- 1 Şubat 2019
- 303
- 280
- 103
- Konu Sahibi Muhtesem16
-
Teşekkür ederim. Ayy İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorumSizin için de çok sevindim sonucunuz çıkınca bizimle paylaşın. Ben bugün miratech marka erken gebelik testi yaptım bence predictor kadar hassas bir test o da. Şimdilik göremedim çizgi ama nedense içimde büyük bir umut var bu ay
Acaba fotoğraf olduğu için mi gözükmüyor. Renkli mi çekseniz?
Allah sağsalim kucağınıza versin inşallah. Artık yalnız değilsiniz tabi bi can var içinizde elinizden geldiğince dikkat edin kendinize. Folik asite şimdiden başlasaydınız hemen.Teşekkür ederim. Ayy İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum. Dün sarı yeşimsi akıntım oldu. Bir sürü araştırma yaptım, her yerde farklı bilgi yer alıyor. Ondan önceki gün üşütmüş gibi olmuştum, dedim bu yüzdendir ve hemen çorap giydim, sıcak şeyler içtim. Gece yatarken bile çıkartmadım çorabımı Rabbime şükürler olsun bugün görmedim. Lütfen siz de soğuğa karşı tedbirli olunuz. Sıcaktan gelip klimaya yapışmak , soğuk su içmek gibi alışkanlığım vardı. Artık ufacık şeylere bile dikkat etmeye çalışıyorum .
Canım ben göremedim ama 9 gün varsa çok erken şimdiden yapıp moralini düşürme bence sabır ve duayla bekle inşaallah bebeğin seninledirArkadaşlar sanki ben Bi çizgi gördüm ama siz de gördünüz mü acaba? Daha 9 gün var adetime. Test @miratech marka.
Evet burdan birbirimize yardımcı olalım bu benim 3. Hamileligim o yüzden biraz tecrübeliyim tabi ama yinede her hamilelik birbirinden farklı mesela bunda çok erken başladı belirtiler şaşırıyorum o yüzden evet sıcak tutmaliyiz kendimizi ama bu sıcaklarda nasıl mümkün olacak bilmiyorumTeşekkür ederim. Ayy İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum. Dün sarı yeşimsi akıntım oldu. Bir sürü araştırma yaptım, her yerde farklı bilgi yer alıyor. Ondan önceki gün üşütmüş gibi olmuştum, dedim bu yüzdendir ve hemen çorap giydim, sıcak şeyler içtim. Gece yatarken bile çıkartmadım çorabımı Rabbime şükürler olsun bugün görmedim. Lütfen siz de soğuğa karşı tedbirli olunuz. Sıcaktan gelip klimaya yapışmak , soğuk su içmek gibi alışkanlığım vardı. Artık ufacık şeylere bile dikkat etmeye çalışıyorum .
Önce bir doktora görünmek istiyorum daha çok küçük olduğu için 2 3 hafta beklemek istiyorum erken gidip moral bozukluğu yaşamamak icinAllah sağsalim kucağınıza versin inşallah. Artık yalnız değilsiniz tabi bi can var içinizde elinizden geldiğince dikkat edin kendinize. Folik asite şimdiden başlasaydınız hemen.
Ben de göremedim. Ben 5 gün öncesinden yapmıştım sabredemeyip. Boşu boşuna psikolojimi bozuyordum.Canım ben göremedim ama 9 gün varsa çok erken şimdiden yapıp moralini düşürme bence sabır ve duayla bekle inşaallah bebeğin seninledir
Eve folik asit önemliymiş, aslında doktorum 1 ay öncesinden başlamam gerektiğini söyşemişti. Hatta hamilelik planlarken 2 ağ öncesinden diye okumuştum yavruAllah sağsalim kucağınıza versin inşallah. Artık yalnız değilsiniz tabi bi can var içinizde elinizden geldiğince dikkat edin kendinize. Folik asite şimdiden başlasaydınız hemen.
Ayyy çok güzel ya ender tecrübelerinizi bizimle paylaşırsınız o zamanEvet burdan birbirimize yardımcı olalım bu benim 3. Hamileligim o yüzden biraz tecrübeliyim tabi ama yinede her hamilelik birbirinden farklı mesela bunda çok erken başladı belirtiler şaşırıyorum o yüzden evet sıcak tutmaliyiz kendimizi ama bu sıcaklarda nasıl mümkün olacak bilmiyorum
Ben de göremedim. Ben 5 gün öncesinden yapmıştım sabredemeyip. Boşu boşuna psikolojimi bozuyordum.
Testleri internetten ucuza alıp stok yaptığım için elimde bolca test var ara ara yapıyorumBen de göremedim. Ben 5 gün öncesinden yapmıştım sabredemeyip. Boşu boşuna psikolojimi bozuyordum.
Siz deneyimlisiniz, ufak sıra dışı belirtilerin vs sizi korkutma ihtimali düşüktürÖnce bir doktora görünmek istiyorum daha çok küçük olduğu için 2 3 hafta beklemek istiyorum erken gidip moral bozukluğu yaşamamak icin
Ben yaklaşık 6 aydır deniyorum olsun diye 6 aydır da folik asit kullanıyorum zaten bir zararı yok siz de bence bugün alın eczaneden içmeye başlayın doktor da iyi yapmışsın derbüyük ihtimalle ilk kontrole gittiğinizde. Bir de ne olur ne olmazdoktor için çok beklemeyin bana kalırsa çünkü bazen düşük tehlikesi görürlerse Progestan verip bebeği korumaya alıyorlar.Eve folik asit önemliymiş, aslında doktorum 1 ay öncesinden başlamam gerektiğini söyşemişti. Hatta hamilelik planlarken 2 ağ öncesinden diye okumuştum yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?