- 26 Haziran 2012
- 1.774
- 2.014
- 333
Ayy canım bu site görünümü yüzünden mesajını yeni gördüm Allah yardımcın olsun hadi güzel bir şekilde gelsin inşallahÖzelde olacak canım doktor bişey demedi kasılmalar normal bebek kanala girmeye çalışıyor dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım bu site görünümü yüzünden mesajını yeni gördüm Allah yardımcın olsun hadi güzel bir şekilde gelsin inşallahÖzelde olacak canım doktor bişey demedi kasılmalar normal bebek kanala girmeye çalışıyor dedi
Sıcak su torbasını karnına değilde ayaklarına koyabilirsinKuzum pilates topum yok başka napabilirim sıcak su torbasj olurmu
Ihlamur ve kahvaltı da tereyağı ve bal yiyorum baya azalttı bide sıcak duş. Boğazıma ve kulak arkalarına da da vikis sürüyorumKızlar Sena 37 + 1 deyim aşırı öksürüğüm ve balgamım var çok sıkıntıdayım ihlamur içiyorum ama hiçbir etkisi yok benim gibi olanlar oldu mu neler kullandınız ne iyi geldi
Kayınların evlenince herşey güzel olacak eleştirecek çok şeyleri olacak ve senin değerini anlayacaklar☺Bende evin en büyük ve tek geliniyim. 3 erkek kardeşler ben istiyorum ki kayinlarimda evlensin de görsünler el kızı nasıl oluyor. Tek olunca da eleştirecek çok şey buluyorlar. Böyle anlatinca çok problem yaşıyor musun gibi oldu ama yok çok şükür hiç problem yaşamıyoruz ama ben anlıyorum eleştiriyorlar arkamdan
Ben ıhlamur içip terleyince hemen duşa girip sıcak duş aldım canım. Günde bir kaç kere hemen yumuşatıyor boğazı. Geçmiş olsunKızlar Sena 37 + 1 deyim aşırı öksürüğüm ve balgamım var çok sıkıntıdayım ihlamur içiyorum ama hiçbir etkisi yok benim gibi olanlar oldu mu neler kullandınız ne iyi geldi
Geçmiş olsun benim bilgim yok umarım en kısa sürede sarılığı atlatırsınızKızlar selam doğum yapalı 1 hafta oldu ama başım bu sarılık ile bela da hastaneden çıkarken 10.40 ti 2 gün sonra kontrole gittik 16.60 cikti doktor yatış verdi 12 saat filan mavi ışık aldık 10.60 ile taburcu etti eve çıkınca emzirmeme ek günde 1 defa da mama veriyorum hem emziriyorum hem de sütümü sağıyorum sütüm var mı yok mu görmek için mavi ışık aldıktan sonra bugün 3 günüydü yine tahlil yapıldı bugünde 10.50 çıktı ne yapacağımı şaşırdım artık devamlı memem ağzında başına böyle bir durum gelen var mı
Merhaba canım benimde hala devam ediyor ama sonuna geldim diye düşünüyorum sana önerim ılık su limon bal karıştırıp ara ara iç portakal falan yemeğe özen göster. Ben birde ıhlamuru kuşburnu ile karıştırıp içtim. Çok geçmiş olsunKızlar Sena 37 + 1 deyim aşırı öksürüğüm ve balgamım var çok sıkıntıdayım ihlamur içiyorum ama hiçbir etkisi yok benim gibi olanlar oldu mu neler kullandınız ne iyi geldi
Bele yaptiriyorsun.Masaj nasil bele mi karna mi onu da anlatir misin
