Hangi marka aldınız? Bebek kıyafetlerinde boya olmaması lazım, ben hep birlikte yıkıyorum renk ayırmaksızın hiçbiri renk vermedikıyafetlerini yıkayım dedim renkliler cok renkli diye renk koruyucu mendil aldım ama koymayı unutmuşum peki nolmuş 4.5 takım tulum hep boya akmış kurtarabilir miyim ya ayyy kendime kızıyorum bu ara unutkanlığım had safhada
Harika olmuşÇok şükür biz de yıkadık ütüledik tüm eşyalarını, hastane çantamızda hazır, bir tek park yatağının içine aldığım yatağı gelecek onun dışında herşeyimiz hazır.
Sağlıkla zamanında gelsin tüm bebişlerimiz
Biz önümüzdeki sene evimizi satmayı düşünüyoruz o yüzden oda yapmadık ama yatak odam geniş şöyle bir şifonyer aldık, kızımın köşesi oldu
Ay ben koluma vuramiyorum esim vuruyordu onu da igne vururken o kadar yavaş ki igneyi bogazina saplayasim geliyorÇok teşekkür ederim, hepsi sağlıkla gelsin inşaAllah
Ama başka vuracak yer bulamıyorum ki canım, eşim de çok korkak böyle konularda vuramıyormecbur ulaşabildiğim yerden vuruyorum
Kiz elinde besjk var ne para harcayacak yer ariyosun anaaaNormalde bunu dün demiş olsaydınız ilk kapan ben olurdumama şimdi bugün şöyle bişey düşündüm sizden de fikir almak istiyorum.
Kızımın ahşap beşiği var yan korkuluğu inip anne yanı olandan. Ortalama 70x110 yada 120 ölçüsünde. İlk etapta onu kullanıp onunda miyadını doldurup hareketlendikten sonra park beşik alıp yatırsam daha mı mantıklı olur diye düşündüm. Kızımın beşiğide boşa bekliyor annemlerin depoda demonte halde. Fikir veri verin bana
Amin kuzum hepimizinki hayirla gelsin❤Maşallahhhhh kuzucuğasağlıcakla gelsin inşallah
Kiz kendi kv okudum sankiAyy Allah hepimize kayınvalideler konusunda kolaylık versin kız kardeşlerim
Benimki çok soğuk bir kadındır, gelmez elde atmaz, bir faydası olmaz ama kendi ihtiyacı olunca benden hep beklermuhtemelen misafir gibi gelir tebrik eder gider, benim ona çocuğumu götürmemi bekler.
Şu gebeliğimde ah ettim koca tarafından kayınpederim hariç kimseye bir bardak su dahi vermeyeceğim
Annem ve kız kardeşim gelirler Allah razı olsun, zaten hepimiz aynı şehirde olduğumuz için öyle uzun kalır gitmez dertlerim de yok çok şükür
Ventrikülomegali şüphesi oluyor kafa büyüklüğünde. Beyindeki ventriküller su topluyor yani. İlerlerse hidrosefaliye dönüyor.Kafa cevresi buyuk olunca ne oluyormuş canim
Herşey çok güzel görünüyor canımÇok şükür biz de yıkadık ütüledik tüm eşyalarını, hastane çantamızda hazır, bir tek park yatağının içine aldığım yatağı gelecek onun dışında herşeyimiz hazır.
Biz önümüzdeki sene evimizi satmayı düşünüyoruz o yüzden oda yapmadık ama yatak odam geniş şöyle bir şifonyer aldık, kızımın köşesi oldu
Bende bu organizerlerden aldım epey derli toplu oldu yukarda biri tek tek konulan eklemişti alıntılıyamadım ama onları ben çok kullanışlı bulmadım çeyizime almıştım kaldırdım sonra
Ayyy seninki soğul moğuk daha iyimiş geleyim kalayım derdi olmaz en azından kafan rahat olur bizimki gelince ben daha çok yoruluyorum zararı olmasında fayda beklemiyorum her kafadan bi ses çıkcağna yavaş yavaş kendim yaparım daha iyi modundayımAyy Allah hepimize kayınvalideler konusunda kolaylık versin kız kardeşlerim
Benimki çok soğuk bir kadındır, gelmez elde atmaz, bir faydası olmaz ama kendi ihtiyacı olunca benden hep beklermuhtemelen misafir gibi gelir tebrik eder gider, benim ona çocuğumu götürmemi bekler.
