Evet hazırlıklı ol diyorBen alarm kurmuş gibi 1 saatte olmadı 1 bucuk saatte bir uyanıp tuvalete kalkıyorum bazen tuvaletten çıkıyorum geri yatağa yatmadan tekrar gidiyorum.Artık deliksiz 3 4 saat uyursam ne güzel uyudum diyorumDoktorum ne güzel işte bebek seni yeni düzenine hazırlıyor diyorEvet benimkide aynı şeyi söylüyor demekki bir bildikleri var sürekli dikkat et gece gündüz gelicek görürsün bak diyor zaten gece uyku yok bana 1 2 saat uykuyla gün geçiyor sizinde öyle mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Kasım 2018
- 3.531
- 3.990
- 133
İçten makatta bıçak gibi bsy mi.oyleyse kasılma.yok diğer turluyse kemikteyse ağrı kuyruk sokumu ağrısı.Kızlar bütün gün popoma ağrı girip durdu oturamıyorum bu nedir acaba sancı mıdır böyle saçma sancı mi olur bilgisi olan
Makatta mi bu bahsettigin bıçak saplanmış gibi olması.oyleyse eğer kasılmalar başlamış.32. Haftada gelecek gibi yaptı sonra vazgeçti benim kız şimdi hiç oralı bile değil baskı gibi değil de bıçak saplanmış gibi acı hissediyorum bende inşallah sağlıcakla gelirler
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar ben dün doğurdum evimize geldik çok şükür normal doğum oldu uzun süren kasılmalar dan sonra suyum geldi
- 17 Nisan 2024
- 111
- 226
- 18
- 25
Doğumu yaklaşanlar enerjik olur diyorlar ama benim asla enerjim yok uyuyamadıkça iyice düştü tüm enerjim Hazırlık mı yapıyoruz bilmiyorum kiEvet hazırlıklı ol diyorBen alarm kurmuş gibi 1 saatte olmadı 1 bucuk saatte bir uyanıp tuvalete kalkıyorum bazen tuvaletten çıkıyorum geri yatağa yatmadan tekrar gidiyorum.Artık deliksiz 3 4 saat uyursam ne güzel uyudum diyorumDoktorum ne güzel işte bebek seni yeni düzenine hazırlıyor diyor
- 17 Nisan 2024
- 111
- 226
- 18
- 25
Yok hayır vajinada hissediyorum neredeyse 6. Aydan itibaren oldu şimdilerde çok sık oluyor karnım sertleşiyor kasılmam var ama nst de ve ultrasonda asla birşey çıkmıyor. Birde sürekli büyük tuvaletim var gibi hissediyorumMakatta mi bu bahsettigin bıçak saplanmış gibi olması.oyleyse eğer kasılmalar başlamış.
