Ben kullanıyorum doktorum önceden ilk 6 ay tüm gebelere veriyorum demişti . Şimdi her gittiğimde soruyorum devam diyorOksapar kullananlar kaçıncı haftada bırakacak benim doktorum bana oksapar yazdı 36 haftadayım ama internette doğumdan önce bırakılıyor yazıyor
Yine doktorunuzdan detaylı öğrenin yanlış yönlendirmek istemem ama normal doğumda sıkıntınolmuyor zaten , mesele kan sulandıcı ve anestezi arasında saat olması gerekiyor.iğnenin prospektüsünü okursanız oradada yazıyor.tabi plansız sezaryen olursa iğneyi yeni vurmuş olursak nasıl bir yol izlenir onu bende bilemiyorum sorduğumda doktorum hemen anestezi yapmazlar ozaman beklenir demişti.Normal doğum olacak muhtemelen doğumdan 1 gün önceyi nasıl bileceğim ki şimdi e nabızdan reçeteye baktım intra venöz yani damardan yazmış rapor çıkıp eczaneden öğrenseydim bir aklımda soru işareti kalmayacaktı
Ben göbekten yapmaya devam ediyorumBen kullanıyorum doktorum önceden ilk 6 ay tüm gebelere veriyorum demişti . Şimdi her gittiğimde soruyorum devam diyor
Perinatolojıye gittiğimde kullandığım ilaçları sormuştu oksaparı soyleyınce neden kullanıyorsun dedi bende doktorum dediği için , bıyık altından bir gülüşle bunun bi etkisi yok ki demişti
Doktorum da kesinlikle kullanacaksın demişti oysa . Ben yine de devam ediyorum doktorum ne zaman bırak dese o zaman bırakacağım.
Bide siz nereden yapıyorsunuz ? Ben 6. Aya kadar karından yapıyordum sonra karnım büyüyünce iğne batarken tuhaf oluyordu derim doktoruma söyledim koldan yapıyorum şimdi . Ordan aşırı ağrıyor ilk 15 dk sonra gecıyor ama sizde nasıl durumlar
Tam hazirlik yaniyok senin çok erken olur gelmez öyle bence. Ben de bugün mama süt arttırıcı çay pompa vs koyacağım ikinci çantayı yapmaya niyetlendim bu çanta ya hiç açılmayacak ya da çok az açılacak Belki süt arttırıcı çayı alır diğerlerini arabada bırakırım ihtiyaç halinde inip alınır. Eşime de sırt çantası yazıcaz yedek kıyafet, diş fırçası vs geçen oğlan başından aşağıya kusmustu
Küs olduğum eve gitmezdimAnası babası bizde diye gelir ona bişi demem de beni gererse lafımı esirgemem diye düşünüyorum zaten gider yatarım beni ilgilendirmiyor onların muhabbeti
Yapılacak çok şeyler var bildiğin üzere34.haftada bebegim hala makat gelisti doktor bu zamandan sonra donmeyebilir demisti, bugun 36.hafta kontrolumde bebisimin bas asagi dondugunu ogrendimkendimi sezeryana hazirlamistim simdi tekrardan normal dogum gundemime geldi, normal dogumu bekleyecegim bu surecte neler yapabilirim kolay dogum gecirmek adina
Ama bende işe yaradı sanırım ben doğurduğum gün çook yorulmuştum ağdaya gitmiştim kimisi ağdada tetikler diyor sağlık ocağına yürüdüm ev baştan sona temizledim düzenledim akiama ağır misafir vardı içli köfte va yaptım misafir geldi gitti o gece ilişki de oldu ve bebeğim iki saatte doğmuştu34.haftada bebegim hala makat gelisti doktor bu zamandan sonra donmeyebilir demisti, bugun 36.hafta kontrolumde bebisimin bas asagi dondugunu ogrendimkendimi sezeryana hazirlamistim simdi tekrardan normal dogum gundemime geldi, normal dogumu bekleyecegim bu surecte neler yapabilirim kolay dogum gecirmek adina
Sezeryan olması durumunda doğumdan bir gün önce bıraktıracağını, doğum olduktan sonra da 40 gün devam edeceğimi söyledi. Kısaca benim yatarım çokOksapar kullananlar kaçıncı haftada bırakacak benim doktorum bana oksapar yazdı 36 haftadayım ama internette doğumdan önce bırakılıyor yazıyor
5. Ayda sanırım kol ya da bacada geçebilirsin göbekten yapma artık dedi. Ben de bacaya geçtim. Koldan hem cok morarıyor hem de agriyor.Ben kullanıyorum doktorum önceden ilk 6 ay tüm gebelere veriyorum demişti . Şimdi her gittiğimde soruyorum devam diyor
Perinatolojıye gittiğimde kullandığım ilaçları sormuştu oksaparı soyleyınce neden kullanıyorsun dedi bende doktorum dediği için , bıyık altından bir gülüşle bunun bi etkisi yok ki demişti
Doktorum da kesinlikle kullanacaksın demişti oysa . Ben yine de devam ediyorum doktorum ne zaman bırak dese o zaman bırakacağım.
