Normaldir inşallahBenimde aynisi hesaplamama göre 6+2 ama kese küçük şuan doktor geç döllenme yada tarihini tam hatirlamiyorsun dedi cuma tekrar gideceğim kese boyutunun büyümesi normal mi diye
Yaa ben inanılmaz aç uyanıyorum midem kazınıyor böyle resmen kahvaltıyı hazırlayana kadar atıştırdım bir şeyler. Böyle giderse bin kilo olucam sanırımKizlarrr nasilsiniz bugun? ya ben sabahlari bir iki gundur tika basa dolu olarak uyaniyorum kesinlikle ac degil, ve kahvalti yapiyorum yine kendimi zorlayip ama yani sonrasinda boyle bi icim bir degisik oluyor. Bulanti daha once yasamadigim icin nasil bir duygusu var bilmiyorum ama bi garibim, acaba tansiyonla falan mi ilgili?
Hayirr ben de aynisini yasiyorum. Bizim gunlerimiz cok yakin zatenAy di mi oyle de bi his var evetherseye psikolojik mi acaba diye yaklasiyorum hahahah
Boyutu ne kadardı keseninBenimde aynisi hesaplamama göre 6+2 ama kese küçük şuan doktor geç döllenme yada tarihini tam hatirlamiyorsun dedi cuma tekrar gideceğim kese boyutunun büyümesi normal mi diye
Kese 5+4 daha kalbi duymadıkbeezuus 88prenses22 balarisii kese gözükme ve kalp atışı duyma tarihlerini hafta olarak yazarmısınız kızlar
Ben diğer hafta gidicem kese için muhtemelen haftamda da değişiklik yapar doktor o yüzden sonra değiştirebiliriz. Yine de bazılarını gireyim.Kızlar, kese ve kalp atışı için mutlaka haftaları yazalım, gözükmediyse boş kalacak gözükünce ekleyeceğiz.
Tarih gereksizbeezuus doğru söylüyor.
Ayrıca başlangıç kilo ve son doğum kilosu olarak iki kolon açacağım , güncel kiloları da alayım sizden :)
Son olarak Şehirleri yazmıyoruz maalesef , anonim bir site bazıları bulunmak istemiyor çünkü o sebeple admin kaldırdı kolonu, bilginiz olsun
ay di miii <3 insallah ayni gun duyucaz eveet, uf cok heyecanliyim iste heyecandan oluyo heralde bu mide hareketleri dogruHayirr ben de aynisini yasiyorum. Bizim gunlerimiz cok yakin zatenbelirtilerimizde ayni gibi insallah kalp atislarini da ayni gun duyacagiz
kuzum benim kese kalp tarihi: 7.hafta olacak, tam net gununu o gun gittigimde soylicem daha once gidemiyorum yurtdisi oldugu icin <3 simdilik 7.hafta yazabiliriiizbeezuus 88prenses22 balarisii kese gözükme ve kalp atışı duyma tarihlerini hafta olarak yazarmısınız kızlar
Kızlar, kese ve kalp atışı için mutlaka haftaları yazalım, gözükmediyse boş kalacak gözükünce ekleyeceğiz.
Tarih gereksizbeezuus doğru söylüyor.
Ayrıca başlangıç kilo ve son doğum kilosu olarak iki kolon açacağım , güncel kiloları da alayım sizden :)
Son olarak Şehirleri yazmıyoruz maalesef , anonim bir site bazıları bulunmak istemiyor çünkü o sebeple admin kaldırdı kolonu, bilginiz olsun
Canım doktor net hafta söylemedi bana o nedenle yazmadım. Hatta sordum kaç haftalık diye 4 falan dedi. Geç döllenme benim. Kilom 101beezuus 88prenses22 balarisii kese gözükme ve kalp atışı duyma tarihlerini hafta olarak yazarmısınız kızlar
hahahahah olabilir kuzum olsun saglikli seyler ye bisey olmaaz <3Yaa ben inanılmaz aç uyanıyorum midem kazınıyor böyle resmen kahvaltıyı hazırlayana kadar atıştırdım bir şeyler. Böyle giderse bin kilo olucam sanırımtansiyonla ilgili değildir bence iştahla yemiyormuşsun ya ondan olabilir kuzum. Bulantı hakkında bir fikrim yok
Aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum ben dehahahahah olabilir kuzum olsun saglikli seyler ye bisey olmaaz <3
Aa neden gitmiyosunuz bu hafta keseyi görmeyeAynen canım öyle yapmaya çalışıyorum ben deben bu hafta da gitmicem galiba kese için diğer haftaya gitmeye karar verdik eşimle. Bir kere kan veririm sağlık ocağında bu hafta içi artışa bakarım bir diyorum. Gitmek de istiyorum aslında çok heyecanlıyım ama haftaya gitmek daha mantıklı olacak gibi geldi. Napsam bilemedim
Yaa bilmiyorum bell bir nedeni yok aslında bekleyelim dedik. Bu hafta gidince kalp atışı için 2 hafta daha gerekiyor ya çok uzun geliyor o süre bana diğer hafta gidip aradaki zamanı kısaltmak istiyorum sanırımAa neden gitmiyosunuz bu hafta keseyi görmeye
Başlangıç kilo 59beezuus 88prenses22 balarisii kese gözükme ve kalp atışı duyma tarihlerini hafta olarak yazarmısınız kızlar