Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Üniv hastanesine gidiyordunuz ya oradaki doktor doğum şekli için bir şey demiş miydi
O da böyle normal doğmaz sen nasıl doğuracaksin diye 3 kez yüzüme yüzüme sordu. Doktorlar risk almak istemedikleri için beni normal doğuma almak istiyorlardı. Şimdi riskli gebe değilsem bile riskli doğum grubuna giriyorum onlar için. O yüzden de durduk yere beni gerdi. Ama ben rahatım önlem alındıktan sonra büyük bir risk yok zaten.

İnstagrami olan arkadaşlar Dr Kaan Kocatepe canlı yayın yapıyormuş soru sormak isteyenler varmı arkadaşım söyledi banada ama bebim insta yok

göbekte tedirgin olurum yapamam da biliyorum kol ya da bacak olsam bugün iş çıkışı tıp merkezine gidicez ilk orda bi yaptırıp öğreneyim diye
Tedirgin olmakta haklısınız ama alışırsanız en konforlusu o olacak.
Aynen bi gidip öğrenin nasıl kolayınıza gelirse o şekilde vurulursunuz

Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak dr lar her ihtimali düşünüp ona göre konuşmak zorunda , içini ferah tut hepimiz duacıyız

Yok demedi . Doktora neden büyük aslında şeker yüklemesi yaptırdım o da temiz çıktı dedim . Takip edelim falan demedi bana . İnşallah şekerden değildir

Yok demedi . Doktora neden büyük aslında şeker yüklemesi yaptırdım o da temiz çıktı dedim . Takip edelim falan demedi bana . İnşallah şekerden değildir
İnşallah değildir ikimizin de. Ama üniversitedeki doktor dedi ki bu zamana kadar biz sana neden şeker takibi yapmadık. Profesör olan bugün gittiğim doktorum da doğru şeker ölçümünü anlattı. Eğer takip etmek isterseniz sabah 9 gibi kahvaltıya başladınız diyelim. Yavaş yemek yerine daha kısa sürede yiyeceksiniz. İlk lokmadan 2 saat sonra ölç dedi. Yemekten de hemen önce açlık şekerine bak dedi. 1. saate de bakabilirsin ama asıl önemli olan açlık şekeri ve 2. saat tokluk şekeri imiş. Bir hafta takip edip doktora götürüp duruma göre endokrine, diyetisyene yönlendirirler, öyle bebeğin ilerlemesi normale çekilebilir dedi. Ben yanlış zamanda ölçüyormuşum. Öyle yapıp doktora götürüp sorabilirsiniz. Şeker yuklemesinde çıkmadı diye şeker olmaz diye bir şey yok

Ben aslında şeker yüklemesi yaptırmak istemediğim için bir ara ölçüm yaptım hatta gruba da sormuştum . Çok yüksek çıkmamıştı şükür ama asla şeker yok diyecek bir değer değildi .
Pazartesiye üniversite hastanesinden bir profesöre randevu aldım canım bakalım o ne diyecek .
Düzenli gittiğim dpktor bir şey olmaz normal iri bebek olabilir diyor .

kızlar hb için kod gelmiş.İhtiyacı olanlar kullanabilir.

Kodddd geldiiii, tükenmeden bakın hemen 600₺/100₺
Kod: SALI100

Benim bebiş 30. Haftada 2000 gr 32. Haftada 2200 gram çıktı iki haftada az geldi gibi kilo alışı normalde 2 hafta önden giderdi şimdi 6-7 güne düştü dedi doktor, hep böyle giderse 4 ü bulur demişti ama sanki bulmayacak gibi

Sadece 2.saat tokluk mu ölçeceksiniz yoksa hem 1 hem 2 mi olacakBana da diyabet hemşiresi 2.saat ölçmek bu haftadan sonra fark etmez demişti.Neye göre söylediyse

Ay kizlar kaburgalarim acimaya basladi ya erken degil mi bunlar icin

Kızlar benim de gebelik şekerim var ama benim bebe büyümüyor zayıf geldi bana.Aslında protein ağırlıklı da besleniyorum.32.haftada 1760 gr çıktı.Ben 2600 doğmuşum bana çekecek heralde

Sadece 2.saat tokluk mu ölçeceksiniz yoksa hem 1 hem 2 mi olacakBana da diyabet hemşiresi 2.saat ölçmek bu haftadan sonra fark etmez demişti.Neye göre söylediyse
Hem bir hem 2 ölç dedi. Ama 2 ve açlık daha önemli dedi bana doktor. Hatta bugün gösterdim sonuçları dedi ki sonuçlara göre açlık olanlar daha önemli, tokluk 1. saate pek bakmaya gerek yok.

İyi akşamlar kızlar, vücut kitle endeksi 30 ve üzeri olup doğum sonrası doktoru tromboz profülaksisi (tromboproflaksi )uygulayacağız diyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…