Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    109
Kızlar verdiğiniz bilgiler için çookk teşekkür ediyorum arara bu mesajları açıp okuyacağım içimi rahatlatmak için ve tavsiyelerinize uymak için emzirme eğitimi vs almadım bu arada soran arkadaş için yazıyorum

Kızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu

Yat yat kıpırdama ama doğarsa da korkma minicik bir ilk bebeğimiz olur

Maşallah ne güzel büyümüş uslu uslu da dönmüş akıllı bebiş

Aa oyle mi haftaya tekrar cagirdi beni de 2500 gr olmus ama insallah doner. yeri daraldigi icin donemeyebilir dedi ama bi umut
Son ana kadar sancıyla bile döneniliyormuş hep böyle duymuştum benimkide dönmüş olmalı sanırım bilgi verilmemişti önceden haftaya pazartesi kontrole gideceğim yazarım inşallah durumları

Skip hop kaliteli ve sağlam gerçekten hastane çantası olarak onu ayarladım ama bana küçük geliyor bez sığdırma konusu olduğu için sıpamıyorum normalde
Hastane çantası olarak yeterli olmayabilir haklısınız ama dışarı çıkarken bana yetmisti daha önce. İnşallah yine sığabiliriz. Gerçi bu defa 2 cocyk olacak inşallah.

Hastane çantası olarak yeterli olmayabilir haklısınız ama dışarı çıkarken bana yetmisti daha önce. İnşallah yine sığabiliriz. Gerçi bu defa 2 cocyk olacak inşallah.
Bizde 2 bebekmoluyoruz dar gibi biraz lc nin spor çantasına göre baya dar bide oğlum çok kaka yapıyor çok bez taşıyorum yanımda bebek çantaları olmadı bize maalesef

Son ana kadar sancıyla bile döneniliyormuş hep böyle duymuştum benimkide dönmüş olmalı sanırım bilgi verilmemişti önceden haftaya pazartesi kontrole gideceğim yazarım inşallah durumları
Insallah donmustur her sey yolunda ilerler buyudukten sonra yeri dar oldugu icin donme ihtimali azaliyormus

Yine bir şey satın alma ve yine ben arkadaşlar bu beşik kenarlıkları var koruma olarak bunların kılıfları satılıyor mu? Bir beşiğimin çok tatlı ve güzel ama diğerini beşikle beraber arkadaşım vermişti hem hoşuma gitmiyor hem de geçmeyen lekeler oluşmuş. Baktım çıkabiliyor bu kenar korumalarının yedek kılıfı satılmıyor mu? Odasında ki beşik zaten istediğim gibi kenarliga sahip bir tane daha almak yerine kılıf almak istiyorum

Malesef benim bulantılar ve kusmalar tam gaz devam ediyor. Epey ağır geçiyor hamilelik…
Pazartesi çalışabilir raporu alıp 37. Haftaya uzatacağım ama nasıl olacak bilmiyorum…

Bizde 2 bebekmoluyoruz dar gibi biraz lc nin spor çantasına göre baya dar bide oğlum çok kaka yapıyor çok bez taşıyorum yanımda bebek çantaları olmadı bize maalesef
Haklısınız. Büyük oğlumun bir süredir sadece yedek kıyafetlerini koyduğumuz ve kendi taşıdığı küçük bir çantası var. Artık hep onu da alırız galiba biz de. Sağlıkla vaktinde gelsinler de biz anneler elbet bir yolunu buluruz.

Wiraya sen nasılsın? Doktorun ne diyor her şey yolunda gidiyordur inşallah
İyiyim şuan canım teşekkür ederim en son 26. Haftada kontrolum vardı her şey yolundaydı doktorum 30. Haftada gel dedi haftaaya gidicem bakalım inşallah her şey yolundadir Sen nasilsin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…