- 16 Temmuz 2018
- 283
- 237
- 103
Kanz markasını aldık dijital olan. Yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyoruz çok memnunuz. Eşim de daha rahat nefes alıyorum diyor. Öncesinde tıkanıklıktan ağzım açık uyur olmuştum. Bu defa da öksürerek uyanıyordum boğazım kuruduğundan .Hangi marka aldınız? Ben de tüm gebeliğimde çektim. Niyeyse almadım. Nazal nem kullanıyorum ama çok daha iyi gelmedi
Kanz markasını aldık dijital olan. Yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyoruz çok memnunuz. Eşim de daha rahat nefes alıyorum diyor. Öncesinde tıkanıklıktan ağzım açık uyur olmuştum. Bu defa da öksürerek uyanıyordum boğazım kuruduğundan.Hangi marka aldınız? Ben de tüm gebeliğimde çektim. Niyeyse almadım. Nazal nem kullanıyorum ama çok daha iyi gelmedi
Benim de sezaryen ameliyatımın üstünde olmuş böyle ameliyat izinden yukarı doğru şeritler maalesefKızlar bide çatlak için kullandıgım yağım bitmişti , jeli tek sürdüm bı kaş gün . Bugün baktım göbek deliğimin altında kedi tırmığı gibi 7,8 tane çatlak var çok üzüldüm ya
Başla yerlerde yok sadece altta olmuş işte inşallah ilerlemez
Videoda 32. haftadan sonra günde 1 kez yazıyor gebe okulunda 36.haftadan itibaren günde 1 kez dedilerTesekkur ederim bir kere denemistim aynayla gorup yapabilmistim ama sonra bebek ters diye yapmayi birakmistim. Haftada kac kere yapilmasi gerekiyor acaba
Kuzeninizin ilk doğumu muydu? Öyleyse eğer kendisini sezaryene hazırlamıştır işler ters gidince devlete gittiğinde de vajinal doğum denenmiştir ilk malum devlet hastaneleri sezaryene öcü gibi baktığı için. Ama bizim durum farklı çünkü nereye gidersek gidelim bizi mecbur sezaryen doğuma almak zorundalar çünkü sezaryen doğum yapmışız öncesinde. Neyse iyi düşünelim de iyi olsun her şey. Umarım zamanında sağlıkla gelirlerYa benim kuzenim daha gecen sene yasadi bir gun sonra sezaryeni vardi bayramdi doktoru yurtdisindaydi gece sancilandi ozelde kimse yok mecbur devlete gitti ve dogum yapti ama pek iyi gecmemis o yuzden korkuyorum ben de ayni devlet hastanesi cunku
ayyy aynısını bir ay önce yaladım çok kötü grip oldum burun tıkanıklığı nefes alamıyordum kaç hafta çektim allahım en zor zamanlarımdı ağzım açık kurumaktan dudaklarım yara olmuştu neler neler denedim ama sadece iliadin sprey açıyordu allahım sabah akşam bir fıs dünyaya yeniden geliyordum ama 5 günden fazla bağımşıluk yapıyor diye doktorum fazla kullanma demişti ay ama dayanamayıp kullanmıştım 10 gün felan sonra şükür azaldı bıraktım ve tamamen iyileşince rahatladım zaten. Ama seni okadar iyi anlıyorum ki gece ağlıyordum uyku yok nefes alamıyorum balkona çıkıp çekiyordum hava gelmiyordu resmen ay hatırlamak istemiyorum ama dediğim gibi iliadin dünyaya yeniden getirmişti beniBurun tıkanıklığı için nebülizatöre serum fizyolojik koyup kullanıyorum 1 saat rahat ettiriyor ama ağzım açık uyuyorum çok susuyorum dudaklarım kanadı kuruluktan limon bal ılık su yaptım bol ballı gebelik şekerin yoksa o da çok iyi geldi boğaz ağrımı bu kesti portakal mandalina yiyorum sarı kıvamlı mukus var affedersiniz burnum bugün daha iyi arada tıkansa da balgam arttı kadın doğum doktorum grip ilacı ve öksürük şurubu verdi adını yazmayayım zor da kalınca veriliyormuş grip ilacı gece 1 dedi ama 3 kullanabilirsin dedi durumuna bağlı başa çıkamıyorsan doktora gitmelisin salgın varmış ben soğuk algınlığı diye oyalandım ama herkes hasta bende hapşuruk değil de öksürük var ama
İlaç raporum da e nabız a yüklenmiş Parenteral yazıyor bu da damar yolu demekmiş başka bir yerde de deri altına veya damar içine ilaç yazıyor sizin rapor ve reçetede e nabızda yazıyor muBenim e nabızdaki reçetem bu şekilde intra venöz yazıyor