- 3 Mayıs 2024
- 757
- 986
- 18
- 29
Canım gözün aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun bebişin nasılsınız bebek ve sen iyi misinKızlar ben dün doğurdum evimize geldik çok şükür normal doğum oldu uzun süren kasılmalar dan sonra suyum geldi
Benim arada yükseliyor arada düşüyor . belki o an çok güzel enerjiler gelir böyle umalımDoğumu yaklaşanlar enerjik olur diyorlar ama benim asla enerjim yok uyuyamadıkça iyice düştü tüm enerjim Hazırlık mı yapıyoruz bilmiyorum ki
- 3 Mart 2017
- 2.786
- 3.114
- 133
- 33
Canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahKızlar ben dün doğurdum evimize geldik çok şükür normal doğum oldu uzun süren kasılmalar dan sonra suyum geldi
- 17 Nisan 2024
- 111
- 226
- 18
- 25
Allah'ım bize ve bizim gibi bekleyen herkese güç kuvvet versin inşallah hayırla, kolaylıkla ,sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inşallahBenim arada yükseliyor arada düşüyor . belki o an çok güzel enerjiler gelir böyle umalım
- 3 Mayıs 2024
- 757
- 986
- 18
- 29
Göğüs ucu falan denedin mi canım ay çok merak ediyorum bu emzirme işini içgüdüsel geliyor mu doğuruncaEmzirirken göğüs uclarim çok acıyor şuan kizlsr çığlık atıyorum
- 17 Nisan 2024
- 111
- 226
- 18
- 25
Allah yardımcın olsun kolaylık versin şifa versin inşallahEmzirirken göğüs uclarim çok acıyor şuan kizlsr çığlık atıyorum
Sadece meme ucunu değil de kahverengi bölgeyi ağzına koyun diye bir video görmüştüm.Ay o kadar bilmiyorum ki her şeyi kendi bebemde tecrübe edeceğimEmzirirken göğüs uclarim çok acıyor şuan kizlsr çığlık atıyorum
- 28 Ağustos 2023
- 1.678
- 1.490
- 53
- 32
Canım nasılsın bebiş nasıl gözün aydın inşallah sağlıkla büyüt bizim günümüz aynıydı seninle . Benim de çok baskı yapıyor aşagıya kasılıyor da bakalım nr olacak ben de normal denicem . Bebiş kaç kilo doğdu kesi dikiş oldu mu sendeEmzirirken göğüs uclarim çok acıyor şuan kizlsr çığlık atıyorum
İyiyim canım dikislerim var alttan onlar otururken biraz açıyor çabuk geçer inşallahdarısı basinaCanım gözün aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun bebişin nasılsınız bebek ve sen iyi misin
Oldu canım kesi dikiş evet otururp kalkarken zorluyor biraz inşallah çabuk geçer onun dışında meme uclarim çok acıyor şuan emzirmekten3100 gram doğu 50 cm kıyafetleri büyük geliyor yenidoganCanım nasılsın bebiş nasıl gözün aydın inşallah sağlıkla büyüt bizim günümüz aynıydı seninle . Benim de çok baskı yapıyor aşagıya kasılıyor da bakalım nr olacak ben de normal denicem . Bebiş kaç kilo doğdu kesi dikiş oldu mu sende
Öyle yapmaya çalışıyorum canım evet ama genede sciyor krem alcam lansinoh denicem bakalımSadece meme ucunu değil de kahverengi bölgeyi ağzına koyun diye bir video görmüştüm.Ay o kadar bilmiyorum ki her şeyi kendi bebemde tecrübe edeceğim
Yok hemşire gösterdi bana uçlarını sıktı bı sıvı geldi kolostrom sanırım şuan sadece o geliyor sütüm gelsin diye bol bol emzirmeye çalışıyorumGöğüs ucu falan denedin mi canım ay çok merak ediyorum bu emzirme işini içgüdüsel geliyor mu doğurunca
- 28 Ağustos 2023
- 1.678
- 1.490
- 53
- 32
Kilosu çok değilmiş canım ama maşallah bak normal doğurdum evine de geçtin helal olsun sana maşallah Dikiş kaç tane bilgi verdi mi doktorum . Bir de bebişin kilosu kaç çıkıyordu ultrasonda canımOldu canım kesi dikiş evet otururp kalkarken zorluyor biraz inşallah çabuk geçer onun dışında meme uclarim çok acıyor şuan emzirmekten3100 gram doğu 50 cm kıyafetleri büyük geliyor yenidogan
Benimki 3700 çıktı geçen hafta.
Bizede 3500 demişlerdi kuzum dikiş sayısını sordumda onu söylemesi doktor estetik dikiş attım dedi ne demekse bilmiyom artık,darısı başına inşallah canimKilosu çok değilmiş canım ama maşallah bak normal doğurdum evine de geçtin helal olsun sana maşallah Dikiş kaç tane bilgi verdi mi doktorum . Bir de bebişin kilosu kaç çıkıyordu ultrasonda canım
Benimki 3700 çıktı geçen hafta.