kıyafetlerini yıkayım dedim renkliler cok renkli diye renk koruyucu mendil aldım ama koymayı unutmuşum peki nolmuş 4.5 takım tulum hep boya akmış kurtarabilir miyim ya ayyy kendime kızıyorum bu ara unutkanlığım had safhada
Düşükte yıkadım aslında 30 derece ama kız kıyafetleri cicekli sarı mor kırmızı pembe belliydi icine mendil koyun siz yinedeYa kaç derecede yikamistin kuzum ben daha yikamadim dolabı bekliyorum ama düşük derecede yıkarım diyodum
Düşükte yıkadım aslında 30 derece ama kız kıyafetleri cicekli sarı mor kırmızı pembe belliydi icine mendil koyun siz yinede
Normal tarihi neydi? Sanki sizinle ben aynı idik.Benim doktorum 20-25 Aralık arası bekliyoruz dedi
Ay doğumun neyini merak ediyor Allah aşkına.kendi dogurmadi miGerçekten az kaldı doğum stresi bi yandan yetmezmiş gibi bide bunların stresiyakınların kendileri düşünüp biraz toparlanınca gelelim demeleri lazım aslında ama düşünceli olmuyorlar işte Bnde eşimle konuştum aynı anda hem annesi hem annem gerek yok dedim zaten kv alıngan biri bişey olsa tribe girer bn çekemem o halimde gerginlik olur dedim o da ben nası dicem doğumı merak ediyor diyo bnde kendimce çözüm buldum ocak başı gelsin kv doğumdan önce hem biraz yardımı olur belki sonrada doğumı bebeği görüp bikaç gün sonra kardeşim dönerken gönderelim sonra annem gidince geri gelsin dönüşümlü olur hem bi aylık olurz ewde de kadın çatışması olmaz bakalım haftasonu gidince söylicez nasıl tepki verecek
Valla ben garanti olsun die nasılsa bı kaç gün önde çıkar ultrason da die 31+5te aldım.normalde bnm 32hafta cumartesiye denk geliyordu.garantiye alayım nolur nolmaz dedim.32+2 de alabilir miyim raporu peki
Ay cnm aman dur 39u görelim .çünkü bnm 39 yılbaşını geçiyor .38+5te oğlumu almıştı dr.kizimi da bu zaman alsa ne iyi olur.bebek beklerse bnm için sorun yok dedi Dr.Kızlar da erken geliyormuş bende erken dogurcak gibi geliyor kötü düşününce hep başıma geliyor Allah'ım vaktinde dogurmayi nasip eyle
İki hafta geç döllenme olmuştu ocak başı gibi bekliyorduk son adet tarihini yakaladı bu yüzden sanırım o tarihi verdi banaNormal tarihi neydi? Sanki sizinle ben aynı idik.
Sat a göre 31+5 de aldıysanız önemli olan bu o zaman bende öyle yapayım.Ay doğumun neyini merak ediyor Allah aşkına.kendi dogurmadi midoğumda olması gereken kadının annesidir bence..sonra kv gelmeli.oglumda annem kardeşim geldi ,ki kv eltimin doğumundaydi.eltim de benden 2 gün önce doğum yapti aynı evde kalıyorlar onun yanında kaldı .zaten öyle olmasa da annemi yanımda istedim ben.2 3 ay sonra kv kp geldiler.ama yardım etmek şöyle dursun ben onlara baktım resmen.elini bsye sürmedi kv.
Valla ben garanti olsun die nasılsa bı kaç gün önde çıkar ultrason da die 31+5te aldım.normalde bnm 32hafta cumartesiye denk geliyordu.garantiye alayım nolur nolmaz dedim.
Ay cnm aman dur 39u görelim .çünkü bnm 39 yılbaşını geçiyor .38+5te oğlumu almıştı dr.kizimi da bu zaman alsa ne iyi olur.bebek beklerse bnm için sorun yok dedi Dr.
Ben nike air max modellerinden 2 numara büyük aldım topuk ağrım olmuyor bu ayakkabılarla.Ben birazdan ayakkabı almaya gidicem parmaklarım acımış önceki ayakkabılarla .
Sizler ne giyiyorsunuz kızlar var mı tavsiyeniz ?
Terlik giyesim var valla utanmasam
Kesinlikle ama benimkiler akşama sıkmaya başlıyorSkechers ayakkabılarımdan başka bişey giyemiyorum yapıştılar resmen ayağımaen rahatı onlar
Allah rahmet eylesin anneciğinizeBende en başından beri sezeryan istiyorum ya nedense bilmiyorumbide ailelerden uzaktayiz annem vefat etti.babam çalışıyor gelemez herhalde.kv ve kayinperder gorumceler hepsi gelecekler okadar rahatsızım ki nasıl rahat edicem o halde bide onu düşünüyorum sizin ailelerden kimler gelecek