Pazartesi 1ay olcak sarılık hala gecmedi.yogun bakımdayken bı gün önce 4 Ken 12olmustu.mavi ışık verdiler.surekli emzirdim 7ye düştü taburcu olduk.eve geldik .2gun sonra tekrar kan verdik 9olmustu.4 gün sonra tekrar verdik 11bucuk olmstu.mamaya başladık.gunde 30cc veriyorum.gunes ışığına tutuyorum odanın içinde eşimin arkadaşı şekerli su demişti iki defa da çay kasigiyla verdik başka vermedik.bi hafta sonra kan verdik 11.5tan 9 a düşmüş.insallah bı an önce geçer bebislerimizin sarılığıKızlar selam doğum yapalı 1 hafta oldu ama başım bu sarılık ile bela da hastaneden çıkarken 10.40 ti 2 gün sonra kontrole gittik 16.60 cikti doktor yatış verdi 12 saat filan mavi ışık aldık 10.60 ile taburcu etti eve çıkınca emzirmeme ek günde 1 defa da mama veriyorum hem emziriyorum hem de sütümü sağıyorum sütüm var mı yok mu görmek için mavi ışık aldıktan sonra bugün 3 günüydü yine tahlil yapıldı bugünde 10.50 çıktı ne yapacağımı şaşırdım artık devamlı memem ağzında başına böyle bir durum gelen var mı
Merhaba, oğlumda ABO kan uyuşmazlığından dolayı uzamış sarılık vardı. Doğumdan 1 gün sonra hemen sararmaya başladı sütümde çok azdı. 4 gün kontrolünde 17 olunca fototerapi aldık sabaha kadar 12 düştü taburcu olduk. 7. Gün gittiğimizde 14 tü 10.gün yine 14 ü ama hiç bunun üstüne çıkmadı. Aşırı ama aşırı uykuluydu asla uyanmıyordu, uyanması için denemediğimiz yöntem kalmamıştı ama en etkilisini söyliyim altını açıp ıslak mendille silmek böyle yapınca uyanıyordu bende hemen memeyi ya da mamayı dayayıyordum ama düşünün 5 dk bile uyanık kalmıyordu yine uyuyordu. 15 20 gün olunca bu uykulu hali hafifledi zaten sarılıkta da ilk 10 gün önemli. 10 günden sonra kan beyin bariyeri oluştuğu sarılığa sebep olan bilirubin beyne zarar veremiyor. Sonrasında dr zaten aylık kontrol vermişti. Ben ilk bir kaç mama verdim sonra kestim ki en büyük hatam bu oldu zaten emmeyen bebeğe mamayı kesmek aptallıktı. 1. Ay kontrolünde bile yüksek çıkmıştı dr mamaya başlattı tekrar ama ne kaşık biberonla mama yedi ne de enjektörle 30 cc mamayı 2 saatte veriyordum resmen me zamanki biberonla vermeye başladım anında düştü değeri. Bu bebeğimde de aynısı başıma gelecek biliyorum çünkü yine ABO kan uyuşmazlığı çıkacak. Bu sefer direk emzirme+mama olarak gidceğim. İlk 10 günğ atlatırsak yavaş yavaş düşecel ztaen. Bu arada bizim yaklaşık 3 ay sürdü. Devamlı emmesi iyi bişey bol kaka ve idrarla atılarak geçecek çünküKızlar selam doğum yapalı 1 hafta oldu ama başım bu sarılık ile bela da hastaneden çıkarken 10.40 ti 2 gün sonra kontrole gittik 16.60 cikti doktor yatış verdi 12 saat filan mavi ışık aldık 10.60 ile taburcu etti eve çıkınca emzirmeme ek günde 1 defa da mama veriyorum hem emziriyorum hem de sütümü sağıyorum sütüm var mı yok mu görmek için mavi ışık aldıktan sonra bugün 3 günüydü yine tahlil yapıldı bugünde 10.50 çıktı ne yapacağımı şaşırdım artık devamlı memem ağzında başına böyle bir durum gelen var mı