10-15 tane gibi büyüklüğüne de bağlı tepside 25 tane var ona eminim 2,5 kg olsa 10 demek istiyorumKızlar saçma bi şey sorucam ama yardım lazımpastaneden alınan 1 kg şekerparede kaç tane şekerpare olur yaklaşık bilgi verebilcek olan var midur
15 civari olur herhaldeKızlar saçma bi şey sorucam ama yardım lazımpastaneden alınan 1 kg şekerparede kaç tane şekerpare olur yaklaşık bilgi verebilcek olan var midur
Tepside 25 tane olduğundan eminsen 10 mantıklı geldi, hadi 12 olsun. Teşekkür ederimm10-15 tane gibi büyüklüğüne de bağlı tepside 25 tane var ona eminim 2,5 kg olsa 10 demek istiyorum
Sabahtan beri netten araştırıyorum da ortalama 10-15 civarı görmüştüm hep, şimdi sizler de yazınca kafamda oturdu teşekkür ederim15 civari olur herhaldehic dusunmemistm kac tane olur diye
Benim e nabızdaki reçetem bu şekilde intra venöz yazıyor
Ekran görüntüsünden soyledigin kısma baktım.İlaç raporum da e nabız a yüklenmiş Parenteral yazıyor bu da damar yolu demekmiş başka bir yerde de deri altına veya damar içine ilaç yazıyor sizin rapor ve reçetede e nabızda yazıyor mu
Azalma değil belki ama 1 haftadır kuvvetli tekmeler hissetmiyorum daha hafif kıpırtılar,kaymalarr bu şekilde hissediyorum32. Haftada bebek hareketlerinde azalma hisseden var mı?
Az önce belime yine sancı girdi benim de kayma gibi toplanıyor yumru gibi oluyorAzalma değil belki ama 1 haftadır kuvvetli tekmeler hissetmiyorum daha hafif kıpırtılar,kaymalarr bu şekilde hissediyorum
Desene nebülizatörü bebemden önce ben kullanacağımBurun tıkanıklığı için nebülizatöre serum fizyolojik koyup kullanıyorum 1 saat rahat ettiriyor ama ağzım açık uyuyorum çok susuyorum dudaklarım kanadı kuruluktan limon bal ılık su yaptım bol ballı gebelik şekerin yoksa o da çok iyi geldi boğaz ağrımı bu kesti portakal mandalina yiyorum sarı kıvamlı mukus var affedersiniz burnum bugün daha iyi arada tıkansa da balgam arttı kadın doğum doktorum grip ilacı ve öksürük şurubu verdi adını yazmayayım zor da kalınca veriliyormuş grip ilacı gece 1 dedi ama 3 kullanabilirsin dedi durumuna bağlı başa çıkamıyorsan doktora gitmelisin salgın varmış ben soğuk algınlığı diye oyalandım ama herkes hasta bende hapşuruk değil de öksürük var ama
Bende 32+2 oldum . Tam tersi hareketli daha kuvvetli olmuş karnımdan çıkacak gibi hareket ediyor . Bugün eşime dedim bu çok hareket ediyor acaba Doğumla alakası var mı diye32. Haftada bebek hareketlerinde azalma hisseden var mı?
Teşekkür ederim aile hekimine sormadan çözemeyeceğim ben bu işi anlaşılanEkran görüntüsünden soyledigin kısma baktım.
Subkütan enjeksiyon, yazıyor ona da baktım "deri altı enjeksiyon" olarak da bilinmektedir diyor.
Önce ablası sonra ben kullandık bebek doğasıya eskidi bizimkiDesene nebülizatörü bebemden önce ben kullanacağımteşekkür ederim 1 çay kaşığı bal tek koyarım . İnşallah şifa olsun
Ben göbeğimi eşimin koluna değdiriyorum özellikle eşim çok hareket edince bir dur çocuğum tamam diyorBende 32+2 oldum . Tam tersi hareketli daha kuvvetli olmuş karnımdan çıkacak gibi hareket ediyor . Bugün eşime dedim bı çok hareket ediyor acaba Doğumla alakası var mı diye
Haftalarımız aynı bende 32+2 oldum yaşadığım büyük ihtimalle yalancı sancı bel sancım oldu 2 gündür ara ara giriyor 5 dk sürüyor yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek gidince de birsey çıkmıyorBende 32+2 oldum . Tam tersi hareketli daha kuvvetli olmuş karnımdan çıkacak gibi hareket ediyor . Bugün eşime dedim bu çok hareket ediyor acaba Doğumla alakası var mı diye
Bence her bebeğin farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?