Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Yaaaa ben de 21 ocaktan sonra kovaya gececek diye doktora 20 ocakta al diom,oglak olsun diyehalbuki 39u beklesem iyi tabi:) kova burcu da iyi aslinda da ben koçum sanki oğlakla daha iyi Anlaşırız diye afshashafh..

Yaaaa ben de 21 ocaktan sonra kovaya gececek diye doktora 20 ocakta al diom,oglak olsun diyehalbuki 39u beklesem iyi tabi:) kova burcu da iyi aslinda da ben koçum sanki oğlakla daha iyi Anlaşırız diye afshashafh..
Oğlak iyidir kendimden biliyorum ben de erken doğacak yay olacak diye korkuyorum. Oğlak bebek kolay oluyormuş yine kendimden biliyorum

Oğlak iyidir kendimden biliyorum ben de erken doğacak yay olacak diye korkuyorum. Oğlak bebek kolay oluyormuş yine kendimden biliyorum
Bnm de 11 Ocak doğum görünüyor ama daha erken olur sanırım.yaylar da iyidir kendimden biliyorum yay olması için 21 aralıktan önce doğması gerek ki 36 haftalık fln dogmasi gerek.

Ben oranda oturuyorum canım perinatoloji için ya bilkente yada etliğe gitmem gerek bilkente gidecektim açıkçası ordan çok da memnun kaldım ama park yeri trafiği beni çok yordu ben yalnızım eşim yanımda değil o yüzden etliğe gidiyorum memnunum genel olarak tabi sürekli farklı doktorlar bakıyor sabit bi doktorun olmuyor ama ilgi güzel

Ben 20 Ocak doğumluyum, eşim 31 Aralık. İkimiz de sözde oğlak burcuyuz ama ben o kadar da oğlak değilim. Eşim bana oğlağa benzemeyen bazı özelliklerim nedeniyle oğlakların yüz karası diyordu. Sonra astrolojiden anlayan bir iki arkadaşıma haritama baktırdım. İkisi de sen oğlak saatleri bitmiş, kovaya geçmiş güneş ve sen ilk saatlerinde doğmuşsun kovanın dediler. Hatta bir arkadaşım görme engelli idi. Beni tanısanız ciddi görünürüm bakınca bu kız saçını mora boyatma hayali kurmak istemez dersiniz. Ama o arkadaşım beni daha görmeden sen oğlak değilsin, kovasın, saçını mora boyamak istersin demişti Böyle sınır tarihlerde doğanlar Dinçer Güner'in yorumu ile ilk saatlerinde doğduğu burcun iyi özelliklerini son saatlerinde doğduğu burcun kötü özelliklerini had safhada gösteriyor imiş. Ben de hakikaten öyleyim. Yani bebek 20 Ocakta bile doğsa Kova da olabilir benim gibi ortaya karışık Bu arada koç burçları ile bence de oğlak daha iyi anlaşır. Ben de oğlum yay değil oğlak olsun istiyorum. Biz eşimle oğlak burcuyuz diye. Ortağım astrolojiden anlayan biri, ay sizin ev çok sıkıcı yay hareket getirir dedi. Sadece yay erkekleri biraz ikili ilişkilerde sorumsuz olabiliyormuş, ona da boşver gelinin düşünsün dedi. Kendimi çok kaynana gibi hissettim Ne zaman isterlerse o zaman gelecekler önce sağlıkla doğsunlar da.

Aha bu ben Ben de uslu bir bebekmişim. Annem 15 günde bir agliyordun. Ağlamak nedir, sallanmak nedir bilmezdin diyor.

Kızlar owlinin uyku gurusunu bekleyenler vardı aldınız mı naptınız kasım indrimi pek olmadı sanırım ya da ben denk gelmedim n11 de 1400 tl şuan cinnabon sen aldın mı canım takip ediyordun

Kızlar owlinin uyku gurusunu bekleyenler vardı aldınız mı naptınız kasım indrimi pek olmadı sanırım ya da ben denk gelmedim n11 de 1400 tl şuan cinnabon sen aldın mı canım takip ediyordun
Evet canım pazaramada indirime girmişti oradan aldık. Konuşmuştuk aslında ama sen görmedin galiba , 1200 küsürlü bi rakamdı

Evet canım pazaramada indirime girmişti oradan aldık. Konuşmuştuk aslında ama sen görmedin galiba , 1200 küsürlü bi rakamdı
Aaa ben kaçırmışım onu N11 de 100 tl kupon tanımlayınca 1300 oldu daha bu saatten sonra düşmez gibi ordan alayım bnde artık

Oğlum aşırı zor bi bebekti koç burcu rahatlık göremediğim için kendimi yine en kötüsüne hazırlamıştım ama inşallah sakin huzurlu bir bebiş olur P petuny_a

Canım nedir bu ? İnternete de yazdım ama tam anlamadım
Bu hafta sezaryan planı yapıldı. Doktor bana söyledi konuşurken ama o an anlamadım. Doktor notlarında gördüm. Vücut kitle endeksi 30 > olduğu için sezaryan sonrası 10 gün tromboz profülaksisi uygulanacak diye not düşmüş. Türkçesini bulmaya çalıştım. " Tromboz profülaksisi (tromboprofilaksi), venöz tromboembolizm (VTE) adı verilen kan pıhtılaşması sorunlarını önlemek için uygulanan koruyucu tedavi yöntemidir. Bu süreç, genellikle risk faktörleri olan kişilerde (ameliyat geçirenler, gebeler, hareketsiz kalan hastalar gibi) kan pıhtılarının oluşmasını engellemeyi hedefler. " bu şekilde geçiyor. Bir sonraki randevuda ayrıntılı soracağım. Biz Türkiye'de değiliz. Daha önce de duymamıştım.

Kan sulandırıcı falan mı verecekler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…