Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    116
Ayak asagi iken söylediklerini yaşıyordum “anani” diye yerimden zıpladığım dahi oldu. Elimle karnımı ovmam ve konuşmam işe yaramıyor ise babasını cagiriyordum. O ne zaman elini koyup kiziiiimmm dese bizimki kilini kipirdatmiyor.

Ya çok iyi biri hazırladı bana da moral oldu bak bende bi 10 güne oda takımımız geliyor o gelince yapayım dedim tek seferde. Annemler gelir hepsini yıkar ütüler koyarız dolaba . Hastanede çantasını da yıkar ütüler hurçlar aldım, onlara yerleştirir bitiririrm

Haber edebilirseniz çok sevinirim
Çok iyi yapmışsınız. Ciddi paralar ve bir köpekçikle bir halıyla bitmiyor ki bebeğin ihtiyaçları. Kataloğa girerse bim kuyruğunda market açılışını bekleyeceğiz mecbur

Acelya A benim de bugün kontrolde 60-65-50 vurduğu oldu ama düzensiz dedi düzenli olması için daha geniş olması gerekiyormuş hareket ettiğinde de yükseliyormuş yine de hafif sancın var suyun fazla umarım 38 i görürüz dedi. Bebek beklemezse yapacak bişi yok beklerse de 2 Nisan 38+5 günümüz. Ama o da ben de bekleyeceğine inanmadık pek bayramda da yokmuş ben daha önce sorduğumda hurdayım demişti o ara tatili anlamış tatil diye sorunca bayramda bişi olursa diye kimi aramam gerektiğini söyledi tanıştırdı ben doktoruma güvenince yönlendirdiği insana da güvendim sıcak kanlı idi.
15 inden sonra ben de yaprak dökümü gibi bekliyor olacağım an be an 17-18 günü sizi izleyerek geciricem benim için şafak 22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…