Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    115
Bugün kontrol vardı
Bir tane sancı 70 e yükseldi ama hissetmediğim için doktorum önemsemedi bekle dedi yine son 2 haftan dedi korkarım bayramda doğuracağım inşallah vaktinde gelir bakalım

İnşallah kalıp beni perişan etmez okadar bekleyecek gücüm kalmadı ultrason kağıdında 1 nisan dı son gün
Sancılar yok gibi görünürken bi anda geliverir inşallah bayrama kalmadan kolaylıkla doğurursun

Bugün kontrol vardı
Bir tane sancı 70 e yükseldi ama hissetmediğim için doktorum önemsemedi bekle dedi yine son 2 haftan dedi korkarım bayramda doğuracağım inşallah vaktinde gelir bakalım
1 kez cikarsa önemsemiyorlar 3 kere falan cikmasi lazim. Bayrama kalmaz gibi ama haftan baya ileriymis

Ben bayramda gezmicem aile buyuklerine soyledim evdeyim bu bayram dedm tm dediler yoksa o kadar misafirlik cekilmez o sekilde
Çekilmez tabi son ayın oluyor, bizde bayrama hem mevlüt hem sünnet ayarladık tüm misafirleri böyle davet edelim dedik misafir dediğim kv durdurabilirsek 200-300 civarı ben ne halde olacağım acaba o karmaşanın içinde bakalım

Ya ne olabilir ki acaba. Benim de bir geçip bir geri başlıyor anlamadım gitti. Dokununca falan bir ağrı yok, bacakları hareket ettirince ağrıyor enteresan bir şey. Umarım doğumdan sonra geçer.
Yalnızca ikimizde var sanırım başka söyleyeni görmedim. Egzersiz yapmaya çalışıyorum düzenli olarak ama ağrı zorluyor maalesef.

Diğer kız kardeşim de eğitici köpekçiği almış o aşırı iyi bak onu 2,3 yaşına kadar kullanırlar ilgilerini cekıyolar. Eltimin kızı 3 yaşına girdi hala oynuyor onunla

Yeğenim 2.5 yasinda onunla oynuyor hala. Bim’e uygun fiyatlı gelebiliyor, ilk 6 ay oynamayacağı için bekleyin uyguna Kasım indiriminde falan alın derim.
2,5 yaşına kadar oynaması çok iyi. Boşa para vermek istemiyor insan.

Kopecikten bahsetmeye calismistim hamile kafası iste onu yazmamışım yegenim
Kopekcik ile hala oynuyor.
Siz bayağı şanslısınız her şeyi hazır bebişinizin ne güzel.
O zaman oyun halısını uygun fiyatlı alabilirim ama eğitici köpekçiği fisher price mecbur.

Bu da pahalıymış muadillerine göre.
Ben de fisher price ile babycim mantarlı piyano haklısınız görüyorum öneri olarak. 9 ay kısa bir süre gerçekten ya.

Fisher price geliyor Bim’e biz de BİM’den aldık Amazon’da suan en ucuzu ama Bim daha ucuz idi, o yüzden beklemenizi tavsiye ederim. Yeğenden pek çok oynamadığı oyuncağı aldım -zamanında çoğunu ben almışım,Fisher price oyun halısı vs ve bunlar hediye alınınca çok güzel şeylermis şahsen suan kendi çocuğuma ya kaç zaman oynayacak boş ver derdim-
Yeğenin oynadıklarına dokunmadim

Bim'e orijinali mi geliyor ya çok iyiymiş. Ben sürekli takip edeyim o zaman. Daha doğuma da var çok acele bir durum yok aslında. Doğumdan sonra lohusa halimle bu detaylarla uğraşamayabilirim diye erken almak istiyorum yoksa zaman sıkıntısı yok aslında.
Bence de hediye olarak gelmesi ne güzelmiş böyle şeylerin. Keşke bana da gelse Ben de bu süreçte neler hediye edilebileceğini öğrenmiş oldum. Kendime alırken didik didik eder düşünürüm ama başkasına acımam
Siz yeğene iyi ki yatırım yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…