Bilmiyordum ben aynı etkiyi sağlar diye düşünmüştüm.ben serklaj olduktan sonda enfeksiyondan korktum aslında o yüzden ağızdan almaya devam ettim .Benim de kasılmalarım 20. Haftalarda başladı. Doktorum riskli gebelik uzmanı bir profesör. Dediğiniz gibi o da o zaman progestanı her aksam 200lük fitil olarak at demişti. Böyle daha etkiliymiş rahim ağzının kapalı kalması için.
Mehmet UraZ birlikte söyleyince kulağa hoş geldi.Kızlar sizce Mehmet Alp mi ? Mehmet Arel mi ? Mehmet Uraz mı? Daha hediyelikleri yaptıramadım isme karar veremediğim için
Benimde o haftalarda kan sekerime falan bakmislardi iri bir bebek dediler bi kac hafta sonra bacagi kisa dediler anlayamadimKızlar 31+2yız 2300 çıktı kilosu uzunluğu 42 cm çok mu büyümüş . Perinatolojı şeker testi yap dedi ama ben şeker ve karbonhidratı keseceğim.
Kendi doktorum da normal iri bebek dedi
Bence bir doktora gidin ne olur ne olmazYok hic yorulmadim
Gerçek sanci mi acaba
Mehmet alp en iyisiKızlar sizce Mehmet Alp mi ? Mehmet Arel mi ? Mehmet Uraz mı? Daha hediyelikleri yaptıramadım isme karar veremediğim için
Bitek ben değilim demekki 2 çocuk dogurdum kuş gibiydim bu beni mahvetti sanırım genclikterahat herşeyEvet benim ikinci 35 de idi bu kadar zor değildi şimdi 39-40 arasıyım 3. Çok zorladı
Benim de aynı sizinle 33 haftalık gözüküyor Dr diyetisyene git gizli şeker olabilir dedi bende şeker cikmadi ama yinede yasakladıKızlar 31+2yız 2300 çıktı kilosu uzunluğu 42 cm çok mu büyümüş . Perinatolojı şeker testi yap dedi ama ben şeker ve karbonhidratı keseceğim.
Kendi doktorum da normal iri bebek dedi
Mehmet AlpKızlar sizce Mehmet Alp mi ? Mehmet Arel mi ? Mehmet Uraz mı? Daha hediyelikleri yaptıramadım isme karar veremediğim için
Anladım insülin felan demedi o zaman doktor sanırım.Benim de aynı sizinle 33 haftalık gözüküyor Dr diyetisyene git gizli şeker olabilir dedi bende şeker cikmadi ama yinede yasakladı
İnsan bilemiyor ki .. ya bu 2,3 ayda bir kontrole giden kadınlar nasıl yapıyor. Öyle olmayı çok isterdimBenimde o haftalarda kan sekerime falan bakmislardi iri bir bebek dediler bi kac hafta sonra bacagi kisa dediler anlayamadim
Ben 9 kilo almışım 32 haftalık çok kötü değil dedi ama bebek iri dedi benim öbür çocuklarımda iriydi dedim yürüyüş ve diyet dedi ama ben hiç yürüyus yapmıyorum hiç halim yokAnladım insülin felan demedi o zaman doktor sanırım.
Diyetle hallederiz inşallah
Yani panik yapmamaya calisiyorumİnsan bilemiyor ki .. ya bu 2,3 ayda bir kontrole giden kadınlar nasıl yapıyor. Öyle olmayı çok isterdim
1 2 saattir rahatim rutin aksam gibi yarinda ayni sey olursa mutlaka gidecegimBence bir doktora gidin ne olur ne olmaz
Benimde öyle oldu ya kontrolüm haftaya, özellikle sağ kasığım ağrıyo vajinaya doğruIyi aksamlae kizlar
Bugun sabahtan beri kasiklarima agrilar saplanip cikiyor. Bebek kanala mi giriyor acaba yoksa yalanci sanci mi bilemiyorum suan ne yasiyorum. Ama siddetli agrilar kisa sureli
Vajinaya baskıda hissediyor musunuzBenimde öyle oldu ya kontrolüm haftaya, özellikle sağ kasığım ağrıyo vajinaya doğru
EvetVajinaya baskıda hissediyor musunuz
Benimde ayni sali gunu randevum bakalim belkide kanala giriyor
Olabilir geçenlerde de böyle olmustu kafasını sağa yaslamıs demiştiBenimde ayni sali gunu randevum bakalim belkide kanala giriyor
Ay bende ondan aldım ama hiç rahat etmedim her seferinde gidip gelip kullanayım diye koyutorum yok hiç rahat etmedim ya boşa gitti orada duruyor dün yine son kez bi deniyim dedim yok hala rahatsız yaniE bebekten yastık aldım ben böyle standart bacak arasına konulup yatılandan değilde iki parça şeklinde ortasında bir yapışkanlı parça var. Diğer yastıklar gibi büyük falan değil. Tam karına ve bele gelecek şekilde.
ilk başta kullandım baktım dedim bu ne pek sevemedim rahat etmedim. Ama şimdi baktım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum dedim tekrar bi bakayım. Ayy iki gündür öyle rahat ettim ki anlatamam. Artık o şekilde yatıyorum inşallah daha da kötüye gitmez de doğuma kadarını şekilde idare edebilirim. Reklam değil bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?