2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Üzgünüm canım ben de aynı şeyi yaşadım 2 kez hatta ilk yaşadığımda silik çizgim daha belirgindi idrar testinde. O yüzden 2. Çizgiyi net görmeden kan vermemek lazım çünkü hayal kırıklığı oluyor 😔 idrar testlerine hiç güven olmaz çoğu kuruma çizgisi ya da silik çizgi çıkarıyor
Çok zor bişi ya insan ister istemez ümitleniyo hiç olmasa bundan iyi diyosun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🫶 🌸

Belki regl değil de yumurtlama olduğu için lekelenme yaşadın ovu testin de pik olmuş bence denemelisin. Bazı kişilerde 2 kez yumurtlama bile olabiliyor
öyledir inşallah deniycem çok sağolun ❤️ test bugün silik çıkarsa eğer çatlama mi olmuş oluyo çok bunalttim sizleri de kusura bakmayın Allah razı olsun hepinizden 🤲 🤲 🤲 🤲 🫶 ❤️ 🌸

İnşallah hepimizin olur 🙏🏻 eşimin test sonucunu bekliyorum bi yandan. Senin eşin test yaptırdı mı? Filmden sonra nasıl ilerledi süreciniz?
yaptırdı ven film çektirdim kan testlerimi yaptırdım eşimde spermiyogram yaptırdı bi sorun çıkmadı çok şükür yumurtlama takibine başladık bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum inşallah allah nasip eder💓

öyledir inşallah deniycem çok sağolun ❤️ test bugün silik çıkarsa eğer çatlama mi olmuş oluyo çok bunalttim sizleri de kusura bakmayın Allah razı olsun hepinizden 🤲 🤲 🤲 🤲 🫶 ❤️ 🌸
Estağfurullah canım bu gruplar birbirmize yardımcı olabilmek için var sonuçta ❤️ovu testi hiç yapmadım ama burada okuduğum kadarıyla silikleşirse çatlamış oluyor

Enaaaaaa ne güzel bir süpriz kuzum buuuu böyle 🥰 koş hemen kan vermeye baya da kırmızı maşallah 🌸🩷
Sağol canım çok teşekkür ederim 🙏 kan vermeyeceğim daha biraz daha zaman geçsin istiyorum ❤️ çok acele etmeyeceğim bu sefer hiçbir şey için 🥰 çünkü herhangi bir sorun yok bilinen onyuzden acelesi de yok ❤️ ❤️ ❤️

Sağol canım çok teşekkür ederim 🙏 kan vermeyeceğim daha biraz daha zaman geçsin istiyorum ❤️ çok acele etmeyeceğim bu sefer hiçbir şey için 🥰 çünkü herhangi bir sorun yok bilinen onyuzden acelesi de yok ❤️ ❤️ ❤️
Çok sevindim senin adına canım darısı bize inşallah 🥰

X