- 13 Aralık 2015
- 1.050
- 971
- 123
- 30
Benim ilk bebeğim bir de tüp bebek. O yüzden çok korkuyorum onu hastanede bırakıp eve gelmektenAmiiiin canım amin inşallahilk oğlum 34te doğdu küvez ihtiyacı olmadı çok şükür. Bir yanım artık korkma diyor yine de hassas oluyorlar erken doğunca zorlukları oluyor. İnşallah vakitlice gelirler
Nidicard diye bir ilaç verdi kafamı kaldıramıyorum içtikten sonra doğuma kadar kullancakmışımİlaçlardan oluyor birkaç güne geçer merak etme çok yaşadım ben bunu. Yine de düşük tansiyon iyidir korkma
Ben de kullaniyorum nidicard sakin ac karnina icme ben hastanede bayiliyordum bu yüzden. Tansiyon düşürücü bi ilaçNidicard diye bir ilaç verdi kafamı kaldıramıyorum içtikten sonra doğuma kadar kullancakmışım
Saatlerini nasıl ayarladınız? Ben üç doz alıyorum hastanede ilk dozu 6 da verdikleri içim öyle devam ediyor o saatte de bişey yiyemiyorum neredeyse bayılacaktım sabahBen de kullaniyorum nidicard sakin ac karnina icme ben hastanede bayiliyordum bu yüzden. Tansiyon düşürücü bi ilaç
Ay çok sevindim grubun ilk bebeği doğdu bebişe de size de maşallah19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuansütüm de geldi hemen maşallah diyim
Ben gunde 2 nidicard 2 duphaston kullaniyorum aralarinda 6 saat olcak dedi doktor. Gecen gittigimde tekrar sanci çıkınca acilde nidicard verdiler ben de kahvalti etmemiştim bayilmak uzereyken hemsireler mudahale etti ayaklarimi kaldirip tuzlu ayran getirdiler. Cok dusuyosa tuzlu ayran icebilirsiniz sanirim benim doktor oyle dediSaatlerini nasıl ayarladınız? Ben üç doz alıyorum hastanede ilk dozu 6 da verdikleri içim öyle devam ediyor o saatte de bişey yiyemiyorum neredeyse bayılacaktım sabah
Yaa evet o bende de tansiyon düşürüyor ve nabzın inanılmaz yükseliyordu. Kalp ilacı kullandım ilk gebeliğimde bu yüzden. Doğumdan sonra hepsi geçti. Az kaldı biraz daha dayanalım hepsi geçecek inşallahNidicard diye bir ilaç verdi kafamı kaldıramıyorum içtikten sonra doğuma kadar kullancakmışım
Allah analı babalı büyütsün, ilk bebeğimiz geldi19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuansütüm de geldi hemen maşallah diyim
Allah analı babalı büyütsün19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuansütüm de geldi hemen maşallah diyim
Deneyeyim bunu bende tansiyon yükselsin diye tatlı şeyler yemeye çalışıyorumBen gunde 2 nidicard 2 duphaston kullaniyorum aralarinda 6 saat olcak dedi doktor. Gecen gittigimde tekrar sanci çıkınca acilde nidicard verdiler ben de kahvalti etmemiştim bayilmak uzereyken hemsireler mudahale etti ayaklarimi kaldirip tuzlu ayran getirdiler. Cok dusuyosa tuzlu ayran icebilirsiniz sanirim benim doktor oyle dedi
Ay hayırlı olsun19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuansütüm de geldi hemen maşallah diyim
gözünüz aydın geliyor minnaklar …. Geçmiş olsun ağrısız sızısız çok kolay geçsin lohusalığın inşallah19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuansütüm de geldi hemen maşallah diyim
Aynı şeyi yazacaktım dün akşamdan beri kafamın aynı noktasında ara ara gelip giden bir baş ağrısı var basınç gibi. Tansiyonum da normal. Ben de anlamadım korkmaya başladım :/Arkadaşlar başım ve ensem çok ağrıyor ya kafamın içinde bi basınç var devamlı. Hamileliğimin başında bile midem bulanmamıştı şimdi 33. haftada midem bulanıyor şaka gibi. Devamlı tansiyonumu ölçüyorum tansiyonum da yüksek değil bu nedir ya korkuyorum artık
Beslenmen nasıl iyi beslenemiyormusunBenim kan değerlerim çok çok düşğkmüş serum verdiler bu kadar düşük olması ani bebek ölümüne bile sebep olabiliyormuş haftaya da takılacakmış hareketleri takip et azalırsa acil gel dediler yeni bir stres yüklendi.
Ya şu an zaten tüp mideliyim az besleniyorum da ben 2011 de kızın doğumunda da 2020 oğlanın doğumunda da hep bu serumlardan verdiler demir tutma kapasitem ile ilgili bir sorunum hep vardı ama ilk defa bu değerlere düşmüş ki iki tane demir ilacım vardı günde ek vitaminler de vardı ben demir açısından beslensem de vücudumda tutulma problemi var yani. Bu hamilelik yaşla birlikte beni çok zorladı artık 4. DüşünmemBeslenmen nasıl iyi beslenemiyormusun
Dediğin gibi tutma ile ilgili sorunun varmış demekki, bende bu hamilelikten çok çektimYa şu an zaten tüp mideliyim az besleniyorum da ben 2011 de kızın doğumunda da 2020 oğlanın doğumunda da hep bu serumlardan verdiler demir tutma kapasitem ile ilgili bir sorunum hep vardı ama ilk defa bu değerlere düşmüş ki iki tane demir ilacım vardı günde ek vitaminler de vardı ben demir açısından beslensem de vücudumda tutulma problemi var yani. Bu hamilelik yaşla birlikte beni çok zorladı artık 4. Düşünmem
Her şey yaşında güzel zaten insan evlenirken bile cahilken gözü kara oluyor kv falan çekiliyor ileride yaşın gittikçe altta kalmıyorsun sonra sen çok değiştin diyorlar. Doğum için de 30 altı güzel yaşlar ama tabi evlilik kayınca bu da kayıyor zor ama sonu güzel diye diye direniyoruz bacımDediğin gibi tutma ile ilgili sorunun varmış demekki, bende bu hamilelikten çok çektim
Madur gibiyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?