorduTekrar geçmiş olsun iyi farketmişsiniz müdahale edilmiş Allah ın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inşallahbenimde ayağa kalkınca ve oturunca sancım oluyor bide kasılmalarım yatınca sıkıntı olmuyor ve sürekli değil sancım ama insan korkuyor doktora gitsem mi bilemedim hastanede uzak biz ilçedeyiz
Kalkan bnm baya işime yaradı.akan süt kalkana akiyor.gogus pedi kullanmiyorsun.hem de göğüs yara olduğunda camasirinla teması kesiyor.aventin kalkanıni almıştım aşırı işime yaradı valla.bebegi emzirirken tepiniyordum emmesin die.canimdan can gidiyordu yara olunca.hem lansinoh krem hem kalkan işime yaradi.gumus kapak almadım sanırım hiç hatırlamıyorum.Teşekkür ederim canım bide ben gümüş kapak almicam.gogus kalkanı almalimiyim sence ilk gebeliğim kalkan da ne işe yarıyor tam bilmiyorum
Canım oğlumda da ücretsiz veriyor demişlerdi .istanbuldaydik ozamn vermediler bile.gerxi ocean kullandım ozaman.simdi de bsy diyen yok.receteyle alıyoruz .Bide bu kullanmadığım devit 3 damlayı sağlık ocakları ücretsiz veriyor ama bizim burda yokmuş ücretli almıştım bilginiz olsun
Ayaklarina sıcak su koy canım.ama SAKIN karnına beline sıcak su koyma.Kızlar bugün regl olcakmisim gibi bir ağrım var kendimi regl modunda hissediyorjm .zaman zaman böyle olması normal demi evhamlı biri değilim normalde ama bilgilenmek istedim
Senin gidip çalışamaz raporu alman gerek.MERHABA KIZLAR . BEN CALISIR RAPARU ALMISTIM . AMA DEVAMLI OTURDUGUM ICIN BEBEK KASIKLARMA AGRU YAPYR PLESANTA PRIVEA VAR . OYUZDEN PAZRTSİ İZNE CIKYM DEDİM . TEKRAR DOKTORDAN CALISAMAZ RAPORUMU ALMAM LAZIM YOKSA ŞİRKET KENDIMI BILDIRYOR 34 HAFTAYDYM
Yalancı sancı olabilir kuzum.dogumu nerde yapcan Isparta'da mi Afyon'da miKızlar merhaba karnım dünden beri kasılıyor gece sancım vardı geçti biraz önce yine sancım vardı sırtıma ağrı girdi çok kötü doğum sancısı mı bunlar daha erken değil mi doktora gitsem mi
Öyle olmuyor şimdilik teşekkür ederim ☺Arada bir olması normal dediğiö gibi benim normalde günde 10-15 kere düzensiz oluyordu
Düzenli olduğunu hissederseniz doktora gidin mutlaka
5 dkda bir 10 dkda bir gibi bi süre devam ediyorsa
Canım ebebekten almamismiydin sen aynısı degilmiKızlar ben korseyi owlinin kendi internet sitesinden aldım şimdi. Üye girişi yaptıktan sonra gizembabies15 kupon kodunu girerseniz ekstra %5 indirim daha yapıyor 655 tl ye almış oldum.
Owli Doğum Sonrası Korse Siyah Doğum Sonrası Korse Owli
Owli Doğum Sonrası Korse Siyah Doğum Sonrası Korse Owli Korse: Doğum Sonrası İncelmenin En Hızlı Yolu! İnceltir : Karındaki şişliği azaltır ve düzenli kullanım sonucu incelmenizi destekler. Sıkılaştırır: Kadın anatomisine özel tasarımıyla karın kaslarınızın sıkılaşmasına yardımcı olur. Destekler: Bwww.owliturkiye.com
Valla korktum ya bir anda çok olunca Isparta'da yapıcam canım dediğim özel hastanedeKalkan bnm baya işime yaradı.akan süt kalkana akiyor.gogus pedi kullanmiyorsun.hem de göğüs yara olduğunda camasirinla teması kesiyor.aventin kalkanıni almıştım aşırı işime yaradı valla.bebegi emzirirken tepiniyordum emmesin die.canimdan can gidiyordu yara olunca.hem lansinoh krem hem kalkan işime yaradi.gumus kapak almadım sanırım hiç hatırlamıyorum.
Canım oğlumda da ücretsiz veriyor demişlerdi .istanbuldaydik ozamn vermediler bile.gerxi ocean kullandım ozaman.simdi de bsy diyen yok.receteyle alıyoruz .
