• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar selamm 🤗 ben bugün 39+1 oldum ama nst de ne sancı var ne başka bir belirti en fazla 15 oluyor nst değeri 😂 doktorum çatı muayenesi yapma taraftarı değil doğum başladığında bakacağım gerekli bulmuyorum dedi.Tek şikayetim alt tarafıma giren acı oda saniyelik sürüyor ama bağırtıyor beni 🤭😅 doktorum normal dedi . Benim gibi hiç sancısı çıkmayıp bir anda doğuran oldu mu aranızda 😅🤭

Kızlar selamm 🤗 ben bugün 39+1 oldum ama nst de ne sancı var ne başka bir belirti en fazla 15 oluyor nst değeri 😂 doktorum çatı muayenesi yapma taraftarı değil doğum başladığında bakacağım gerekli bulmuyorum dedi.Tek şikayetim alt tarafıma giren acı oda saniyelik sürüyor ama bağırtıyor beni 🤭😅 doktorum normal dedi . Benim gibi hiç sancısı çıkmayıp bir anda doğuran oldu mu aranızda 😅🤭
Ben 39+0 da tam yatmaya hazırlanırken suyum gelmişti oğlumda🤣ne sancı ne birşey hastanede aynı şekilde sancısız sezeryan oldum ben istedim diye

Normal doğum istiyorsan hurma ye ve secde de dua et yani secde hareketi bende çok etkili olduğuna inanıyorum. Normal doğum istiyordum çünkü ona göre hareket ediyordum . Son haddede sezeryan oldu ama konunun onunla alakası yok 🤣

Ben 39+0 da tam yatmaya hazırlanırken suyum gelmişti oğlumda🤣ne sancı ne birşey hastanede aynı şekilde sancısız sezeryan oldum ben istedim diye
Ayy çok mutlu oldum♥️ benim hiç umudum kalmadı çünkü sanki asla doğmayacak gibi geliyor 🤭😂 cidden bir anda mi geliyor su 😅

Normal doğum istiyorsan hurma ye ve secde de dua et yani secde hareketi bende çok etkili olduğuna inanıyorum. Normal doğum istiyordum çünkü ona göre hareket ediyordum . Son haddede sezeryan oldu ama konunun onunla alakası yok 🤣
Hurma, ananas squat , Meryem suresi tüm tuşlara basıyorum resmen ve daha sayamadığım birsuru şey yapıyorum ama kocam evdeyken 😂 evde yalnız kalıyorum kimse yokken birşey olucak diye yüreğim ağzımda 😅

Ayy çok mutlu oldum♥️ benim hiç umudum kalmadı çünkü sanki asla doğmayacak gibi geliyor 🤭😂 cidden bir anda mi geliyor su 😅
Evet bizim asansör bozuktu şansıma 5. Kat indim.ciktim.o.gun yürüyüş de yapmsitim geldik hurmami.yedim secdede dua ettim durabildigim kadar secde de durdum sonra kitap okuyalım dedim bı şey geldi çiş zannettim ayağa kalktım sonrası malum🤣 ama ne bel.agrisi ne sancısı hiç bı şey yoktu sadece su geldi

Ben de 39+2 yim sancı hissetmiyorum ama alt tarafa baskı gibi bir his oluyor bakalım ne zaman gelicek bebişler
Kızlar ben dün doğurdum evimize geldik çok şükür normal doğum oldu uzun süren kasılmalar dan sonra suyum geldi☺️
Gözün aydın canım çok ağrın vardı demek açılman hızlı oldu.Bebişin nasıl🌺

Evet bizim asansör bozuktu şansıma 5. Kat indim.ciktim.o.gun yürüyüş de yapmsitim geldik hurmami.yedim secdede dua ettim durabildigim kadar secde de durdum sonra kitap okuyalım dedim bı şey geldi çiş zannettim ayağa kalktım sonrası malum🤣 ama ne bel.agrisi ne sancısı hiç bı şey yoktu sadece su geldi
Bir kere çok ağrım oldu belimden altını resmen hissetmedim oturarak uyumuşum çok az altıma kaçırdım o anda uyandım suyum geldi sandım eşime bir bağırdım uyan diye sonra anladık ki altıma çişimi yapmışım birdaha da birşey olmadı yarın merdiven deneyeceğim ♥️😂

Ayy maşallah süper nasıldı doğumun rahat mıydı bebişin nasıl gözlerin aydın sağlıkla büyüt inşallah 🧡
2 gün çok sancı çektim canım kasılmam.cok.oldu hiç uyumadim gece de suyum geldi apar topar gittik 5.6 santim açıklık vardı ama çok aşırı sancım vardı🙁 sabah 9 a kadar açıklık olmasını bekledik yarım saatte de doğdu bebiş çok şükür ☺️

Ben de 39+2 yim sancı hissetmiyorum ama alt tarafa baskı gibi bir his oluyor bakalım ne zaman gelicek bebişler
32. Haftada gelecek gibi yaptı sonra vazgeçti benim kız şimdi hiç oralı bile değil 😂 baskı gibi değil de bıçak saplanmış gibi acı hissediyorum bende 😐 inşallah sağlıcakla gelirler ♥️

2 gün çok sancı çektim canım kasılmam.cok.oldu hiç uyumadim gece de suyum geldi apar topar gittik 5.6 santim açıklık vardı ama çok aşırı sancım vardı🙁 sabah 9 a kadar açıklık olmasını bekledik yarım saatte de doğdu bebiş çok şükür ☺️
Maşallah sağlıkla büyüt inşallah 🧿♥️🐣

Maşallah canım çok güzel hemen de evine geçmişsin darısı başımıza inşallah 🤲🏻

Gözünüz aydın canım Allah anneli babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin. 🤲

Annem gece gündüz bekle bir anda sürpriz yapabilir diyor 😄 Yerlerinde rahatlar heralde sağlıkla gelsinler de 😍
Evet benimkide aynı şeyi söylüyor demekki bir bildikleri var 🤭😂 sürekli dikkat et gece gündüz gelicek görürsün bak diyor zaten gece uyku yok bana 1 2 saat uykuyla gün geçiyor sizinde öyle mi 🥴

Back
X