Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    109
Selam kızlar biraz toparladım gibi bugün annemi kaybedeli 13 gün oldu 7 tebarekesini yaptıktan sonra evime geldim mecbur işe başladım çünkü evde kafayı yemek üzereydim bebeğe doktor her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptı çünkü nstde hafif sancı çıkıyor ama düzenli değil çok psikolojim bozuk bu süreci nasıl atlatabilirim emin değilim

Merhaba başınız sağ olsun tekrardan. İşe başlamanız güzel olmuş kafanız dağılır. Henüz acınız çok taze, bir çıkmazda gibi hissetmeniz çok normal. İnşallah bebeğinizi vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız da yaşadığınız acının tesellisi olur bir nebze de olsa

Basiniz sag olsun aciniz henuz cok taze kendinizi hemen toparlanmak icin yormayin acinizi yasayacaksiniz tabii ki. Bu sureci en hafif hasarla atlatmak icin hastanelerin psikolog servisi kismina basvurabilirsiniz, konusmak derdinizi anlatmak size iyi gelecektir.

Psikolog ile görüşmeye başladım ama Allah düşmanıma vermesin en çok ihtiyacım olduğu dönemde annem yok artık

Kızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu
Youtubeda spinning babies pozisyonlari var onlari ben her gun yaptim bir hafta, ayrica yuzdum bir kez dalarak bol bol, ve yuruyus yaptim yurume bandinda en az 45 dk haftada 3 ve dun bebegi elle cevirme randevum vardi, baktilar bebis donmus <3 35+5tim dun :) donebiliyor cok korkmustum ben de hatta simdi de tekrar donmese bari diyorum, o yuzden hep topun ustunde calisiyorum ya da dairesel hareketler ciziyorum insallah szinki de donsun

Kızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu
Benimki bu hafta dönmüştü kontrol de doktor normal doğum için bir engel kalmadı dedi de beni de korku sardı normal doğum için şuan

Normal doğumda vajinada yırtılma olursa nasıl tespit ediliyor ben ondan korkuyorum açıkçası kanama ile desem zaten kanama her türlü oluyor

Psikolog ile görüşmeye başladım ama Allah düşmanıma vermesin en çok ihtiyacım olduğu dönemde annem yok artık
Allah yardımcın olsun rahatsızlığı mı vardı
Gerçekten çok üzgünüm böyle şeyelr duyunca ağlamaktan kendimi alamıyorum

Normal doğumda vajinada yırtılma olursa nasıl tespit ediliyor ben ondan korkuyorum açıkçası kanama ile desem zaten kanama her türlü oluyor
İlk doğumunmu olacak?
Merak etme doktorlar ve ebeler tecrübeli oldukları için mutlaka farkederler zaten yırtılma yada epizyotomi bebek çıkıp kanama başlayınca yapılmıyor hemüz bebek çıkarken oluyor bunlar o sırada kanama yoktur hatta herşey daha net görünüyordur zaten bu doğumun kolay kısmı sancını yönebildikten sonra bu dikiş vs olaylrını hissetmiyorsun bebişte kucağında olacak onu izleyeceksin o sıra

Sizin ilk mi

Aslında yoktu gece pıhtı atmış kalbi
Benim ilk olacak

İyiyim şuan canım teşekkür ederim en son 26. Haftada kontrolum vardı her şey yolundaydı doktorum 30. Haftada gel dedi haftaaya gidicem bakalım inşallah her şey yolundadir Sen nasilsin ??
Çok sevindim iyi olmana ben de çok şükür idare ediyorum. Tekrar eden enfeksiyon vardı üniversite hastanesine gönderdi doktorum. Genel kan ve idrar tahlili yapıldı. Ultrason çekildi. Böbreklerimde hafif genişleme varmış çok normal dedi 3hafta sonra tekrar görecek. Kan tahlili iyi. İdrar kültürü sonucu için de çarşamba gideceğim. Bu ara hastane hastane gezdim yoruldum ama bakalım hayırlısı olsun.

Bende deneyeyim insallah doner

Yaşadığın çok zor. Allah yardımcın olsun sabır versin

Kızlar merhaba rahimde kalp atışına benzer şey yaşıyorum hıçkırık mı yoksa bebeğin kalp atışı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…