Yaaaa ben de 21 ocaktan sonra kovaya gececek diye doktora 20 ocakta al diom,oglak olsun diyeBebek adamım yine büyük çıktı. Ama şeker ölçümlerime doktor bey çok değil 2 saat sonraki tokluk şekerini ölçmek daha sağlıklı dedi. Bir de bebek büyük de olsa 39 haftadan önce sezaryen olmamaya çalışın dedi. Sizin de bilginiz olsun kızlar. 39 haftayı doldurması iyiymiş. Yüzünü de göstermedi. Gözünü ve yanağının üst kısmını gördüm. Tombik biraz yanakları minnoşumun.
Benimde ara ara sırt ağrım oluyor eşime masaj yaptırıp rahatlıyorumAy kizlar kaburgalarim acimaya basladi ya erken degil mi bunlar icin
Oğlak iyidir kendimden biliyorumYaaaa ben de 21 ocaktan sonra kovaya gececek diye doktora 20 ocakta al diom,oglak olsun diyehalbuki 39u beklesem iyi tabi:) kova burcu da iyi aslinda da ben koçum sanki oğlakla daha iyi Anlaşırız diye afshashafh..
Oğlak bebek kolay mı oluyomuş ciddenOğlak iyidir kendimden biliyorumben de erken doğacak yay olacak diye korkuyorum. Oğlak bebek kolay oluyormuş yine kendimden biliyorum
Bnm de 11 Ocak doğum görünüyor ama daha erken olur sanırım.yaylar da iyidir kendimden biliyorumOğlak iyidir kendimden biliyorumben de erken doğacak yay olacak diye korkuyorum. Oğlak bebek kolay oluyormuş yine kendimden biliyorum
Ben oranda oturuyorum canım perinatoloji için ya bilkente yada etliğe gitmem gerek bilkente gidecektim açıkçası ordan çok da memnun kaldım ama park yeri trafiği beni çok yordu ben yalnızım eşim yanımda değil o yüzden etliğe gidiyorum memnunum genel olarak tabi sürekli farklı doktorlar bakıyor sabit bi doktorun olmuyor ama ilgi güzelBenim burdan 2022 agustos annelerinden bi arkadasim orda dogum yapti memnun kalmisti nerde oturuyorsunuz ben yenimahalledeyim
Ay bende surekli batırıp kontrol ediyordummorluklara badem yagi sürüyorum cabuk geciyor aklinda olsun canim catlaga da iyi geliyor catlagi tedavi eden tei sey badem yagiymiş diyetisyenim demisti
Komşum orada dogum yapmisti atakulenin oradaki degil mi
Ben ilk dogumunda bundan aldim guzel sezaryende 3. Gunden sonra korse takabiliyorsun ben agustosta digum yaptigim icin sicaktan kullanamadim
Nasil canim memnunmusun ordan nerede oturuyorsun bana yakin ben yenimahalledeyim
Tatlim zaranin kalibi cok kucuk degistir bence ben hep buyuk aliyorum zaradan oglum 2 yasinda 3 4 yaş aliyorum düşün
Canım nedir bu ? İnternete de yazdım ama tam anlamadımİyi akşamlar kızlar, vücut kitle endeksi 30 ve üzeri olup doğum sonrası doktoru tromboz profülaksisi (tromboproflaksi )uygulayacağız diyen var mı?
Ben 20 Ocak doğumluyum, eşim 31 Aralık. İkimiz de sözde oğlak burcuyuz ama ben o kadar da oğlak değilim. Eşim bana oğlağa benzemeyen bazı özelliklerim nedeniyle oğlakların yüz karası diyordu. Sonra astrolojiden anlayan bir iki arkadaşıma haritama baktırdım. İkisi de sen oğlak saatleri bitmiş, kovaya geçmiş güneş ve sen ilk saatlerinde doğmuşsun kovanın dediler. Hatta bir arkadaşım görme engelli idi. Beni tanısanız ciddi görünürüm bakınca bu kız saçını mora boyatma hayali kurmak istemez dersiniz. Ama o arkadaşım beni daha görmeden sen oğlak değilsin, kovasın, saçını mora boyamak istersin demiştiYaaaa ben de 21 ocaktan sonra kovaya gececek diye doktora 20 ocakta al diom,oglak olsun diyehalbuki 39u beklesem iyi tabi:) kova burcu da iyi aslinda da ben koçum sanki oğlakla daha iyi Anlaşırız diye afshashafh..
