Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aranızda tetenoz aşısı olan var mı gebelik için sağlık ocağı çağırıyor 19+7deyim su an da ama internette bazıları çok kötü yorumlar yapmış aşı ile ilgili okuyunca tedirgin oldum var mıdir yaptıran ?

Çarşamba gunu yaptiracagim. Kiz kardesim ve yakin arkadasim yaptirdi herhangi bi sorun yasamadilar

Merhaba kizlar burda isim icin fikir istemistim sizden Aybars'a karar vermistim fakat cevrem tarafindan hic sevilmedi bugun Yiğit Alp'e karar verdim, herkes cok begendi. Sizce nasil?
2,5 yaşındaki oğlumuzun adı Yiğit Ali. Yiğit Alp de aklımızdaydı bizim. Çok güzel ama yiğitler yaramaz oluyor önceden uyarayım

Ben yaptırdım geçen hafta, ağrı yapıyor ama üzerine yatınca, rutin işleri engellemiyor

Hem anne hem de bebek için önemli bir aşı internete aldanmayın bence. Ben daha olamadım çünkü aşı kıtlığı var. Sağlık ocağındaki hemşire bana 'önceden bizi arayıp sorun yoksa kendiniz alıp yaptırın.' dedi. Ama ben zaten ilk gebeliğimde 2 doz olmuştum ellerinde yoksa daha olmam şimdi.

Merhaba kizlar burda isim icin fikir istemistim sizden Aybars'a karar vermistim fakat cevrem tarafindan hic sevilmedi bugun Yiğit Alp'e karar verdim, herkes cok begendi. Sizce nasil?
Ve şimdi şu da aklıma geldi ki Aybars değil ama Baybars'ı düşünmüştük bir de

Ben yaptırdım geçen hafta, ağrı yapıyor ama üzerine yatınca, rutin işleri engellemiyor
Çarşamba gunu yaptiracagim. Kiz kardesim ve yakin arkadasim yaptirdi herhangi bi sorun yasamadilar
Teşekkür ederim hepinize yarın aşım var ama ebe normalde takvime Aralık ayı için yazmış şimdi Kasım'da çağırıyor biraz erken geldi hafta olarak bende onu konuşucam en azından gidip Allah korusun bebislerimizi. Aşıdan dolayi erken doğum vs yazanları görünce suratım düştü birden anneyiz en nihayetinde böyle yorumlarda insanın içi sıkılıyo

Ben yaptirdim kolum bile ağrımadı bebisim de her zamanki hareketindeydi bi degisiklik yasamadim sukur 20. Haftada oldum

Ben doktoruma sordum saglik ocagi aradi tetanoz icin yaptiriyim mi diye yaptir dedi. Internetten araştırmıyorum boyle şeyleri her kafadan bi ses çıkıyor. 19. Haftada yaptirmis oldum Çok hafif kolum agridi 2 gün o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…