Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    117
Hangi marka aldınız? Ben de tüm gebeliğimde çektim. Niyeyse almadım. Nazal nem kullanıyorum ama çok daha iyi gelmedi
Kanz markasını aldık dijital olan. Yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyoruz çok memnunuz. Eşim de daha rahat nefes alıyorum diyor. Öncesinde tıkanıklıktan ağzım açık uyur olmuştum. Bu defa da öksürerek uyanıyordum boğazım kuruduğundan .

Hangi marka aldınız? Ben de tüm gebeliğimde çektim. Niyeyse almadım. Nazal nem kullanıyorum ama çok daha iyi gelmedi
Kanz markasını aldık dijital olan. Yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyoruz çok memnunuz. Eşim de daha rahat nefes alıyorum diyor. Öncesinde tıkanıklıktan ağzım açık uyur olmuştum. Bu defa da öksürerek uyanıyordum boğazım kuruduğundan.

Benim de sezaryen ameliyatımın üstünde olmuş böyle ameliyat izinden yukarı doğru şeritler maalesef oysa hiç yoktu ne ara oldu bilmiyorum. İlk gebeliğimde de hiç olmamıştı

Ya benim kuzenim daha gecen sene yasadi bir gun sonra sezaryeni vardi bayramdi doktoru yurtdisindaydi gece sancilandi ozelde kimse yok mecbur devlete gitti ve dogum yapti ama pek iyi gecmemis o yuzden korkuyorum ben de ayni devlet hastanesi cunku
Kuzeninizin ilk doğumu muydu? Öyleyse eğer kendisini sezaryene hazırlamıştır işler ters gidince devlete gittiğinde de vajinal doğum denenmiştir ilk malum devlet hastaneleri sezaryene öcü gibi baktığı için. Ama bizim durum farklı çünkü nereye gidersek gidelim bizi mecbur sezaryen doğuma almak zorundalar çünkü sezaryen doğum yapmışız öncesinde. Neyse iyi düşünelim de iyi olsun her şey. Umarım zamanında sağlıkla gelirler

ayyy aynısını bir ay önce yaladım çok kötü grip oldum burun tıkanıklığı nefes alamıyordum kaç hafta çektim allahım en zor zamanlarımdı ağzım açık kurumaktan dudaklarım yara olmuştu neler neler denedim ama sadece iliadin sprey açıyordu allahım sabah akşam bir fıs dünyaya yeniden geliyordum ama 5 günden fazla bağımşıluk yapıyor diye doktorum fazla kullanma demişti ay ama dayanamayıp kullanmıştım 10 gün felan sonra şükür azaldı bıraktım ve tamamen iyileşince rahatladım zaten. Ama seni okadar iyi anlıyorum ki gece ağlıyordum uyku yok nefes alamıyorum balkona çıkıp çekiyordum hava gelmiyordu resmen ay hatırlamak istemiyorum ama dediğim gibi iliadin dünyaya yeniden getirmişti beni

Kızlar saçma bi şey sorucam ama yardım lazım pastaneden alınan 1 kg şekerparede kaç tane şekerpare olur yaklaşık bilgi verebilcek olan var midur

Benim e nabızdaki reçetem bu şekilde intra venöz yazıyor
İlaç raporum da e nabız a yüklenmiş Parenteral yazıyor bu da damar yolu demekmiş başka bir yerde de deri altına veya damar içine ilaç yazıyor sizin rapor ve reçetede e nabızda yazıyor mu

Kızlar saçma bi şey sorucam ama yardım lazım pastaneden alınan 1 kg şekerparede kaç tane şekerpare olur yaklaşık bilgi verebilcek olan var midur
10-15 tane gibi büyüklüğüne de bağlı tepside 25 tane var ona eminim 2,5 kg olsa 10 demek istiyorum

Benim e nabızdaki reçetem bu şekilde intra venöz yazıyor

İlaç raporum da e nabız a yüklenmiş Parenteral yazıyor bu da damar yolu demekmiş başka bir yerde de deri altına veya damar içine ilaç yazıyor sizin rapor ve reçetede e nabızda yazıyor mu
Ekran görüntüsünden soyledigin kısma baktım.
Subkütan enjeksiyon, yazıyor ona da baktım "deri altı enjeksiyon" olarak da bilinmektedir diyor.

Azalma değil belki ama 1 haftadır kuvvetli tekmeler hissetmiyorum daha hafif kıpırtılar,kaymalarr bu şekilde hissediyorum
Az önce belime yine sancı girdi benim de kayma gibi toplanıyor yumru gibi oluyor
Yarın doktora gideceğim bakalım

Desene nebülizatörü bebemden önce ben kullanacağım teşekkür ederim 1 çay kaşığı bal tek koyarım . İnşallah şifa olsun

32. Haftada bebek hareketlerinde azalma hisseden var mı?
Bende 32+2 oldum . Tam tersi hareketli daha kuvvetli olmuş karnımdan çıkacak gibi hareket ediyor . Bugün eşime dedim bu çok hareket ediyor acaba Doğumla alakası var mı diye
Bence her bebeğin farklı

Ekran görüntüsünden soyledigin kısma baktım.
Subkütan enjeksiyon, yazıyor ona da baktım "deri altı enjeksiyon" olarak da bilinmektedir diyor.
Teşekkür ederim aile hekimine sormadan çözemeyeceğim ben bu işi anlaşılan
Desene nebülizatörü bebemden önce ben kullanacağım teşekkür ederim 1 çay kaşığı bal tek koyarım . İnşallah şifa olsun
Önce ablası sonra ben kullandık bebek doğasıya eskidi bizimki
Bende 32+2 oldum . Tam tersi hareketli daha kuvvetli olmuş karnımdan çıkacak gibi hareket ediyor . Bugün eşime dedim bı çok hareket ediyor acaba Doğumla alakası var mı diye
Ben göbeğimi eşimin koluna değdiriyorum özellikle eşim çok hareket edince bir dur çocuğum tamam diyor

Bende 32+2 oldum . Tam tersi hareketli daha kuvvetli olmuş karnımdan çıkacak gibi hareket ediyor . Bugün eşime dedim bu çok hareket ediyor acaba Doğumla alakası var mı diye
Bence her bebeğin farklı
Haftalarımız aynı bende 32+2 oldum yaşadığım büyük ihtimalle yalancı sancı bel sancım oldu 2 gündür ara ara giriyor 5 dk sürüyor yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek gidince de birsey çıkmıyor
Dediğiniz gibi ger bebek farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…