Ben de dün gördüm çift çizgiyi canım. Pazartesi kan vermeye gideceğim ve folik asit yazdıracagım. İlk gebeliğimde elenatal 2 kullanmıştım özel bir takviyeydi. Dr decavit yazmıştı onu da kullanmıştım birlikte yanında bir de demir ilacı da vardı ama onu fazla kullanmadım demirim düzelince bıraktım. Ayriyeten mollersin balık yağını kullanmıştım.Merhaba arkadaşlar. Hepinize sağlıklı bir gebelik diliyorum. Folik asit kullanımına başladıniz mi acaba ? Özellikle aldığınız bir marka var mı? Eczaneden mi alıyoruz yoksa yazdırıyor muyuz doktora? Ben de testte pozitifo gördüm henüz kese için gitmedim doktora
4+6 da karından gördüm ben, geç döllenme dolmuş sata göre 5+6ydı.Ya ben alttan muayene sevmediğim için bunu belirteceğim gerekirse 1 hafta daha bekleyip öyle karından ultrason ile keseyi görmeyi talep edeceğim.
Elenatal 2 verdi banadaFolidoce verdi doktorum
Elenatal çok iyi onun 3 ü de doğumdan sonra kullanmıştım.4+6 da karından gördüm ben, geç döllenme dolmuş sata göre 5+6ydı.
Elenatal 2 verdi banada
Merhabalar, folidoce kullanıyorum ben doktor önermişti.Merhaba arkadaşlar. Hepinize sağlıklı bir gebelik diliyorum. Folik asit kullanımına başladıniz mi acaba ? Özellikle aldığınız bir marka var mı? Eczaneden mi alıyoruz yoksa yazdırıyor muyuz doktora? Ben de testte pozitifo gördüm henüz kese için gitmedim doktora
Günaydın canımGünaydın kızlarrr, bugün nasılsınız? Sabah kalktığımda hafif renkli bir akıntı geldi.bugün sağlık ocağına gittim kan verdim. Diğer tahlillerimi de yaptırdım. İnşallah güzel sonuçlar alacağımm
Siz keseyi gördünüz mü benim sat 13 biz henüz görmedik deBeni de ekler misiniz
Sat 15.07.2024
İlk çocuğum
88 kilo ile başladım
24 yaşındayım
Folik asite ben gebelikten 3 ay önce başlamıştım. Daha önce kaybım olmuştu çünkü doktorum gebelik planlamadan önce başla demişti. Regenesis Max kullanıyorum. Gebelikte de aynı markaya devam ediyorum. Devlet karşılamıyor.Merhaba arkadaşlar. Hepinize sağlıklı bir gebelik diliyorum. Folik asit kullanımına başladıniz mi acaba ? Özellikle aldığınız bir marka var mı? Eczaneden mi alıyoruz yoksa yazdırıyor muyuz doktora? Ben de testte pozitifo gördüm henüz kese için gitmedim doktora
Benim karından bakıldı hep. Önceki gebeliğimde kalp atışı duyana kadar vajinal bakılmıştı. Bir fark yok açıkçası doktorunuza kalmış. 4+4'te karından keseyi gördüm.Kızlar ben pazartesi ilk muayeneye gideceğim. Size de sormak istedim. Alttan muayene yaptırdınız mı yoksa sadece karından mı baktırdınız? Genel yöntem nedir? Doktor kendisi bir şey demezse sizce ben hangisini talep edeyim? 5+5 olacağım inşallah.
Gunaydin caniiimGünaydın kızlarrr, bugün nasılsınız? Sabah kalktığımda hafif renkli bir akıntı geldi.bugün sağlık ocağına gittim kan verdim. Diğer tahlillerimi de yaptırdım. İnşallah güzel sonuçlar alacağımm
İnşallah kuzum, haber ederim inşallah. Aşırı aşırı açık kahverengi gibi bir akıntıydı. Sağlık ocağından geldikten sonra da gelmiş. Ebeye sordum yerleşmedir filan normal dedi. Geçen sefer daha koyu gelmişti ama bir korkmadım değil şu an. Rızkı varsa durur yapacak bir şey yok zaten, tüm bebişlerimizin Allah a emaneti yine deGunaydin caniiimInsallah guzel gelsin sonuclar, yaz bize de ciktiginda Akintin hangi tenkti?
Ben de iyiyim biraz igne batmasi hissi var alt tarafta ama iyiyim. Yine istahim yok hic
Amin canım inşallah, teşekkür ederim. Sat a göre 6+2 bugün. Yok, henüz gitmedim kese için haftaya gitmeyi planlıyorum.Günaydın canım
Güzel sonuçlar alırsın insaAllah
Keseyi görmüş muydunuz
Kaçinci haftadaydin
Ne kadar da sabirlisin en iyisi aslında kalp atışıyla birlikte görmek.Amin canım inşallah, teşekkür ederim. Sat a göre 6+2 bugün. Yok, henüz gitmedim kese için haftaya gitmeyi planlıyorum.
Akintin kahverengiyse büyük ihtimal yerlesmedir devam ederse hastaneye görün canimİnşallah kuzum, haber ederim inşallah. Aşırı aşırı açık kahverengi gibi bir akıntıydı. Sağlık ocağından geldikten sonra da gelmiş. Ebeye sordum yerleşmedir filan normal dedi. Geçen sefer daha koyu gelmişti ama bir korkmadım değil şu an. Rızkı varsa durur yapacak bir şey yok zaten, tüm bebişlerimizin Allah a emaneti yine de
Bebek beslenir her türlü senden yiyemşyorum diye dert etme kendine. Ben bugün tartıldım 71 geldi kilom ya zayıflamışım
Ya geçen sefer çok erken gitmiştim doktor karnıma bastırdığı gün lekem geldi ertesi gün de kanamam oldu zaten. Bilmiyorum onunla ilgisi var mı ama bu kez iyice tutunsun istiyorum Allah ın izniyle.Ne kadar da sabirlisin en iyisi aslında kalp atışıyla birlikte görmek.
Neden bastırdı anlamadimYa geçen sefer çok erken gitmiştim doktor karnıma bastırdığı gün lekem geldi ertesi gün de kanamam oldu zaten. Bilmiyorum onunla ilgisi var mı ama bu kez iyice tutunsun istiyorum Allah ın izniyle.
GünaydıınGünaydın kızlarrr, bugün nasılsınız? Sabah kalktığımda hafif renkli bir akıntı geldi.bugün sağlık ocağına gittim kan verdim. Diğer tahlillerimi de yaptırdım. İnşallah güzel sonuçlar alacağımm
Bekleyebiliyorsanız süper :)Ya ben alttan muayene sevmediğim için bunu belirteceğim gerekirse 1 hafta daha bekleyip öyle karından ultrason ile keseyi görmeyi talep edeceğim.
Selam. Bende 6+4 tüp bebek annesiyim pazartesiden beri lekelenmem var. Pazartesi sabah pembeydi koşarak doktora gittim bir sıkıntı görmedi akşam kahverengiye döndü. Hemşireyi aradım kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedilerGünaydın kızlarrr, bugün nasılsınız? Sabah kalktığımda hafif renkli bir akıntı geldi.bugün sağlık ocağına gittim kan verdim. Diğer tahlillerimi de yaptırdım. İnşallah güzel sonuçlar alacağımm