- 17 Ekim 2023
- 288
- 292
- 23
- 32
Yat yat kıpırdama ama doğarsa da korkma minicik bir ilk bebeğimiz olurBiz de bugün 34+1 olduk
Doktordan geldik, sancı var dedi. Bu saatten sonra gelirse tutamayız dogurursun
2hafta daha yat dedi
Bebek 2480 Gr olmuş , dönmüş.
Sağlıkla alalım şu bebeleri kucağımıza
Ne stres yaşadık böyle
Sizinle aynıyız 34+1 benim de bugünKızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu
Maşallah ne güzel büyümüş uslu uslu da dönmüş akıllı bebişBiz de bugün 34+1 olduk
Doktordan geldik, sancı var dedi. Bu saatten sonra gelirse tutamayız dogurursun
2hafta daha yat dedi
Bebek 2480 Gr olmuş , dönmüş.
Sağlıkla alalım şu bebeleri kucağımıza
Ne stres yaşadık böyle
35+1 de döndüğünü söyledi öncesinde makat gelişti. Son ana kadar dönebilir demişti benim doktorumKızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu
26. Haftaya kadar hiç dönmeden makat gelişti 30. Hafta kontrolümde dönmüştüKızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu
Aa oyle mi haftaya tekrar cagirdi beni de 2500 gr olmus ama insallah doner.35+1 de döndüğünü söyledi öncesinde makat gelişti. Son ana kadar dönebilir demişti benim doktorum
Son ana kadar sancıyla bile döneniliyormuş hep böyle duymuştum benimkide dönmüş olmalı sanırım bilgi verilmemişti önceden haftaya pazartesi kontrole gideceğim yazarım inşallah durumlarıAa oyle mi haftaya tekrar cagirdi beni de 2500 gr olmus ama insallah doner.yeri daraldigi icin donemeyebilir dedi ama bi umut
Hastane çantası olarak yeterli olmayabilir haklısınız ama dışarı çıkarken bana yetmisti daha önce. İnşallah yine sığabiliriz. Gerçi bu defa 2 cocyk olacak inşallah.Skip hop kaliteli ve sağlam gerçekten hastane çantası olarak onu ayarladım ama bana küçük geliyor bez sığdırma konusu olduğu için sıpamıyorum normalde
Bizde 2 bebekmoluyoruzHastane çantası olarak yeterli olmayabilir haklısınız ama dışarı çıkarken bana yetmisti daha önce. İnşallah yine sığabiliriz. Gerçi bu defa 2 cocyk olacak inşallah.
Insallah donmustur her sey yolunda ilerlerSon ana kadar sancıyla bile döneniliyormuş hep böyle duymuştum benimkide dönmüş olmalı sanırım bilgi verilmemişti önceden haftaya pazartesi kontrole gideceğim yazarım inşallah durumları
32de dönmüş demiştiKızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu
Malesef benim bulantılar ve kusmalar tam gaz devam ediyor. Epey ağır geçiyor hamilelik…Çok haklısınız, sağlıkla bebek doğsun anne de iyi olsun, gerisi önemli değil.
Ama gene de 1 haftadır kafamda döndürüp duruyorsam, gereğinden fazla takılıyormuşum demek ki..
Sonraki muayeneye dek artılar ve eksiler diye bir liste yapacağım iyi fikir
Geçen gün aklımdan geçtiniz sizCizi22 ve @beezus
Nasıl geçiyor hamilelik? Bulantı kusmalarınız bitti mi? Bebişiniz nasıl cizi?
Haklısınız. Büyük oğlumun bir süredir sadece yedek kıyafetlerini koyduğumuz ve kendi taşıdığı küçük bir çantası var. Artık hep onu da alırız galiba biz de. Sağlıkla vaktinde gelsinler de biz anneler elbet bir yolunu buluruz.Bizde 2 bebekmoluyoruzdar gibi biraz lc nin spor çantasına göre baya dar bide oğlum çok kaka yapıyor çok bez taşıyorum yanımda bebek çantaları olmadı bize maalesef
İyiyim şuan canım teşekkür ederim en son 26. Haftada kontrolum vardı her şey yolundaydı doktorum 30. Haftada gel dedi haftaaya gidicem bakalım inşallah her şey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?