Bide siz nereden yapıyorsunuz ? Ben 6. Aya kadar karından yapıyordum sonra karnım büyüyünce iğne batarken tuhaf oluyordu derim doktoruma söyledim koldan yapıyorum şimdi . Ordan aşırı ağrıyor ilk 15 dk sonra gecıyor ama sizde nasıl durumlar
Ben düzenli kuşburnu çayı, limon bal şerbeti , bol portakal tükettim çok şükür bişey olmadı henüz sadece gece burun tıkanıklığı oluyor deneyebilirsinKızlar sordum ama arada kaynadı sanırım burun tıkanıklığı boğaz ağrısı ve hapsirmam var . Ne yapabilirim evde ilaç dışında
Perine masajı yapabilirsin yani kendin yapman zor olur ama çekinmezsen eşin yapsın, yırtılmalar için çok faydalı. Doğum esnasında esneklik sağlıyor. 36.haftadan sonra öneriliyor34.haftada bebegim hala makat gelisti doktor bu zamandan sonra donmeyebilir demisti, bugun 36.hafta kontrolumde bebisimin bas asagi dondugunu ogrendimkendimi sezeryana hazirlamistim simdi tekrardan normal dogum gundemime geldi, normal dogumu bekleyecegim bu surecte neler yapabilirim kolay dogum gecirmek adina
Teşekkür ederim. Beneğim kilolu olduğu için meyve ve şekeri en aza indirdim . Ama mecbur bu bı kaç gün sıkıp içeyim portakal vsBen düzenli kuşburnu çayı, limon bal şerbeti , bol portakal tükettim çok şükür bişey olmadı henüz sadece gece burun tıkanıklığı oluyor deneyebilirsin
Valla ben çok faydasını gördüm kızda oldum ama oğlanda hep sağdım mastit olmadı şükür humana aldım çayıTam hazirlik yaniya beni doktor korkuttu 36ya kadar dursun bari fln diye yoksa bnm aklimda yoktu bayram oncesi sut arttirici bnde alsam mi bilemedim oglumda basta gelmedi sarilik oldu sonra cok geldi ben mastit oldum
Onlar gelir ben de gitmezdimKüs olduğum eve gitmezdim
Onlara göre oğullarının evi kv ve kp evi Doğal olarak da görümce onların evine gelmiş gibi davranır bu konuda bizden fsrklılar biraz akrabaların evleri bile kendinin gibi misafir falan çağırabiliyorlar zaten kadın 6 senelik evliliğimde 2. Kez geldiği için bişi demiyorum kv ye şimdilik daha önce İstanbul’a gelenlere orada dubleks. Ev duruyor gidin kalın dedi bir iki kere ne münasebet sen benim evime kimseyi gönderemezsin ben çalışıyorum ayrıca benim kızım gelenlerin birşeyi olmuyor genç kızım varken kiimse bana gelip kalamaz dedim sonra yapamadıOnlar gelir ben de gitmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?