Yani bildiğim kadarıyla 34. Haftaya kadar ciğer geliştirici yapılıyor canım sana o doktor güven vermediyse başka doktora git benceKızlar bana acil yardımcı olun şimdi yatışım yapılacak 36+3 üm 35+1 görünüyormuş bebek suyumda sınırda yatışını verip ciğer geliştiricini yapalım 2 3 içinde doğumunu da planlayabiliriz dedi doktor dünkü doktor pzt gel demişti ben sancım var diye gittim acile eşim dünkü doktor niye yatış vermedi birşey olmasın diyor ne yapayım sizce ben 35 den ciğer geliştirici vurulmaz diye biliyorum ama şuan ki doktor hem nst ye bağlı olursun hem de su takibini yaparız diyor
37+3 te doğum yapmıştım ve sezaryene 2 saat kala bana ciğer geliştirici vurdu dr um. Yanlışını bilmiyorum açıkçası ama bizde bi sorun olmadıKızlar bana acil yardımcı olun şimdi yatışım yapılacak 36+3 üm 35+1 görünüyormuş bebek suyumda sınırda yatışını verip ciğer geliştiricini yapalım 2 3 içinde doğumunu da planlayabiliriz dedi doktor dünkü doktor pzt gel demişti ben sancım var diye gittim acile eşim dünkü doktor niye yatış vermedi birşey olmasın diyor ne yapayım sizce ben 35 den ciğer geliştirici vurulmaz diye biliyorum ama şuan ki doktor hem nst ye bağlı olursun hem de su takibini yaparız diyor
Uyuması insanı korkutuyor bende ıslak mendil altını silince uyanıyor yarın tam 10 gün olacak kaşık biberonu almıyor normal 0 ay biberon ile veriyorum çok fazla altına da yapıyor aslında ama yine de atamıyor kuzumMerhaba, oğlumda ABO kan uyuşmazlığından dolayı uzamış sarılık vardı. Doğumdan 1 gün sonra hemen sararmaya başladı sütümde çok azdı. 4 gün kontrolünde 17 olunca fototerapi aldık sabaha kadar 12 düştü taburcu olduk. 7. Gün gittiğimizde 14 tü 10.gün yine 14 ü ama hiç bunun üstüne çıkmadı. Aşırı ama aşırı uykuluydu asla uyanmıyordu, uyanması için denemediğimiz yöntem kalmamıştı ama en etkilisini söyliyim altını açıp ıslak mendille silmek böyle yapınca uyanıyordu bende hemen memeyi ya da mamayı dayayıyordum ama düşünün 5 dk bile uyanık kalmıyordu yine uyuyordu. 15 20 gün olunca bu uykulu hali hafifledi zaten sarılıkta da ilk 10 gün önemli. 10 günden sonra kan beyin bariyeri oluştuğu sarılığa sebep olan bilirubin beyne zarar veremiyor. Sonrasında dr zaten aylık kontrol vermişti. Ben ilk bir kaç mama verdim sonra kestim ki en büyük hatam bu oldu zaten emmeyen bebeğe mamayı kesmek aptallıktı. 1. Ay kontrolünde bile yüksek çıkmıştı dr mamaya başlattı tekrar ama ne kaşık biberonla mama yedi ne de enjektörle 30 cc mamayı 2 saatte veriyordum resmen me zamanki biberonla vermeye başladım anında düştü değeri. Bu bebeğimde de aynısı başıma gelecek biliyorum çünkü yine ABO kan uyuşmazlığı çıkacak. Bu sefer direk emzirme+mama olarak gidceğim. İlk 10 günğ atlatırsak yavaş yavaş düşecel ztaen. Bu arada bizim yaklaşık 3 ay sürdü. Devamlı emmesi iyi bişey bol kaka ve idrarla atılarak geçecek çünkü
Zencefil karabiber bal iyi gelir diye biliyorumKızlar Sena 37 + 1 deyim aşırı öksürüğüm ve balgamım var çok sıkıntıdayım ihlamur içiyorum ama hiçbir etkisi yok benim gibi olanlar oldu mu neler kullandınız ne iyi geldi