Şu gebeliğimde ah ettim koca tarafından kayınpederim hariç kimseye bir bardak su dahi vermeyeceğim
Annem ve kız kardeşim gelirler Allah razı olsun, zaten hepimiz aynı şehirde olduğumuz için öyle uzun kalır gitmez dertlerim de yok çok şükür
ya ani doğum oluncada annem çalışıyor o izin alıp gelene kadar yine en önce kv gelir kaçışım yokBizimde herkes şehir dışında ve bu beni daha çok strese sokuyorgörümcem burada yaşıyor ancak 1 odalı öğrenci evi var. Benim annem ve 2 ablam , eşimin annesi babası erkek kardeşi ve kız kardeşi gelecek. Ve herkes şehir dışından geldiği için kalacak yer olayı var. Bilmiyorum nasıl yapacağız. Keşke planlı değil ani bir şekilde olsada hepsi birden gelmese diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canım, atarım tabi ama çok büyük değil haberin olsun, ben biraz daha içinin geniş olmasını isterdim.Harika olmuşorganizerinde linkini atar mısın
Ayy erkeklerin bu ağır kanlılığı yok muuAy ben koluma vuramiyorum esim vuruyordu onu da igne vururken o kadar yavaş ki igneyi bogazina saplayasim geliyorgobegime vuruyorum o yuzden
Kiz elinde besjk var ne para harcayacak yer ariyosun anaaaalma kullan onu
Amin kuzum hepimizinki hayirla gelsin❤
Kiz kendi kv okudum sanki
Çok teşekkür ederim canımHerşey çok güzel görünüyor canım
Ayy yok hakkını yemeyeyim öyle hiç birşeye karışmaz, habersiz gelmez gelsede misafir gibi oturur gider.Ayyy seninki soğul moğuk daha iyimiş geleyim kalayım derdi olmaz en azından kafan rahat olur bizimki gelince ben daha çok yoruluyorum zararı olmasında fayda beklemiyorum her kafadan bi ses çıkcağna yavaş yavaş kendim yaparım daha iyi modundayım
Skecers al canım ara numaralar da var çok rahat ayakkabıBen birazdan ayakkabı almaya gidicem parmaklarım acımış önceki ayakkabılarla .
Sizler ne giyiyorsunuz kızlar var mı tavsiyeniz ?
Terlik giyesim var valla utanmasam
Bende 15 aylık oğluma 70X120 park yatak aldım, ahşap beşiği kullanacağım bebeğe, hareketlenene kadar bizi götürürNormalde bunu dün demiş olsaydınız ilk kapan ben olurdumama şimdi bugün şöyle bişey düşündüm sizden de fikir almak istiyorum.
Kızımın ahşap beşiği var yan korkuluğu inip anne yanı olandan. Ortalama 70x110 yada 120 ölçüsünde. İlk etapta onu kullanıp onunda miyadını doldurup hareketlendikten sonra park beşik alıp yatırsam daha mı mantıklı olur diye düşündüm. Kızımın beşiğide boşa bekliyor annemlerin depoda demonte halde. Fikir veri verin bana
Kızlar hediyelik ne yaptıracağıma karar veremedim sizler neler yaptırdınız?
Canım onlar çok rahat ama boykot olduğu için alamıyorumSkecers al canım ara numaralar da var çok rahat ayakkabı
Bizim ev cümbüş gibiydi, başlangıçta annem ve kız kardeşim geldi. 1 hafta sonra eşimin ailesi geldi , annesi babası 3 kız kardeşi ve birinin oğlu. Kp pek evde durmazdı hep camiye giderdi annemde 1 hafta sonradan döndü. Ya ben o kadar kötüydüm ki şimdi düşünüyorum da lohusa depresyonu geçirmişim asfgjk hepsi sağolsun ilgilendi etti ama o kafa bambaşka bi kafa gerçekten annem gidince de oturup ağlamıştımBizimde herkes şehir dışında ve bu beni daha çok strese sokuyorgörümcem burada yaşıyor ancak 1 odalı öğrenci evi var. Benim annem ve 2 ablam , eşimin annesi babası erkek kardeşi ve kız kardeşi gelecek. Ve herkes şehir dışından geldiği için kalacak yer olayı var. Bilmiyorum nasıl yapacağız. Keşke planlı değil ani bir şekilde olsada hepsi birden gelmese diye düşünüyorum
Çok güzel olmuş , elinize sağlık.Çok şükür biz de yıkadık ütüledik tüm eşyalarını, hastane çantamızda hazır, bir tek park yatağının içine aldığım yatağı gelecek onun dışında herşeyimiz hazır.
Bence ahşap beşiği kullan ölçüsü de iyiymiş baya kullanırsınNormalde bunu dün demiş olsaydınız ilk kapan ben olurdumama şimdi bugün şöyle bişey düşündüm sizden de fikir almak istiyorum.
