Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Kime sorsam doktorum da dahil normal diyo bu hamilelik çok değişik
Çatı ağrısı bu haftalarımızda normal beklenen durummuş vücudumuz kendini doğuma hazırlıyormuş belki öyle bir şey olabilir
Bende ayağıma çorap giydim battaniye örtüm bide sicaklarsam belki iyi gelir bakalım

Merhabalar hanımlar.. doğum paketi aldığı hastahaneyi değiştiren var mı? Farklı bir ilçede ki şubesi ile değiştirmemiz mümkün mü?

MERHABA KIZLAR . BEN CALISIR RAPARU ALMISTIM . AMA DEVAMLI OTURDUGUM ICIN BEBEK KASIKLARMA AGRU YAPYR PLESANTA PRIVEA VAR . OYUZDEN PAZRTSİ İZNE CIKYM DEDİM . TEKRAR DOKTORDAN CALISAMAZ RAPORUMU ALMAM LAZIM YOKSA ŞİRKET KENDIMI BILDIRYOR 34 HAFTAYDYM

Hanımlar selamlar biz bugün 31 haftalık olduk , karnımın alt kısmında bebek aşırı sertleşiyor ve karnım çook gergin sizinde öyle oluyormu çok rahatsız ediyor dik duramıyorum

Hanımlar selamlar biz bugün 31 haftalık olduk , karnımın alt kısmında bebek aşırı sertleşiyor ve karnım çook gergin sizinde öyle oluyormu çok rahatsız ediyor dik duramıyorum
VALAH BENİM DE 30 HAFTADAN BERİ ÖLE DİYEBILIRIM 34 HAFTAYIZ BIZDE DOKTRA SORDM YALANCI SANCILR DEDI . BEN KORKMUSTUM . HALADA BIR SERTLESYR. TAS GIBI OTURAMYRM HATTA .

Tam olarak kaçıncı haftada aldınız çalışır raporu 32+2 de alabilir miyim ?

Kızlar merhaba karnım dünden beri kasılıyor gece sancım vardı geçti biraz önce yine sancım vardı sırtıma ağrı girdi çok kötü doğum sancısı mı bunlar daha erken değil mi doktora gitsem mi

Benim karnımda genel olarak sertleşiyor ve geriliyor gibi oluyor özellikle akşam ben yemekten sonraki şişkinliğe bagliyordum

olacak sancılar sanırım bendede oldu nst cektrdım sancı s bıle cıkmadı . yalancı sancı dedı doktor. olucak artık bunlar kacıncı haftadsn ben 34 hftyz

Çünkü d vitaminin fazlasının zararlı olabiliceğine dair bi çalışma yok ben ilk gebeliğimde bi kitap okumuştum, dr larda belli ki bu konuda 2 ye ayrılmış mesela referans aralığı 30-60 arası ya 100 ün üstünde tutun diyen de var

Kızlar ben korseyi owlinin kendi internet sitesinden aldım şimdi. Üye girişi yaptıktan sonra gizembabies15 kupon kodunu girerseniz ekstra %5 indirim daha yapıyor 655 tl ye almış oldum.

Çok geçmiş olsun yeni gördüm kaç haftalıktıınız sancı olduğunda
Tam bi hafta önce oldu yani 31 haftalıktım 5 gün hastanede kaldım şimdi sıkı hastane git gelli bi ev sürecim var
Arada karnım kasılıyo ama düzensiz
Benim kasılmalarım hamiliğim boyunca oldu
Doğum sancılarımdan tek farkı benim için düzenli 3-5 dkda bir olmasıydı
Rahım ağzım hastanede normalde 35 ken 19 a düşmüş 1 parmak açılma vardı
Doktora gittiğimizde nst 70-80 lerde sancı 1-2 dkda bir oluyordu nidilat tedavisiyle doğum sancılarım durdu 2 doz ciğer geliştiricide yaptılar şimdi evimdeyim çok şükür şimdi 34 e kadar tutmak hedefim bebeği
Bakalım şimdi 32 haftadayım 2 haftayı sorunsuz geçmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…