Ya şimdi kısa olsa sonra uzun olabilir. Şimdi uzun olsa sonra kısa olabilir. Benim bir arkadaşım var kısa boylu, mesela o 58 cm imiş ilk doğduğunda. Ben de öyle uzun doğmamışım kilom da normalmiş üstelik 42. haftada doğmuşum. Uzun boyluyum. İlk dogum kilosu boyu sadece sezaryen mi normal mi doğacak onun için önemli bence.Ya benim kız kisami olcak acaba biz 38 cm çıkmıştıkanasına çekecek sanırım
göbekte tedirgin olurum yapamam da biliyorum kol ya da bacak olsamEnox koldan değil de göbekten vurulun, koldan çok acır. Göbek deliğinin 4 parmak sağı ve soluna her gün yer değişerek vurabilirsiniz, vurmadan önce iğnenin havası alın ilacı öyle enjekte edin o hava morarma yapıyor, vurduktan sonra hafif bastırıp bırakın çok bastirmayın. Şifa olsun
Üniv hastanesine gidiyordunuz ya oradaki doktor doğum şekli için bir şey demiş miydiBenim bebek büyük olduğu için kesin sezaryen olur dedi doktor bey. Normal olmaz dedi. Bu haftadan sezaryen olacağımı öğrendim gibi bir şey oldu. Epidural ve spinalden korkan arkadaşlarım, doktor o daha sağlıklı genelden herkes için diye de belirtti.
Ben de bugün çalışabilir raporu almak için devlete doktora gittim . Çok uzun bakmadı ama ilgiliydi yine doktor .Benim bebek büyük olduğu için kesin sezaryen olur dedi doktor bey. Normal olmaz dedi. Bu haftadan sezaryen olacağımı öğrendim gibi bir şey oldu. Epidural ve spinalden korkan arkadaşlarım, doktor o daha sağlıklı genelden herkes için diye de belirtti.
Benim burdan 2022 agustos annelerinden bi arkadasim orda dogum yapti memnun kalmisti nerde oturuyorsunuz ben yenimahalledeyimMerhaba ben Ankara da Gazi hastanesine gdiyorum. Erhan hocaya başlamıştım ondan devam ediyorum.
Ay bende surekli batırıp kontrol ediyordumÇok güzel olmuş eline sağlık , güle güle kullanın hepsini
Canım kaşınma değil ama soyulma ve çatlama gibi bir şeyler olmuştu ablam kreme başlamamak söyledi , hastanedeki hemşireye sordum o da evet kullanmaya başlaman lazım artık dedi.
Kitikate ve lcw bakabilirsin bence. Hatta lcw de daha çok çeşit var
Canım sen sezaryan olmayacak mısın ? Serklaj dikişşni önden mi alacaklar ?
Şimdi gittiğinde kocaman olmuş olacak şok olacaksıngüzel geçer inşallah kontrolün , haber ver bize de
Oyyyy maşallah çok tatlı yaaayy maşallah kocaman olmuşsunuz siz
Bence rahat doktor daha iyi canım , panik olanlar bizleri de panikletiyor boştan yere
Kızlar ebebekte indirim vardı , normal olan korseden aldım ben. İndirim sadece siyah renk ve L bedende olduğu için onu aldım ancak bana dar oldu tabi kiiade etmedim ama biraz zayıflayınca kullanırım diye düşündüm. tekrar xl/xxl olanı da alacağım. Belinizi ölçüp Resimdeki ölçülere göre almak gerekiyormuş.
Eki Görüntüle 3506071
Çok güzel olmuş , güzel günlerde kullanın
Canım ben çiftlisini aldım denedik adaptörden şarj olmuyor eğer kablosuz kullanmak istiyorsan altta pil yeri var oraya pil takmak lazım.
Maşallahbelki adet tarihine göre olanı söylüyordur
Evet bence de en az acıyan yer göbek. Hatta bazı noktalar hiç acımıyor ben iğneyi vurmadan önce göbeğimin etrafında iğneyi hafif hafif dokundurup acımayan noktayı buluyorum. İlk yapmaya başladığım zamanlar sürekli morarıyordum böyle yapmaya başlayınca morarmıyorda.
