Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Ya kaç derecede yikamistin kuzum ben daha yikamadim dolabı bekliyorum ama düşük derecede yıkarım diyodum

Ay doğumun neyini merak ediyor Allah aşkına.kendi dogurmadi mi doğumda olması gereken kadının annesidir bence..sonra kv gelmeli.oglumda annem kardeşim geldi ,ki kv eltimin doğumundaydi.eltim de benden 2 gün önce doğum yapti aynı evde kalıyorlar onun yanında kaldı .zaten öyle olmasa da annemi yanımda istedim ben.2 3 ay sonra kv kp geldiler.ama yardım etmek şöyle dursun ben onlara baktım resmen.elini bsye sürmedi kv.
32+2 de alabilir miyim raporu peki
Valla ben garanti olsun die nasılsa bı kaç gün önde çıkar ultrason da die 31+5te aldım.normalde bnm 32hafta cumartesiye denk geliyordu.garantiye alayım nolur nolmaz dedim.
Kızlar da erken geliyormuş bende erken dogurcak gibi geliyor kötü düşününce hep başıma geliyor Allah'ım vaktinde dogurmayi nasip eyle
Ay cnm aman dur 39u görelim .çünkü bnm 39 yılbaşını geçiyor .38+5te oğlumu almıştı dr.kizimi da bu zaman alsa ne iyi olur.bebek beklerse bnm için sorun yok dedi Dr.

Ben de çok şükür Kasım ara tatilinden bu yana bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Bitti sayilir birkaç parça dışında. Yavaştan çantamı hazırladım daha içine ekleyeceklerim var tabii siparişte olanlar filan bu hafta hepsini halletmeyi düşünüyorum artık.

Sat a göre 31+5 de aldıysanız önemli olan bu o zaman bende öyle yapayım.

Allah rahmet eylesin anneciğinize benimde kayınvalidem doğumdan önce gelmek istiyor, o gelirse kayınpeder de kesin gelir. Dedim ben evde yatmak için izne çıkıyorum, misafir ağırlamak için değil. Eşimde 40ı çıkmadan kimse gelmesin dedi net olarak. Sadece kardeşim ve anneme izin verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…