• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Offf ekran siyah kimsenin adını da göremiyorum ekran da kocaman yazıları da yarım görüyorum . Ayarları da bulamıyorum 😒 zaten son haftalarimiz sabrım da yok😅 güncelleme mi yaparsiniz kendiniz mi aciklam yaparsınız düzeltin sitemizi🥲🥲🥲🥲
Canım üstte profil resminin olduğu yere tıkla orada forum seçenekleri çıkıyor ona gir temayı light yap

Kontrole gittim alttan muayene ettiler nişan gelmiş 1 parmak da açıklık var dedi Çarşamba bidaha gidicem ama kasılmalar bazn çok şiddetleniyor normal.dogum ben nasıl yapicsm bilmiyorum soslar😭kasılmaları ne hafifletir nolur bana bı fikir verin
3 cm açıklıkla 4.günü bitirdik hala gelen yok sıcak duş iyi geliyor bide pilatese topuna otur yuvarlak falan çiz

Canım gebe eğitiminde ılık duş alın , eşinize masaj yaptırın , pilates topuna oturun, loş bir ortamda sakinleştirici müzik dinleyin ve size iyi gelen şeyleri düşünün demişlerdi.Ama sancılar çok zorsa bunların kaçı yapılır bilmiyorum
Masaj nasil bele mi karna mi onu da anlatir misin

Belliydi nişan olduğu canım, sana hareket yap açılman artsın falan demediler mi? Bu saatten sonra kasılmarı durdurma bence doğum başladı başlayacak sende. Özelde mi olacak devlette mi?
Özelde olacak canım doktor bişey demedi 😭kasılmalar normal bebek kanala girmeye çalışıyor dedi

Kuzum pilates topum yok başka napabilirim sıcak su torbasj olurmu
Ay 4 gün nasıl dsyancsm kuzum 😭 gece hiç uyuyamadim dün akşam gene şiddetlendi
Belki hızlı açılma olur canım senin nst nasıl çıktı meryem ana otundan almış mıydın onu suya koyabilirsin
Pilates topu baya beli rahatlatıyor aslında keske edinseydin bi tane 🥺 sıcak duş iyi geliyor torbayı duymadım hic

Benim kayınvalidem de hastaneye yatmış bugün. Grip gibi hastaydı bir kaç gündür ama kötü öksürüyordu. Bugün hastaneye gitmişler direk yatırmış doktor, zor nefes alıyormuş. Evde olsa kendine hiç bakmazdı. İyi oldu onun için ama eşimin aklı onda kalacak tabiki. Trabzondalar ha deyince de gidilmiyor. İnşallah sağlığına kavuşur bir an önce. 🙏🏼
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin 😟
Kızlar bugün kasılmam çok fazla saat 12den beri iki sancı aralığıda 10dk max 15 dk simdiye kadar sancımın şiddetlenmesi gerekirdi ama hala aynı
Canım şimdi nasılsın?
Anlayana güzel laf ama tabi anlarlarsa 😂
İnşallah anlamıştır diyeyim o halde 🤣

Masaj nasil bele mi karna mi onu da anlatir misin
Baş sırt bel hatta bacaklara kadar masaj yaptırın demişlerdi karın demediler.Ben bazen rahatlamak için eşime yaptırıyorum psikolojik olarak da iyi geliyor vücut da rahatlıyor.Bir de sancı olduğunda ev çok kalabalık olmasın sakin bir ortamda olun dediler.Eşle temas etmek de iyi gelirmiş bol bol sarılın temas edin dediler😂Nefes egzersizleri de çok önemliymiş .Sancı geldiğinde nefes egzersizleri daha hızlı da olsa yapılmaya çalışılmalıymış.

Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin 😟

Canım şimdi nasılsın?

İnşallah anlamıştır diyeyim o halde 🤣
Biraz daha ağrım var belimden geliyor bacaklarım sırtım bekliyorum hastanede cekmek istemiyorum bide oğlum var oralarda beklemesin 🥺 küçük hanım ne zaman gelecek bakalım 🫠

Biraz daha ağrım var belimden geliyor bacaklarım sırtım bekliyorum hastanede cekmek istemiyorum bide oğlum var oralarda beklemesin 🥺 küçük hanım ne zaman gelecek bakalım 🫠
Oy canım benim 🥺 rabbim çok sancı çekmeden sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizide bilgilendir aklımız sende ❣️

Sancılar adet ağrısı gibi mi oluyor bele veya vajinaya kramp mı giriyor ? Benim sadece arada bebek aşağı basıyor gibi bir şey oluyor nst de böyle olduğunda sancı çıkmıştı o zaman bu sancıymış dedim ama zor bir ağrı değildi

Korkma canım herkeste doğumu başlatacak diye bir şey yok. Başlatsa da bebişin kilosu haftası iyi çok şükür hiç bir şey olmaz inşallah 😇

Tadı nasıl ? 😅

Bakalım utanırlar inşallah 😂
Korkmuyorum aksine heyecanla bekliyorum ☺️

Yaaa gelene bakın🥰 🩷

Çikolatalar da yolda🤣 aslında hiç aklımda yoktu burda gaza geldim

IMG_20250103_192914.jpg

Özelde olacak canım doktor bişey demedi 😭kasılmalar normal bebek kanala girmeye çalışıyor dedi
Ahh canım Allah yardımcımız olsun benimde sancılarım oluyor kıpırdayamıyorum bile, dün duşa girdim çok çok iyi geldi. Arkadaşların dediği gibi ılık duş masaj pilates topu egzersizleri daha iyi gelir

Back
X