Ayaklarina sıcak su koy canım.ama SAKIN karnına beline sıcak su koyma.
Senin gidip çalışamaz raporu alman gerek.
Yalancı sancı olabilir kuzum.dogumu nerde yapcan Isparta'da mi Afyon'da mi
Böyle canım kalkan dedigim şey.Teşekkür ederim canım bide ben gümüş kapak almicam.gogus kalkanı almalimiyim sence ilk gebeliğim kalkan da ne işe yarıyor tam bilmiyorum
Evet aynısıCanım ebebekten almamismiydin sen aynısı degilmi
Bu haftalarda kaç kilo çıkti canım banada karbonhidrat kes dedi bol bol protein dedi canımda hiç protein istemiyor da yemeye çalışıyorum elimden geldiğinde sende biraz sıkı tut bu sıra toparlar benceSelam kızlar, benim de bgn kontorlum vardı 31+6 yim normalde. Bebek 31+1 çıktı. Gününde giderken 5 gün geri dusmus. Haftada 2-3 Balik, 2 kere kırmızı et 2 kez de nohut ve kuru fasülye diğer öğünler etli kıymalı sebze yemekleri önerdi. Karbonhidratı kes dedikızımda da bu haftalar geriye düşme başlamıştı onda yüksek tansiyon nedeniyleydi şimdi ise karbonhidrat ağırlıklı beslenmeme yordu doktor. Sanırım ben yine 2500 gr doğuracağım biraz canım sıkılmadı değil insallah zamanında sağlıkla dünyaya gelir bebeklerimiz
Ben de aynı kafadayımOglumun tüm kiyafetleri hm hic solmaya denk gelmedim ama ben nude renkler aldim hep bi daha dogurursam diye
1760 gr çıktı. 1900 çıkmasını bekliyordum dedim. İlk bebeğimde de aynı tablo vardı bizde. Ama dediğim gibi o zaman sebep tansiyondu. Şimdi benm karbonhidrat ağır beslenmemden olmuş. Açıkçası ben biraz da genetik oldiguBu haftalarda kaç kilo çıkti canım banada karbonhidrat kes dedi bol bol protein dedi canımda hiç protein istemiyor da yemeye çalışıyorum elimden geldiğinde sende biraz sıkı tut bu sıra toparlar bence
Gidip raporu bozdurmak gerekiyormuş. Ben de 32de çalışabilir aldım, doktor izne çıkacağın zaman gel bozdur dedi. 34+4de falan gidip bozduracağım inşallah. Şimdilik dayanıyorum. Ramazan bayramının tam önünde bitsin diye hesap yapıyorumMERHABA KIZLAR . BEN CALISIR RAPARU ALMISTIM . AMA DEVAMLI OTURDUGUM ICIN BEBEK KASIKLARMA AGRU YAPYR PLESANTA PRIVEA VAR . OYUZDEN PAZRTSİ İZNE CIKYM DEDİM . TEKRAR DOKTORDAN CALISAMAZ RAPORUMU ALMAM LAZIM YOKSA ŞİRKET KENDIMI BILDIRYOR 34 HAFTAYDYM
Kuzum bugün dağıtıma çıkmıştı msj geldi güya adreste yanlışlık varmış gidip alıcaktım aslında ama arabayı bu havada çıkarmıyim dedim yarın gidip alıcam şubeden atarım resimDodine canım aldığın isimli takım geldi mi ?
Çok güzel düşünmüşsünüz sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütün inşallahSoyadına uygun olması sebebiyle bir tarih öğretmeni olarak bilerek ve isteyerek koydum sağlıkla gelsin inşallah
Evet normal canım bende ara ara yaşıyorum bu durumuKızlar bugün regl olcakmisim gibi bir ağrım var kendimi regl modunda hissediyorjm .zaman zaman böyle olması normal demi evhamlı biri değilim normalde ama bilgilenmek istedim
Bende de aynı durum var canım bazen her gün oluyor bazen 3 4 gün hiç olmuyor bugün doktoruma söyledim artık çok normal vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi.Hanımlar selamlar biz bugün 31 haftalık olduk , karnımın alt kısmında bebek aşırı sertleşiyor ve karnım çook gergin sizinde öyle oluyormu çok rahatsız ediyor dik duramıyorum
Normal canım düzenli olmadığı sürece sorun yok ara ara sancıların olması normal dedi doktor banaKızlar merhaba karnım dünden beri kasılıyor gece sancım vardı geçti biraz önce yine sancım vardı sırtıma ağrı girdi çok kötü doğum sancısı mı bunlar daha erken değil mi doktora gitsem mi