Geçmiş olsun , keşke eşine de bir şey olmasaydı ama en azından sen ve oğluna bir şey olmamış
Ya allahım surata bak tam mıncırmalıkmaşallah
32 haftadan sonra oluyor nst diye biliyorum.
evet iyi hatırlattın ya. @zeynepthevideographercnm nasıl oldunuz ?
Komşum orada dogum yapmisti atakulenin oradaki degil miLokman hekim akay hastanesine gidiyorum canım
Ben ilk dogumunda bundan aldim guzel sezaryende 3. Gunden sonra korse takabiliyorsun ben agustosta digum yaptigim icin sicaktan kullanamadimKızlar ben az önce owli korseden aldım m beden tercih ettim orada ölçüde yönlendiriyor şuan L bedenim doğumdan 10 gün sonra başlasam m olurum daha önce ki doğumumdan tahmin ederek seçtim ben
Owli Doğum Sonrası Korse Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Owli Doğum Sonrası Korse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Nasil canim memnunmusun ordan nerede oturuyorsun bana yakin ben yenimahalledeyimBen etlik şehir hastanesine gidiyorum perinatoloji bölümüne
Tatlim zaranin kalibi cok kucuk degistir bence ben hep buyuk aliyorum zaradan oglum 2 yasinda 3 4 yaş aliyorum düşünKızlar zara bebek 56 cm takım aldım ama gözüme çok küçük göründü. Alıp aynı şeyi düşünen var mı? Modeli çok beğendim ve büyük bedeni de yok değiştirmek istemiyorum ama h&m 56 cm ile arasında çok büyük fark var. Siz hiç aldınız mı zaranın bedenleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk bebek olacağı için boyutu hakkında fikir yürütemiyorum
Bu bende var canım korse gibi olmaz ki owlide kullandım sıkıca kullanınca kayma yapmadı hiç başlarda kullanmak için owli daha iyi sonradan agraflılara dönerim dedimLOS OJOS Kadın Antrasit Yüksek Bel Toparlayıcı Çift Cepli Ispanyol Paça Tayt Bootcut Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu aldim ama bircok modeli var incelersiniz
Oyy icim rahatladı canım cok sağol bende kendime dert ediniyordumYa şimdi kısa olsa sonra uzun olabilir. Şimdi uzun olsa sonra kısa olabilir. Benim bir arkadaşım var kısa boylu, mesela o 58 cm imiş ilk doğduğunda. Ben de öyle uzun doğmamışım kilom da normalmiş üstelik 42. haftada doğmuşum. Uzun boyluyum. İlk dogum kilosu boyu sadece sezaryen mi normal mi doğacak onun için önemli bence.
Bebek 2823 gram 36 hafta ile uyumlu. Ben normalde 33+1'deyim. Doktor ayrintilida da büyük çıkmıştı bebek, sen kendini 34 say, bebek 2 hafta önde de. Sende şeker belirtisi yok ama olabilir takip et dedi. Ben özele gittim bugün. Özeldeki doktor profesör idi, o dedi işte.Ben de bugün çalışabilir raporu almak için devlete doktora gittim . Çok uzun bakmadı ama ilgiliydi yine doktor .
Bizim bebiş de maşallah büyük önden gidiyor. Ama özeldeki doktorum Doğumla ilgili bir şey demiyor .
32+1 deyiz biz canım bebişin kilosu boyu önde. 2200 gr olmuş dedi dpktor . Bana bizim de sezaryen olur gibi geliyor .
Sizin bebişin ölçüleri nasıldı da canım dpktor sezaryen dedi eğer paylaşmak istersen .
Ne kadar çıktı kilosu yavaşlayabilir son haftalarda neden kesin diyorlar kiBenim bebek büyük olduğu için kesin sezaryen olur dedi doktor bey. Normal olmaz dedi. Bu haftadan sezaryen olacağımı öğrendim gibi bir şey oldu. Epidural ve spinalden korkan arkadaşlarım, doktor o daha sağlıklı genelden herkes için diye de belirtti.