Neden olmasın güzel olur ☺Ankaradaki kizlar buluşmamiz yok mugebe buluşmasi
Bizimki de dolanmış. Bir kere dolandigi için sorun yok dediler. Hareketlerde azalma olursa gidecekmişimKizlar ankarada olanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz birde bebeginin kordonu boynuna dilanmisti bir arkadaşimiz o ne oldu ismini hatirlayamadim
Aha bu benOğlak iyidir kendimden biliyorumben de erken doğacak yay olacak diye korkuyorum. Oğlak bebek kolay oluyormuş yine kendimden biliyorum
Hadi bakalım inşallah bebişler de oğlak olurAha bu benBen de uslu bir bebekmişim. Annem 15 günde bir agliyordun. Ağlamak nedir, sallanmak nedir bilmezdin diyor.
Evet canım pazaramada indirime girmişti oradan aldık. Konuşmuştuk aslında ama sen görmedin galiba , 1200 küsürlü bi rakamdıKızlar owlinin uyku gurusunu bekleyenler vardı aldınız mı naptınız kasım indrimi pek olmadı sanırım ya da ben denk gelmedim n11 de 1400 tl şuancinnabon sen aldın mı canım takip ediyordun
Aaa ben kaçırmışım onuEvet canım pazaramada indirime girmişti oradan aldık. Konuşmuştuk aslında ama sen görmedin galiba , 1200 küsürlü bi rakamdı
Ben yay burcuyum geceleri annem beni susturamazmış komşular bir şey mi oldu diye gelirlermişAha bu benBen de uslu bir bebekmişim. Annem 15 günde bir agliyordun. Ağlamak nedir, sallanmak nedir bilmezdin diyor.
Bu hafta sezaryan planı yapıldı. Doktor bana söyledi konuşurken ama o an anlamadım. Doktor notlarında gördüm. Vücut kitle endeksi 30 > olduğu için sezaryan sonrası 10 gün tromboz profülaksisi uygulanacak diye not düşmüş. Türkçesini bulmaya çalıştım. " Tromboz profülaksisi (tromboprofilaksi), venöz tromboembolizm (VTE) adı verilen kan pıhtılaşması sorunlarını önlemek için uygulanan koruyucu tedavi yöntemidir. Bu süreç, genellikle risk faktörleri olan kişilerde (ameliyat geçirenler, gebeler, hareketsiz kalan hastalar gibi) kan pıhtılarının oluşmasını engellemeyi hedefler. " bu şekilde geçiyor. Bir sonraki randevuda ayrıntılı soracağım. Biz Türkiye'de değiliz. Daha önce de duymamıştım.Canım nedir bu ? İnternete de yazdım ama tam anlamadım
Kan sulandırıcı falan mı verecekler acabaBu hafta sezaryan planı yapıldı. Doktor bana söyledi konuşurken ama o an anlamadım. Doktor notlarında gördüm. Vücut kitle endeksi 30 > olduğu için sezaryan sonrası 10 gün tromboz profülaksisi uygulanacak diye not düşmüş. Türkçesini bulmaya çalıştım. " Tromboz profülaksisi (tromboprofilaksi), venöz tromboembolizm (VTE) adı verilen kan pıhtılaşması sorunlarını önlemek için uygulanan koruyucu tedavi yöntemidir. Bu süreç, genellikle risk faktörleri olan kişilerde (ameliyat geçirenler, gebeler, hareketsiz kalan hastalar gibi) kan pıhtılarının oluşmasını engellemeyi hedefler. " bu şekilde geçiyor. Bir sonraki randevuda ayrıntılı soracağım. Biz Türkiye'de değiliz. Daha önce de duymamıştım.