• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Evet benimkide aynı şeyi söylüyor demekki bir bildikleri var 🤭😂 sürekli dikkat et gece gündüz gelicek görürsün bak diyor zaten gece uyku yok bana 1 2 saat uykuyla gün geçiyor sizinde öyle mi 🥴
Evet hazırlıklı ol diyor😂Ben alarm kurmuş gibi 1 saatte olmadı 1 bucuk saatte bir uyanıp tuvalete kalkıyorum bazen tuvaletten çıkıyorum geri yatağa yatmadan tekrar gidiyorum.Artık deliksiz 3 4 saat uyursam ne güzel uyudum diyorum😂Doktorum ne güzel işte bebek seni yeni düzenine hazırlıyor diyor

Kızlar bütün gün popoma ağrı girip durdu oturamıyorum bu nedir acaba sancı mıdır böyle saçma sancı mi olur bilgisi olan
İçten makatta bıçak gibi bsy mi.oyleyse kasılma.yok diğer turluyse kemikteyse ağrı kuyruk sokumu ağrısı.
32. Haftada gelecek gibi yaptı sonra vazgeçti benim kız şimdi hiç oralı bile değil 😂 baskı gibi değil de bıçak saplanmış gibi acı hissediyorum bende 😐 inşallah sağlıcakla gelirler ♥️
Makatta mi bu bahsettigin bıçak saplanmış gibi olması.oyleyse eğer kasılmalar başlamış.
Kızlar ben dün doğurdum evimize geldik çok şükür normal doğum oldu uzun süren kasılmalar dan sonra suyum geldi☺️
Gözün aydın canım 🤗 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 🤗

Evet hazırlıklı ol diyor😂Ben alarm kurmuş gibi 1 saatte olmadı 1 bucuk saatte bir uyanıp tuvalete kalkıyorum bazen tuvaletten çıkıyorum geri yatağa yatmadan tekrar gidiyorum.Artık deliksiz 3 4 saat uyursam ne güzel uyudum diyorum😂Doktorum ne güzel işte bebek seni yeni düzenine hazırlıyor diyor
Doğumu yaklaşanlar enerjik olur diyorlar ama benim asla enerjim yok uyuyamadıkça iyice düştü tüm enerjim 🥲 Hazırlık mı yapıyoruz bilmiyorum ki 😅

Makatta mi bu bahsettigin bıçak saplanmış gibi olması.oyleyse eğer kasılmalar başlamış.
Yok hayır vajinada hissediyorum neredeyse 6. Aydan itibaren oldu şimdilerde çok sık oluyor karnım sertleşiyor kasılmam var ama nst de ve ultrasonda asla birşey çıkmıyor. Birde sürekli büyük tuvaletim var gibi hissediyorum 🤷🏻‍♀️

Emzirirken göğüs uclarim çok acıyor şuan kizlsr çığlık atıyorum 🙁
Canım nasılsın bebiş nasıl gözün aydın inşallah sağlıkla büyüt 🥰bizim günümüz aynıydı seninle . Benim de çok baskı yapıyor aşagıya kasılıyor da bakalım nr olacak 🙏🏻🥰 ben de normal denicem . Bebiş kaç kilo doğdu kesi dikiş oldu mu sende 🌸

Canım nasılsın bebiş nasıl gözün aydın inşallah sağlıkla büyüt 🥰bizim günümüz aynıydı seninle . Benim de çok baskı yapıyor aşagıya kasılıyor da bakalım nr olacak 🙏🏻🥰 ben de normal denicem . Bebiş kaç kilo doğdu kesi dikiş oldu mu sende 🌸
Oldu canım kesi dikiş evet otururp kalkarken zorluyor biraz inşallah çabuk geçer onun dışında meme uclarim çok acıyor şuan emzirmekten🙁3100 gram doğu 50 cm ☺️kıyafetleri büyük geliyor yenidogan

Oldu canım kesi dikiş evet otururp kalkarken zorluyor biraz inşallah çabuk geçer onun dışında meme uclarim çok acıyor şuan emzirmekten🙁3100 gram doğu 50 cm ☺️kıyafetleri büyük geliyor yenidogan
Kilosu çok değilmiş canım 🥰 ama maşallah bak normal doğurdum evine de geçtin helal olsun sana maşallah 🧿 🧿🧿 Dikiş kaç tane bilgi verdi mi doktorum . Bir de bebişin kilosu kaç çıkıyordu ultrasonda canım 🌸

Benimki 3700 çıktı geçen hafta.

Kilosu çok değilmiş canım 🥰 ama maşallah bak normal doğurdum evine de geçtin helal olsun sana maşallah 🧿 🧿🧿 Dikiş kaç tane bilgi verdi mi doktorum . Bir de bebişin kilosu kaç çıkıyordu ultrasonda canım 🌸

Benimki 3700 çıktı geçen hafta.
Bizede 3500 demişlerdi kuzum dikiş sayısını sordumda onu söylemesi doktor estetik dikiş attım dedi ne demekse bilmiyom artık,☺️darısı başına inşallah canim

Back
X