Benim eşimde asla söylemez ailesine hiç bir şey. Ya kp nin yeni doğum yapmış kadının yanına gelmemesi lazım , düşüncesizce geliyor bana. Bende istemiyorum dedim eşime ama bilmiyorum nasıl olacakEşinizi takdir ediyorum vallahi, benim eşim asla gelmeyin diyemez. Benimde kayınbabam kayınvalidemsiz yapamıyor, görümcemin doğumu yaklaşınca yurtdışına bile birlikte gittiler 3 ay orda kaldılar. Bizde ayrı şehirlerdeyiz şuan ama sürekli gelip gidiyorlar gezmeyi çok seviyorlar. Bir haftadır bendeler haftaya gidecekler, diğer ayın ortasında da geleceklermiş. Doğum zamanı ben diyeceğim kayınbabam gelmesin diye, rahat edemem evde. Toparlayınca gelsin
Benimki de çooook soğuk. Hiç bir şeye yardım etmez gelir oturur sadece. Genelde yazları gelip 20 gün falan kalıyorlar hiç bir şeye elini sürmez , sohbeti falanda yoktur. Ağzından bi tatlı söz çıkmaz. Gelir sigara içip oturur birde gezerler. Doğuma gelmesini hiç istemiyorum ama gelecekler , bakalım nasıl olacakAyy Allah hepimize kayınvalideler konusunda kolaylık versin kız kardeşlerim
Offff sorma ya gerçekten sinir bozucu.,Bende öyle düşünüyorum doğumdan çok aklımda bu var sinirlerim bozuluyor
Ya benim annem 1 aralıkta gelecek , yani zaten burada olacağı için ani doğum olsa sorun yokya ani doğum oluncada annem çalışıyor o izin alıp gelene kadar yine en önce kv gelir kaçışım yokBen ilk başta annem olsun istiyorum ama kv ye sen sonradan gelde diyemiyoruz offg
Ben owliye karar verdim. 1 tane sırf indirimde olduğu için aldım ama o bana küçük oldu , kendi bedenime göre alacağım bşr de.Doğum sonrası korse neye karar verdik kızlar?
Ya gene sırayla gelmiş sizinkiler , bizim herkes aynı anda gelecek. Ya keşke aynı şehirde yaşasak en azından akşam evlerine giderlerdi.Bizim ev cümbüş gibiydi, başlangıçta annem ve kız kardeşim geldi. 1 hafta sonra eşimin ailesi geldi , annesi babası 3 kız kardeşi ve birinin oğlu. Kp pek evde durmazdı hep camiye giderdi annemde 1 hafta sonradan döndü. Ya ben o kadar kötüydüm ki şimdi düşünüyorum da lohusa depresyonu geçirmişim asfgjk hepsi sağolsun ilgilendi etti ama o kafa bambaşka bi kafa gerçekten annem gidince de oturup ağlamıştımeşimin ailesi gittikten sonra da benim ailenin geri kalanı geldi babam ve 4 kız kardeşim. Aslında destek almak çok iyi geliyor ama kimsenin sana karışmaması da lazım bilmiyorum çok değişik bi durum lohusa halinle eşine bile tahammül edemiyorsun
Benim annem de 20 Aralık gibi gelecek yanıma olabildiğince geç gelsin ki bebek doğduktan sonra çok durabilsin istiyorum. Babam tek kalacak evde o yüzden çok duramaz .Çok güzel olmuş , elinize sağlık.
sağlıkla gelsin Gökçe
Bence ahşap beşiği kullan ölçüsü de iyiymiş baya kullanırsın
Benim eşimde asla söylemez ailesine hiç bir şey. Ya kp nin yeni doğum yapmış kadının yanına gelmemesi lazım , düşüncesizce geliyor bana. Bende istemiyorum dedim eşime ama bilmiyorum nasıl olacak
Benimki de çooook soğuk. Hiç bir şeye yardım etmez gelir oturur sadece. Genelde yazları gelip 20 gün falan kalıyorlar hiç bir şeye elini sürmez , sohbeti falanda yoktur. Ağzından bi tatlı söz çıkmaz. Gelir sigara içip oturur birde gezerler. Doğuma gelmesini hiç istemiyorum ama gelecekler , bakalım nasıl olacak
Offff sorma ya gerçekten sinir bozucu.
Ya benim annem 1 aralıkta gelecek , yani zaten burada olacağı için ani doğum olsa sorun yok
Ben owliye karar verdim. 1 tane sırf indirimde olduğu için aldım ama o bana küçük oldu , kendi bedenime göre alacağım bşr de.
Ya gene sırayla gelmiş sizinkiler , bizim herkes aynı anda gelecek. Ya keşke aynı şehirde yaşasak en azından akşam evlerine giderlerdi.
Zaten adem Güneş basta olmak üzere uzmanlar anne yani besik tavsiye ediyorlar güvenli baglanma açısından. Bebek uyaninca ilk anneyi görmeli diyorlar. Ben de ahsap besik kullandim hic bir sorun yasamadimDimi bende böyle düşündüm zaten beyaz bi beşik büyükçede. E yan tahtası inip anne yanıda oluyor dönmeye tutunup kalkmaya başlayana kadar onu kullanayım sonra park beşiğe döneyim en iyisi teşekkür ederim