Hıçkırığı olabilr ritmik iseKızlar merhaba rahimde kalp atışına benzer şey yaşıyorum hıçkırık mı yoksa bebeğin kalp atışı mı
Evet 2 dakika sürdü neredeyse belki daha fazla sürekli pıt pıt attı çok güzeldiHıçkırığı olabilr ritmik ise
Benimkinide de sık sık tutar doğumcada bol bol tutuyordhEvet 2 dakika sürdü neredeyse belki daha fazla sürekli pıt pıt attı çok güzeldi
Masallah sağlıkla büyüsün sizin 2. Hamileliğiniz değil mi takip ediyorum burayı bende nasipse 25 nisanda sezeryan olacağımBenimkinide de sık sık tutar doğumcada bol bol tutuyordhgünde beş kere falan hıçkıyor şuan
İlk doğumum normal doğum olduİlk doğumunuz nasıl oldu ben aslında hep sezeryandan korkardım son zamanlarda sezeryan olan kişilerin hemen ayağa kalktığını görünce sezeryana çok daha yakın hissettim
Evet ikinciMasallah sağlıkla büyüsün sizin 2. Hamileliğiniz değil mi takip ediyorum burayı bende nasipse 25 nisanda sezeryan olacağım
İdrar enfeksiyonu sıkıntısı yaşıyor musunuz?
Şimdiden nasıl tarihiniz belli oldu benim doktorum tek kelime etmedi sadece normal doğum için uygunuz dedi 34. Haftaya randevu gerdiMasallah sağlıkla büyüsün sizin 2. Hamileliğiniz değil mi takip ediyorum burayı bende nasipse 25 nisanda sezeryan olacağım
İdrar enfeksiyonu sıkıntısı yaşıyor musunuz?
Şimdiden nasıl tarihiniz belli oldu benim doktorum tek kelime etmedi sadece normal doğum için uygunuz dedi 34. Haftaya randevu gerdi
Ben tüp bebek ile hamileyim mesafe sıkıntımız da var doktorum yetişemeyiz diyor bende en başından beri sezeryan istiyorum 26+6 da gittiğimde tahminen ne zaman doğum olur 38+3 yani 25 nisanda alırız eğer erken gelmek istemezse dediŞimdiden nasıl tarihiniz belli oldu benim doktorum tek kelime etmedi sadece normal doğum için uygunuz dedi 34. Haftaya randevu gerdi
Ben yaşıyorum en başından beri ara ara da rahatsız ediyorEvet ikinciidrar yolu enfeksiyonuna dair ara ara belirtiler yaşıyorum ama hastaneye gitmedim hiç bunun
Benim doktor ne dersem cevaplıyor sağ olsun 25 Nisan da 38+3 denk geliyohsrttt Evet baya erken tarih belli olmuş benim doktorumda 34 de konuşmayalım demişti sezaryen için duyduğum tarih hep 38. Hafta oluyor ama
Benim de tüp bebek ama doktor artık bir önemi kalmadı dedi 20. Haftaya kadar önemli bizim için tüp bebek olup olmadığı dediBen tüp bebek ile hamileyim mesafe sıkıntımız da var doktorum yetişemeyiz diyor bende en başından beri sezeryan istiyorum 26+6 da gittiğimde tahminen ne zaman doğum olur 38+3 yani 25 nisanda alırız eğer erken gelmek istemezse dedi
Birde genel olarak sezeryan yapıyor doktor riske atmamak için benim fikrimi de sordu bende sezeryan istedim belki o yüzden tarihi keşinleştirdiBenim de tüp bebek ama doktor artık bir önemi kalmadı dedi 20. Haftaya kadar önemli bizim için tüp bebek olup olmadığı dedi
Benim de tüp bebek bizim dr 37 de bakarız duruma dediBenim de tüp bebek ama doktor artık bir önemi kalmadı dedi 20. Haftaya kadar önemli bizim için tüp bebek olup olmadığı dedi
Son zamanlara doğru evriliyor hareketleride bir yandan güçleniyorlar bir yandan yerleri daralıyor dış dünyadaki sesleri değişiyor hareketleride değişebiliyorHerkese merhabaaabu ara beegin hareketleri bi degisti hergun duzenli hareket ediyo takipteyim ama yeri daraldigi icin mi bilmem bi tuhaf anlatamiyorum da yag gibi kayiyo sanki bazen ağrılı da oluyo salı doktor randevum var bakalim ne dicek
Benim ilk kizim tersti sezaryene gittigim sabah dogum pozisyonuna donmustu dusun 39. Haftaydi ama ben yine sezaryen oldum cati darligindanKızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?