Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Hangi marka aldınız? Bebek kıyafetlerinde boya olmaması lazım, ben hep birlikte yıkıyorum renk ayırmaksızın hiçbiri renk vermedi

Harika olmuş organizerinde linkini atar mısın

Çok teşekkür ederim, hepsi sağlıkla gelsin inşaAllah

Ama başka vuracak yer bulamıyorum ki canım, eşim de çok korkak böyle konularda vuramıyor mecbur ulaşabildiğim yerden vuruyorum
Ay ben koluma vuramiyorum esim vuruyordu onu da igne vururken o kadar yavaş ki igneyi bogazina saplayasim geliyor gobegime vuruyorum o yuzden
Kiz elinde besjk var ne para harcayacak yer ariyosun anaaa alma kullan onu
Maşallahhhhh kuzucuğa sağlıcakla gelsin inşallah
Amin kuzum hepimizinki hayirla gelsin❤
Kiz kendi kv okudum sanki

Herşey çok güzel görünüyor canım

Bende bu organizerlerden aldım epey derli toplu oldu yukarda biri tek tek konulan eklemişti alıntılıyamadım ama onları ben çok kullanışlı bulmadım çeyizime almıştım kaldırdım sonra
Ayyy seninki soğul moğuk daha iyimiş geleyim kalayım derdi olmaz en azından kafan rahat olur bizimki gelince ben daha çok yoruluyorum zararı olmasında fayda beklemiyorum her kafadan bi ses çıkcağna yavaş yavaş kendim yaparım daha iyi modundayım

ya ani doğum oluncada annem çalışıyor o izin alıp gelene kadar yine en önce kv gelir kaçışım yok Ben ilk başta annem olsun istiyorum ama kv ye sen sonradan gelde diyemiyoruz offg

Harika olmuş organizerinde linkini atar mısın
Teşekkür ederim canım, atarım tabi ama çok büyük değil haberin olsun, ben biraz daha içinin geniş olmasını isterdim.
Ama malzemesi kaliteli ve iş görür
Ayy erkeklerin bu ağır kanlılığı yok muu

Aaa kv konusunda ben sadece benimki böyle sanıyordum, yalnız olmadığıma sevindim canım
Herşey çok güzel görünüyor canım
Çok teşekkür ederim canım
Ayy yok hakkını yemeyeyim öyle hiç birşeye karışmaz, habersiz gelmez gelsede misafir gibi oturur gider.
Özünde inanılmaz bir Karadeniz kadınıdır, gelinliğin hasını bekler ama ben de o kumaş yok onu en baştan anladı

Bende 15 aylık oğluma 70X120 park yatak aldım, ahşap beşiği kullanacağım bebeğe, hareketlenene kadar bizi götürür

Bizim ev cümbüş gibiydi, başlangıçta annem ve kız kardeşim geldi. 1 hafta sonra eşimin ailesi geldi , annesi babası 3 kız kardeşi ve birinin oğlu. Kp pek evde durmazdı hep camiye giderdi annemde 1 hafta sonradan döndü. Ya ben o kadar kötüydüm ki şimdi düşünüyorum da lohusa depresyonu geçirmişim asfgjk hepsi sağolsun ilgilendi etti ama o kafa bambaşka bi kafa gerçekten annem gidince de oturup ağlamıştım eşimin ailesi gittikten sonra da benim ailenin geri kalanı geldi babam ve 4 kız kardeşim. Aslında destek almak çok iyi geliyor ama kimsenin sana karışmaması da lazım bilmiyorum çok değişik bi durum lohusa halinle eşine bile tahammül edemiyorsun

Çok güzel olmuş , elinize sağlık.
sağlıkla gelsin Gökçe
Bence ahşap beşiği kullan ölçüsü de iyiymiş baya kullanırsın
Benim eşimde asla söylemez ailesine hiç bir şey. Ya kp nin yeni doğum yapmış kadının yanına gelmemesi lazım , düşüncesizce geliyor bana. Bende istemiyorum dedim eşime ama bilmiyorum nasıl olacak
Benimki de çooook soğuk. Hiç bir şeye yardım etmez gelir oturur sadece. Genelde yazları gelip 20 gün falan kalıyorlar hiç bir şeye elini sürmez , sohbeti falanda yoktur. Ağzından bi tatlı söz çıkmaz. Gelir sigara içip oturur birde gezerler. Doğuma gelmesini hiç istemiyorum ama gelecekler , bakalım nasıl olacak
,Bende öyle düşünüyorum doğumdan çok aklımda bu var sinirlerim bozuluyor
Offff sorma ya gerçekten sinir bozucu.
ya ani doğum oluncada annem çalışıyor o izin alıp gelene kadar yine en önce kv gelir kaçışım yok Ben ilk başta annem olsun istiyorum ama kv ye sen sonradan gelde diyemiyoruz offg
Ya benim annem 1 aralıkta gelecek , yani zaten burada olacağı için ani doğum olsa sorun yok
Doğum sonrası korse neye karar verdik kızlar?
Ben owliye karar verdim. 1 tane sırf indirimde olduğu için aldım ama o bana küçük oldu , kendi bedenime göre alacağım bşr de.
Ya gene sırayla gelmiş sizinkiler , bizim herkes aynı anda gelecek. Ya keşke aynı şehirde yaşasak en azından akşam evlerine giderlerdi.

Benim annem de 20 Aralık gibi gelecek yanıma olabildiğince geç gelsin ki bebek doğduktan sonra çok durabilsin istiyorum. Babam tek kalacak evde o yüzden çok duramaz .
3 tane kız kardeşim var hepsi çok heyecanlı bebek için ama hepimiz aynı anda gelmeyelim çok kalabalık olur bunalırsın istersen sırayla gelelim diyorlar ben kıyamıyorum. Zaten hepsi öğretmen bir ara tatilleri var gelmek için . Nasıl olacak bilmiyorum

Ne tuhaf bir durum ya doğum stresi bir yandan bir de bu misafir kalabalık kv kp stresi bir yandan.
İnşallah hiçbirimiz üzülmeden üzmeden atlatırız bu süreci

Kızlar iki gündür sol kasığımda ağrı var bugün daha fazla. esim de yok evde doktora gidemiyorum ciddi bi şey midir ya

Zaten adem Güneş basta olmak üzere uzmanlar anne yani besik tavsiye ediyorlar güvenli baglanma açısından. Bebek uyaninca ilk anneyi görmeli diyorlar. Ben de ahsap besik kullandim hic bir sorun yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…