Normal zamanda bende de oluyo o kendiligindn geciyo ama tehlikesi var midir bilmem inşallah yoktur doktor da onemsiz der hatta inşallah gidene kadar gecmis olur
Aynen bizden gitsin de bebolardan gitmesinBenden gittiyse hic sorun degil aksine sevinirim
Öyle oluyor bak benden gitmiş o 3 kiloBenden gittiyse hic sorun degil aksine sevinirim
Geçmiş olsun gerçekten stres yapan şeylerimiz bitmiyor. 10 yıl yaşlanmış bir ru halindeyimmmİnşallah geçer ya şimdi de bunu stres yaptım. Stres yapacak seylerimiz hiç bitmiyor valla. Nasıl oluyor peki çok küçük dünkü gibi değil benim ama internette olanlar yazmışlar portakal büyüklüğüne ulaştı falan diye
Ay gerçekten ya teşekkür ederimGeçmiş olsun gerçekten stres yapan şeylerimiz bitmiyor. 10 yıl yaşlanmış bir ru halindeyimmm
Geçmiş olsun gerçekten stres yapan şeylerimiz bitmiyor. 10 yıl yaşlanmış bir ru halindeyiİnşallah geçer ya şimdi de bunu stres yaptım. Stres yapacak seylerimiz hiç bitmiyor valla. Nasıl oluyor peki çok küçük dünkü gibi değil benim ama internette olanlar yazmışlar portakal büyüklüğüne ulaştı falan diye
İnşallah o süreç daha rahat geçer. Vallahi ilkinde gebelik de lohusalık da öldürdü beni. İnşallah bu süreç iyi geçer bariiiiiiAy gerçekten ya teşekkür ederimlohusalık bunun 10 katı bir de o zaman ne yaparız acaba.
Cok gecmis olsuunAy aynıyız bende 70 le başladım 77 felandım bir aydır hastayım tam da düzelemedik 75 kere düşmüştüm nirşey olmaz ya ben takılmadım bebek iyiydi en son biraz da öndeydi kilosu bebek depolardan besleniyor yine de yani ben telaş etmedim bende cuma günü gidcem inşallah sıkıntı yoktur hepimizinki de iyidir
O kadar buyuceni sanmiyorum ya hic gormedim ben oyle bisiİnşallah geçer ya şimdi de bunu stres yaptım. Stres yapacak seylerimiz hiç bitmiyor valla. Nasıl oluyor peki çok küçük dünkü gibi değil benim ama internette olanlar yazmışlar portakal büyüklüğüne ulaştı falan diye
Hasta olmasaydikta gitmeseydi valla cok zordu ya bugün artik iyiyim ama simdi de ebe mesaj atmis kan degerlerin düşük diyoÖyle oluyor bak benden gitmiş o 3 kilo
Geçmiş olsun gerçekten stres yapan şeylerimiz bitmiyor. 10 yıl yaşlanmış bir ru halindeyiİnşallah geçer ya şimdi de bunu stres yaptım. Stres yapacak seylerimiz hiç bitmiyor valla. Nasıl oluyor peki çok küçük dünkü gibi değil benim ama internette olanlar yazmışlar portakal büyüklüğüne ulaştı falan diye
İnşallah o süreç daha rahat geçer. Vallahi ilkinde gebelik de lohusalık da öldürdü beni. İnşallah bu süreç iyi geçer bariiiiiiAy gerçekten ya teşekkür ederimlohusalık bunun 10 katı bir de o zaman ne yaparız acaba.
Ya takviye verirler yükselir oHasta olmasaydikta gitmeseydi valla cok zordu ya bugün artik iyiyim ama simdi de ebe mesaj atmis kan degerlerin düşük diyobitmiyo
Ates olcer ben internetten bi tane almistm zamaninda o da iyi çıktı şükür 6 senedir oğluma kullaniyorum bi 6 sene daha giderKızlarr, bu heycanlı bekleyişte ne güzel bir olmuşsunuz. Geç kalınmış bir katılım sağladımmben de ateş ölçer arayışında olan arkadaşımıza belki faydası olur diye yazı yazmak istedim. İlk çocuğumda da kullandım ve deneyimledimm gönül rahatlığa ile öneririm Bblüv markasına ait Ora Dijital Termometre'yi. Alırken biraz pahalı geldi ama kullandıkça verdiğim parayı fazlasıyla hakkettiğini gördüm. Özellikle gece ateş ölçmek çok daha kolay, bebeğimm uykudayken bile dokunmadan ölçüm yapabiliyorum, uykusunu bölmeden ölçüm yapmak güzel bir özellik.
Ayrıca sadece vücut ısısını değil, mama, biberon ve oda sıcaklığını da ölçebiliyorsunuz. Ekrandaki renkli uyarılar çok pratik, yüksek ateş varsa kırmızı ışık yanıyor ve hemen önlem alabiliyorum. Ölçümleri hızlı ve genelde doğru. Kullanmadan önce doğru mesafeyi ayarlamak gerekiyor. Genel olarak pratik, hızlı ve kullanışlı bir ürün. Küçük bebeği olanlara kesinlikle tavsiye ederim!
Takviye cok fazla sey kullanmiyorum benGeçmiş olsun gerçekten stres yapan şeylerimiz bitmiyor. 10 yıl yaşlanmış bir ru halindeyi
İnşallah o süreç daha rahat geçer. Vallahi ilkinde gebelik de lohusalık da öldürdü beni. İnşallah bu süreç iyi geçer bariiiiii
Ya takviye verirler yükselir o
Nasıl oldunGeçmiş olsun gerçekten stres yapan şeylerimiz bitmiyor. 10 yıl yaşlanmış bir ru halindeyimmm
Philips supur sil mi yoksa sadece süpürüyor mu. Memnunsuznuz galiba. Bir de modelini ogrenebilir miyimXiaomi kullandım ondan çok memnun değildim şimdi Philips aldım düşün gibi ledli falan ondan memnunum zaten normal süpürge robot süpürge buhar makinesi buharlı paspas Allah ne verdiyse var evde ama dik süpürge çok önemli şarjlı olması özellikle Philips’ten ben razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?