• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    118
Ben kokulardan hala nefret ettiğim için hiçbişi süremiyorum 😔 Ne kremler yağlar aldım oysa ama yok dokunamıyorum bile. Şampuanı bile bıraktım düz bıttım sabunu ile yıkanıyorum yani nemlendirme namına hiçbişi yapamıyorum şu an 🤣 Çatlamaya da yatkının valla ama elimden bişi gelmiyor şu an.
İçebiliyorsanız bol su, sonrası da tevekkül zaten bence. Genlere karşı koyamayız 😄

Merhaba arkadaşlar bugün 20+3 kontrolümde kalpte ekojenik focus görüldü.tek başına sorun teşkil etmesede detaylı ultrason da takipi yapılacak dedi doktorum.bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Merhaba arkadaşlar bugün 20+3 kontrolümde kalpte ekojenik focus görüldü.tek başına sorun teşkil etmesede detaylı ultrason da takipi yapılacak dedi doktorum.bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Detaylı ultrasondan ziyade 24. haftada çekilecek olan fetal eko'da çıkar ortaya filan demedi mi doktorunuz? benim direkt detaylıda kalbinde minik bir delik çıktı ama kalp hala gelişim aşamasında olduğu için şimdi net bir şey söylemek imkansız fetal ekoyu bekleyelim demişlerdi. Tabi sizdeki sıkıntıyı anlamam mümkün değil terimleri bilmediğimden ancak kalp dediği için aklıma fetal eko geldi bir tek:(

Merhaba arkadaşlar, karında oluşabilecek çatlaklar için krem kullanılması lazım diyor herkes.
Bir arkadaşım o kremlerden hiç almadığını ve her duştan sonra karnına tatlı badem yağı sürdüğünü, onun da işe yaradığını söylediği için bugün Gratis'den ben de alıp sürdüm.
Aynısını yapan başkaları da var mı merak ettim. Krem almalı mıyız sizce?

Detaylı ultrasondan ziyade 24. haftada çekilecek olan fetal eko'da çıkar ortaya filan demedi mi doktorunuz? benim direkt detaylıda kalbinde minik bir delik çıktı ama kalp hala gelişim aşamasında olduğu için şimdi net bir şey söylemek imkansız fetal ekoyu bekleyelim demişlerdi. Tabi sizdeki sıkıntıyı anlamam mümkün değil terimleri bilmediğimden ancak kalp dediği için aklıma fetal eko geldi bir tek:KK43:
Hiç öle birşeyden bahsetmedi🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar, karında oluşabilecek çatlaklar için krem kullanılması lazım diyor herkes.
Bir arkadaşım o kremlerden hiç almadığını ve her duştan sonra karnına tatlı badem yağı sürdüğünü, onun da işe yaradığını söylediği için bugün Gratis'den ben de alıp sürdüm.
Bende tatlı badem yağı kullanıyorum çatlak kremleri almıştım aslında ama onları kullanmıyorum şimdilik

Ben krem yağ ne olursa aklıma geldikçe sürüyorum, shea yağından cok memnunum sabah sürsem akşam yine çok nemli oluyor. Kremi de shealı almıştım o da çok yumuşak nemli bırakıyor uzun süre. Karışık kullanıyorum

Biz de tespit edildi. Ama tek başına bir anlam ifade etmiyor fetal DNA yaptırdık temiz dedi doktorumuz. Yine de ayrıntılı ultrason istedi. Orda da tespit edildi. Boyutu çok küçük olduğu için önemsiz denildi. Zaten Bebek büyüdükçe kapanıyormuş. Daha önceki gebeliğimde de vardı. Sekizinci ayda kapandığını göreceksin demişti öyle de oldu. Çok şükür hiçbir sıkıntı yok.

Biz de tespit edildi. Ama tek başına bir anlam ifade etmiyor fetal DNA yaptırdık temiz dedi doktorumuz. Yine de ayrıntılı ultrason istedi. Orda da tespit edildi. Boyutu çok küçük olduğu için önemsiz denildi. Zaten Bebek büyüdükçe kapanıyormuş. Daha önceki gebeliğimde de vardı. Sekizinci ayda kapandığını göreceksin demişti öyle de oldu. Çok şükür hiçbir sıkıntı yok.
Çok teşekkür ederim bende fetal dna testi yaptırmıştım zaten birşey çıkmamıştı ama bu kafamı karıştırdı detaylı ultrason da 23+4 ü haftamda daha 3 hafta var umarım ordada güzel haberler alırım🙏🏻

Merhaba, ben de öyle şeyler duydum, kalan yağı veya, zeytinyağı da iş görebilir ama dedikleri gibi genler de önemli. Bazen ne yapsan oluyor, veya hiçbir şey yapmasan olmayabiliyor.

Selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir. Bir sey sormak istiyorum. Siz hangi multivitamini kullaniyorsunuz? Benimki omnida diye bir şey. Doktor anlasmali oldugu seylere yonlendiren bi tip o yüzden emin olamiyorum hatta idrarda kum çıkması icin bile bundan suphelendim artik

Selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir. Bir sey sormak istiyorum. Siz hangi multivitamini kullaniyorsunuz? Benimki omnida diye bir şey. Doktor anlasmali oldugu seylere yonlendiren bi tip o yüzden emin olamiyorum hatta idrarda kum çıkması icin bile bundan suphelendim artik
Folafect prntl omega 3 benimkisi ama daha yeni kullanmaya başladım. Başka bir markanın ilacını içiyordum fakat içtikten sonra yaklaşık bir saat boyunca rahatsız oluyordum. Doktora söyledim değiştirdik.
Dediğiniz gibi bence de doktorlar yönlendiriyor anlaşmalı oldukları ilaca ama değişiklik talep edebilirsiniz.

Benimki de zamanında anlaşmalı olduğuna yönlendirmişti. Vitadevs içiyorum ama ilaç hakkında genel olarak iyi şeyler söylendiği için ekstra bişi araştırmadım sonra.

Ben ek olarak mustela losyob da aldım çünkü yağ uçuyor

Arkadaşlar devlette yapılan detaylı ultrason da eşleri içeri alıyorlar mı?
Hayir hic kimseyi almiyorlar. Zaten oyle 3 boyutlu falanda gostermiyorlar. Doktor oturuyor yaklasik 20 dakika kadar bebegin herseyini inceleyip hemşirelere notlar aldiriyor. Sonra kadin dogum pol. Gidip notlara doktor bakiyor ve yorumluyor bir sorun varsa söylüyor. Sehir hastanesinde benim bu sekilde oldu.

Decavit, gyno ferro sanol, d vitamini ve magvital kullaniyorum

Magvital magnezyum elenatal2 multivitamin gyno ferro sanal kan hapı doğumdan sonra elenatal3 alacakmışız süt ve emzirme için benimki böyle

Back
X