Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    115
Sezeryana hazirliyo gibi hissettim 3 saat abartili olms 5 dk da nefesimiz kesiliyo zaten. Plates olabilir guzel hareketler var bebegi kanala sokmak icin

3 saat yürüyünce iniyor muymuş? Hurma denesene, günde 5 6 hurma, bir de ananas diyorlar.

Ya ne olabilir ki acaba. Benim de bir geçip bir geri başlıyor anlamadım gitti. Dokununca falan bir ağrı yok, bacakları hareket ettirince ağrıyor enteresan bir şey. Umarım doğumdan sonra geçer.

Diğer kız kardeşim de eğitici köpekçiği almış o aşırı iyi bak onu 2,3 yaşına kadar kullanırlar ilgilerini cekıyolar. Eltimin kızı 3 yaşına girdi hala oynuyor onunla

Ya tabi ki Allah razı olsun hepsinden ama bu doktorların hepsinin farklı bişey söylemesinden fenalık geldi.. kimisi diyor son anda kanala girebilir kimisi de diyor şu saatten sonra artık girmez bilmem ne.. valla hamilelik döneminde en yorulduğum şey bu tutarsızlık olayı. Kadın beni bildiğin korkuttu eşim de diyor ki bişey demedi ki ne takılıyosun ahdhhssh erkolar bizi anlamıyor. Rahmin sert derken bebeği tutan kasların sert demek istedi direk göbeğimi gösterdi yani. Ve bunu gelir gelmez söyledi yani nerden anladınız ki bunu şimdi diyesim geldi. Ayrıca ordaki kaslarım öyleyse ben napabilirim ahshshshsh ay sinirlerim bozuldu

Dün sonunda hastane cantasini hazirladim eksikler olsada bebek bezine bakip eşimle bu ne boyle küçük popo mu olur dedik unutmusuz yenidogan bebegi
Bugün de yatak odasini temizleyip beşiği hazirlicam artık üstünü carsafla kapatirim iftara cagirildigim gunler temizlik yapiyorum nasil olsa yemek derdi yok diye ama bugün hic icimden gelmiyo kendime bi kahve yapip balkonda guneslenmek istiyorum

Bir gün varmış aramızda inşallah vaktinde sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Selam canım nasılsın hala hastanede misin çıktın mı? Hersey yolunda mı?
Doğum kanalına son dk da girebilir önemli olan bas geliş pozisyonu diye okudum her yerde, bizim hoca da kanala girer ya dert değil demişti.
Yeğenim 2.5 yasinda onunla oynuyor hala. Bim’e uygun fiyatlı gelebiliyor, ilk 6 ay oynamayacağı için bekleyin uyguna Kasım indiriminde falan alın derim.
Nasılsa normale karar vermişsin, sinirlerini bozma hiç bence. Stres daha büyük sorun bu dönemde, stres yapma son dk normal dersin sezeryan olur, sezeryan günü beklerken normal olanlar var. Hiç takma bence alışa bırak

Kopecikten bahsetmeye calismistim hamile kafası iste onu yazmamışım yegenim
Kopekcik ile hala oynuyor.

Biraz daha relax davranabilirdi sertleşme hepimiz de oluyor ne yapalım yapacak bişey yok ona sertleş diyen biz değiliz erkeklere kalsa ohoo bana hemen doğumu başlatsınlarda geleyim diyor eşim sanki okadar kolaydı başlatmak

Bugün kontrol vardı
Bir tane sancı 70 e yükseldi ama hissetmediğim için doktorum önemsemedi bekle dedi yine son 2 haftan dedi korkarım bayramda doğuracağım inşallah vaktinde gelir bakalım
Bayrama kalmaz gibi geldi bana da hadi hayirlsii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…