Eskiden analarımız ,4 kilo 5 kilo normal doğumu nasıl yapmış ben bazen şaşırıyorum .bu arada sen nasıl istiyordun sezeryan veya normal varmiydi kafanda canım.epidurali az çok biliyorum sırttan bı iğne vuruyorlar uyuşuyor ama acı hissetmiyorsun sanırım ama spinal hiç bilmiyorum bunları bı araştırmam lazımBenim bebek büyük olduğu için kesin sezaryen olur dedi doktor bey. Normal olmaz dedi. Bu haftadan sezaryen olacağımı öğrendim gibi bir şey oldu. Epidural ve spinalden korkan arkadaşlarım, doktor o daha sağlıklı genelden herkes için diye de belirtti.
Ben de etlikte oturuyorum biz baya yakınız, her gün de ostime işe gidiyorum.Benim burdan 2022 agustos annelerinden bi arkadasim orda dogum yapti memnun kalmisti nerde oturuyorsunuz ben yenimahalledeyim
Ay bende surekli batırıp kontrol ediyordummorluklara badem yagi sürüyorum cabuk geciyor aklinda olsun canim catlaga da iyi geliyor catlagi tedavi eden tei sey badem yagiymiş diyetisyenim demisti
Komşum orada dogum yapmisti atakulenin oradaki degil mi
Ben ilk dogumunda bundan aldim guzel sezaryende 3. Gunden sonra korse takabiliyorsun ben agustosta digum yaptigim icin sicaktan kullanamadim
Nasil canim memnunmusun ordan nerede oturuyorsun bana yakin ben yenimahalledeyim
Tatlim zaranin kalibi cok kucuk degistir bence ben hep buyuk aliyorum zaradan oglum 2 yasinda 3 4 yaş aliyorum düşün
Ayy ne güzel olurAnkaradaki kizlar buluşmamiz yok mugebe buluşmasi
Tansiyon normal kuzum.sanirim tuzu azaltmam gerekecek.sekeri bırakmayı beceremedim . inşallah tuzu azaltmayı başarırımBi tansiyonuna baktır ve tuzu azalt canım, benim oğlumda son 1 ay da davul gibi olmuştu ayaklarım
Biz haftaya 33 olana kadar benim bebiş de seninkine yaklaşır bence canım . Ben de normal istiyorum ama bir yandan netleşmesi de içimi rahatlatırdı . Ama benim doktorum biraz değişik seninki gibi değil . Hiç yorum yapmıyorBebek 2823 gram 36 hafta ile uyumlu. Ben normalde 33+1'deyim. Doktor ayrintilida da büyük çıkmıştı bebek, sen kendini 34 say, bebek 2 hafta önde de. Sende şeker belirtisi yok ama olabilir takip et dedi. Ben özele gittim bugün. Özeldeki doktor profesör idi, o dedi işte.
