Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    117
Ben de ayın 28inde 38+2 oluyorum. Doktor bayramdan öncesi için 28ini sonrası için de 2 nisanı gün olarak teklif etti ben bayramda doğum başlar panik olup doktoru bulamazsak vs diye biraz endişe ettim 28 marta karar verdik. Allah bilir tabi planlı sezaryen diyoruz ama ne olacağını da tam kestiremiyoruz

Peki normal doğum bekleyen varmı hiç
Ben bekliyorum tahmini doğum tarihim 7 nisan ama bana kalsa haftaya doğsun artık hem heyecanlıyım hemde hamilelik yormaya başladı. Birde normalde çalışıyorum şimdi izindeyim hem iznim bitmeden bebekle vakit geçiririm hem de evde canım sıkılmaya başladı doğururum diye gezmeye de gidemiyorum

Aynı şekilde her an suyum gelecek gibi hissediyorum ama gelen giden yok

Hiç belli olmuyor çok düşük ihtimal o tarihlerde doğuyorçoğu zaman erken geliyorlar

Benim dogumda sezeryan 38. Haftada 10 nisan civari oluyo sanirim ama icimdn bi ses bayramdn once gelck diyo

Kabul etmeyin eve kayinvalideniz gitsin kizini gormeye yeni dogum yapmis bi anneyi kimsenin germeye üzmeye hakki yok faydasi da olmicaksa gelmeyiversin
Anası babası bizde diye gelir ona bişi demem de beni gererse lafımı esirgemem diye düşünüyorum zaten gider yatarım beni ilgilendirmiyor onların muhabbeti

Ben buzdolabına yapışan magnet açacak yaptırdım trendyolda var lavanta sabunu yaptırdım bir de küçükken vardı ya hobby çikolata onların üçünü yani sabun-açacak-çikolataları bir pembe keseye koyucam bir de isimli çikolata ve lohuse şerbeti ikramı olacak. Lohusa şerbeti de trendyoldan aldım 1 e 7 oranında seyreltiliyormuş kahve yanı bardaklarında ikram edicem. Kapı süsü odasına aldım ama hastaneye götürmem diye düşünüyorum. Oğlumda kolonya artı Yasin koymuştum karton poşetlerde.

Doğumdan bir gün önce bırak dedi doktorum. Yani sezaryenden bi önceki gece iğneyi vurunma dedi

Doğumdan birgün önce dedi doktorum
Normal doğum olacak muhtemelen doğumdan 1 gün önceyi nasıl bileceğim ki şimdi e nabızdan reçeteye baktım intra venöz yani damardan yazmış rapor çıkıp eczaneden öğrenseydim bir aklımda soru işareti kalmayacaktı

Hastaneye gelen çok oluyor bizim eşim zabıta ekipler araçları ile o bölgede olunca hemen hastaneye uğrayıp eve gelmiyorlar çoğunun eşini tanımıyorum ama ekip arkadaşlığı daha önce ben de belediyede çalışırken yaptım eşim de o yüzden onları oradan çikolata şerbet ile gönderirim hediyelik ile sayıları 200 den fazla ikimizi de sevdikleri için rahat 70-80 i hastaneye uğrar ama efendilerdir odaya girmezler kapıdan geçmiş olsun yenge derler eşime hayırlı olsun der giderler boş göndermek olmaz dedim

Kabul etmedi benimki 38 olmasına rağmen 38+5 de 2 nişana randevu verdi ve bayram için de başka bir doktora yönlendirdi

Benim dogumda sezeryan 38. Haftada 10 nisan civari oluyo sanirim ama icimdn bi ses bayramdn once gelck diyo
yok senin çok erken olur gelmez öyle bence. Ben de bugün mama süt arttırıcı çay pompa vs koyacağım ikinci çantayı yapmaya niyetlendim bu çanta ya hiç açılmayacak ya da çok az açılacak Belki süt arttırıcı çayı alır diğerlerini arabada bırakırım ihtiyaç halinde inip alınır. Eşime de sırt çantası yazıcaz yedek kıyafet, diş fırçası vs geçen oğlan başından aşağıya kusmustu

Kızlar nasılsınız? Ben Hatay'da yaşıyorum hava inanılmaz güzel yaz gelmiş gibi. 25derece sıcacık bir hava. İçimde umutlar rabbim sağlıkla kavuştursun bizi yavrularımıza hazırlıkları halletmeye çalışıyorum kendimi yormadan. 33+2 olduk haftaya kontrol var. Çok heyecanlıyım. Oğlum kıpır kıpır gün sayıyor kardeşi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…