Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    116
Eşim diyor ki 45 gibi son bir tane daha yapar mıyız tıp gelişirse sen yaparsın dedim ben bağlanacak ne varsa bağlatacağım bu sefer bunda süründüren orada ökdürür onun ne diyeti ne şekeri ne kanı ne sancısı var istiyor tabi çocuğu… allahtan çok bakıyor da yoksa 3. Bile olmazdı.

Geçmiş olsun

Çok haklısın aslında ama şimdi yeni nesil hiç başlarda bile katlanamıyor bu dediklerine bende örnek gibi bişey oldum güya yaşa bakarsan geç değil hamilelik için ama bu neyin zorlanması anlamıyorum annem 42 yaşında doğurdu 4. Senin gibi olmadım diyor haklı yani şimdi evlilik yaşı da gittikçe ilerliyor birazda bunu düşünüp evlendim ne yalan söyleyeyim yoksa evlenmezdim 30 dan önce yada hiç
Yaşım geçiyor çocuklarım olsun istedim üç dört tane en az gel görki 2. De tıkandım
Ne kadar acele etsek de üniversite iş güç derken genede geciktik sanki bu bebiş işleri için öyle hissediyorum

Bu ikinci evliliğin mi üçüde yeni eşinden mi çocukların

19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuan sütüm de geldi hemen maşallah diyim
Oy maşallah size
Sağlıkla mutlulukla büyüsün yavrunuz. Size de hızlı ve kolay bir toparlanma olsun inşallah

Darısı bizlerin başına

Ya 39'da bile iyi cesaret valla. Benim 5 yıl önceki halimle bile bugün aramda uçurum var enerji anlamında. 39daki halimi düşünemiyorum

Kızlar şimdi bişi danışıcam benim kv ve kp birlikte geleceklermiş doğuma. 10 gün kalacaklar maksimum kp ile aram kv den iyi emzirirken rahat edemezsem sen üst kata çık vs diyebileceğim biri yani beni gererse kv gerer ona takılmıyorum ama onlar direkt doğuma gelse de eşim evdeyken en azından gerilirsek o mu muhattap olsa ben dan dün konuşan biriyim sert söylerim iş yapmayacaksan neden geldin diye ama eşim tek tek şunları yap der o da alınmaz yoksa önce arkadaşım gelip 10 gün sonra falan mı onlar gelse bana bir fikir verin. Sanki eşim evde iken onlar gelse daha iyi gibi geldi minimum gerginlik için fikirlerinize talibim. Bir de onlar geliyor ama uçak biletlerini biz alıcaz sanırım artık böyle maddi şeylere takılmıyorum ama düşüncesizliklerine de kızıyorum bu sefer onlar alsın bari dedim eşime bakarız dedi. Görümce ile de konuşmuyor eşim ama onlar gelince o da gelir hararetli bir lohusalık beni bekliyor tek sevincim maksimum 10 gün kalabilmeleri hayvanları olduuu için

Eşin evdeyken gelsinler kesinlikle

Eşin evdeyken gelsinler aradan çıkmış olurlar. Gelişleri sonraya kalırsa onlar gelene kadar kurup durursun bi de. Şöyle mi olur böyle mi sıkıntı yaşarız diye. En iyisi ilk on gün gelsinler bence

İlk lohusalığım olduğu için çok deneyimli değilim ama
Sanki eşiniz evdeyken gelip gitseler, aradaki barış gücü gibi dengeyi sağlar. İlk 10 günü sürekli bebekle emzir uyut uyu uyan ve tekrar modunda olacağınız için pek de gözünüz görmez hem onları.

Çocuklarınıza da bakarlar belki yemek vs..

Siz kv kp memleketteki ev kredisine de girmiştiniz, bari bunu kendileri halletselermiş iyiymiş :/
Neyse gelecek kışınızı rahat geçirirsiniz inşallah

Kızlar gündüz ölçtüğüm tokluk şekeri normal çıkıyor. Bu akşam sadece balık yedim 144 çıktı. Sizce normal mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…