Ben normalden korkuyordum zaten. Ama sezaryen de anestezi açısından benim için bir ihtimal sakıncalı görülüyor, bebek etkilenmez yüksek olasilikla anesteziden dediler. Sezaryen olursam onun da tedbiri ilacı vs var. Doktor dedi ki bebek bu trendde giderse kilolu doğar. O zaman da benim için ve bebek için tehlikeli imiş vajinal doğum. Sonradan da sezaryene geçmek yerine önden önlemini alip sezaryen yapılması daha makul imiş. Benim durumumda tüm anestezi cihazları düşünün ki temizlenecek işte bazı cihazlar yenilenecek, sonra bazı anestezi türleri asla kullanılmayacak. Bir de benim vücudum ya da bebek buna rağmen anesteziye tepki verirse bir ilaç var o verilecek. Ameliyat olacaklar arasında ilk ameliyat olan ben olacağım mesela o gün o cihazlarla ve doğumuma epey anestezi doktoru katilacak.Epey bir prosedürü var anlayacağın canım. O yüzden sezaryen olacaksa bile önceden bilmemiz önemliEskiden analarımız ,4 kilo 5 kilo normal doğumu nasıl yapmış ben bazen şaşırıyorum .bu arada sen nasıl istiyordun sezeryan veya normal varmiydi kafanda canım.epidurali az çok biliyorum sırttan bı iğne vuruyorlar uyuşuyor ama acı hissetmiyorsun sanırım ama spinal hiç bilmiyorum bunları bı araştırmam lazım
2823 gram çıktı. Ben de belki yavaşlar dedim doktora. O da belli olmaz ama bu trendde gider muhtemelen dedi. Çünkü yavaşlayacağına ilerledi. Ayrıca ben de iri yapılı imişim bence genetik dedi doktor bey.Ne kadar çıktı kilosu yavaşlayabilir son haftalarda neden kesin diyorlar ki
Kız benim doktorlarım asil değişik ben asistanlarla muhatap oluyorum bazisi gercekten çok iyi ama beni gerdi geçen biri. Ben burada özelde bir doktor buldum. Kendi kliniği var. O çok iyi. Ne dese ona inanıyorum. Ben bebeğe sürekli büyük büyük deyip yüzüme karşı garipsedikleri için geriliyordum. En azından sağlıklı olduğunu öğrendim. Bir yerinde bir şey çıkmadı. Sevindim. Vajinal doğum elbette önerilen ama bebek büyük ise çok handikapı oluyormuş. Şimdi benim durumumda ben normal doğumda zorlansam ne bileyim sezaryene falan geçmek isteseler o daha tehlikeli çünkü önlem alınmamış olacak anestezi ile ilgili yeterince. Seninle benimki farklı. O yüzden az da konuşsa emin ol doktorun iyiyse her şeye bakıyordur. Sadece problem görürse söylüyor olabilir. Benim durumumda bir şey söylememesi değil tuhaf ve tutarsız konuşmaları gerdi beni asistanı. Senin bebek kaç hafta kaç kilo tam? İnşallah 39 haftayi bitirir öyle doğururuzBiz haftaya 33 olana kadar benim bebiş de seninkine yaklaşır bence canım . Ben de normal istiyorum ama bir yandan netleşmesi de içimi rahatlatırdı . Ama benim doktorum biraz değişik seninki gibi değil . Hiç yorum yapmıyor
Senin böyle riskli olduğunu bilmiyordum canım ben ya . İnşallah Rabbim kolaylıkla kavuştursunKız benim doktorlarım asil değişik ben asistanlarla muhatap oluyorum bazisi gercekten çok iyi ama beni gerdi geçen biri. Ben burada özelde bir doktor buldum. Kendi kliniği var. O çok iyi. Ne dese ona inanıyorum. Ben bebeğe sürekli büyük büyük deyip yüzüme karşı garipsedikleri için geriliyordum. En azından sağlıklı olduğunu öğrendim. Bir yerinde bir şey çıkmadı. Sevindim. Vajinal doğum elbette önerilen ama bebek büyük ise çok handikapı oluyormuş. Şimdi benim durumumda ben normal doğumda zorlansam ne bileyim sezaryene falan geçmek isteseler o daha tehlikeli çünkü önlem alınmamış olacak anestezi ile ilgili yeterince. Seninle benimki farklı. O yüzden az da konuşsa emin ol doktorun iyiyse her şeye bakıyordur. Sadece problem görürse söylüyor olabilir. Benim durumumda bir şey söylememesi değil tuhaf ve tutarsız konuşmaları gerdi beni asistanı. Senin bebek kaç hafta kaç kilo tam? İnşallah 39 haftayi bitirir öyle doğururuz
Seninki de büyük benimki 32'de 2300 çıkmıştı. Aynı hemen hemen işte. Olsun ele gelir büyük olursa da. Belki de büyük bile değildir. O ölçümlere de çok inanmamak lazım. Sana şeker takibi yap dediler mi?Senin böyle riskli olduğunu bilmiyordum canım ben ya . İnşallah Rabbim kolaylıkla kavuştursun
Benim doktorum başı kalabalık soru sorsan da acele ettiriyor canım ondan soru sormak bile zor .
Benim 32+1 2200 çıktı