cok heyecanli iki hafta sonrasiMerhaba herkese.. Biz de cuma günü keseyi gördük. Sat’a göre 4+3, ultrasona göre 5+0 gözüküyordu. Henüz çok küçük olduğu için başka detay göremedik, 2 hafta sonra kalp ve bebisi görmek icin tekrar cagırdı. Daha önce 2 kimyasalım oldugu icin cok korkuyorum, bu sürecte dinlenme ve sağlıklı beslenme dısında yapmamız gereken farklı bir sey var mı? Doktor 2 kimyasal oldugu icin coraspin ve progestan verdi onları kullanıyorum..
6. Haftadan sonra başlar.Aşermeler ne zaman başlıyor kızlar?
Bugün full uyudumEee gençler nedir bu ölü toprağı neler yapıyorsunuz? Ağrınız var mı? Pazar gününü nasıl değerlendiriyorsunuz? Ne bileyim ne yemekler var anlatın bişiler
yaaa neden oluyor böyle acaba ya bende korkuyorum yarın keseyi göremezsem diyeBenim de şu an sorunum bu yarın yine çağırdı doktor
Benim kız olursa hayırlısıyla Leyla olsun istiyorum erkek için belli değilsohbet açmasak açan da yok başka soru sorayım var mo kızım olsa oğlum olsa ismi bu olsun diye hayalleriniz
71-163-ölçüm yok-735-1459-2263 son artışı az gördüleryaaa neden oluyor böyle acaba ya bende korkuyorum yarın keseyi göremezsem diyeoeki sizin nasıl arttı beta acaba
Stres yapmayın, biraz idrara sıkısık gidin görürsunuz insallahYarın keseyi görmeye doktora gideceğim. Dua edin kızlar görelim . Çok heyecanlı ve stresliyim
Belirtilerin cogu regl ile ayni oluyor zaten, 7 gun de gecikmissiniz, hamilelik olabilir. Test yapin benceMerhaba hanımlardört aylık bir bebeğim var ve emzirmiyorum Doğumdan sonra üç ay düzenli bir şekilde adet gördüm. Takvime göre 7 gün geciktim Henüz test yapma fırsatım olmadı. Adet ve hafif bir kasık ağrısı dışında bir belirtim yok aslında. Benzer şeyleri daha önce yaşayan var mı?
Stres yapmayın, biraz idrara sıkısık gidin görürsunuz insallahhaber verin bize de
Sağ olun kızlar. Çok şükür keseyi gördük. Ama çok küçük dedi doktorum.4.4 mm miş. Cuma tekrar çağırdı.
Evet bana sa öyle dediler bir de beta düzenli değil valla aklıma bile gelmezdi keseden sonra beta bakmakSağ olun kızlar. Çok şükür keseyi gördük. Ama çok küçük dedi doktorum.4.4 mm miş. Cuma tekrar çağırdı.
Kaç haftalıksınız su an son regli tarihinize goreSağ olun kızlar. Çok şükür keseyi gördük. Ama çok küçük dedi doktorum.4.4 mm miş. Cuma tekrar çağırdı.
sanirim K Kazen e mesaj atip isteyeceksiniz bu basligi almak istedigini :) ay ellerine saglik simdiden <3Kızlar günaydın, bu tabloyu ben hazırlamak isterim çünkü sanırım hazırlanmayacak, editöre nasıl ulaşırız ? Bilgilerinizi yazabilir misiniz ?