Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    107
İnşallah geçer ya şimdi de bunu stres yaptım. Stres yapacak seylerimiz hiç bitmiyor valla. Nasıl oluyor peki çok küçük dünkü gibi değil benim ama internette olanlar yazmışlar portakal büyüklüğüne ulaştı falan diye
Normal zamanda bende de oluyo o kendiligindn geciyo ama tehlikesi var midir bilmem inşallah yoktur doktor da onemsiz der hatta inşallah gidene kadar gecmis olur

Geçmiş olsun gerçekten stres yapan şeylerimiz bitmiyor. 10 yıl yaşlanmış bir ru halindeyimmm

Geçmiş olsun gerçekten stres yapan şeylerimiz bitmiyor. 10 yıl yaşlanmış bir ru halindeyi
Ay gerçekten ya teşekkür ederim lohusalık bunun 10 katı bir de o zaman ne yaparız acaba.
İnşallah o süreç daha rahat geçer. Vallahi ilkinde gebelik de lohusalık da öldürdü beni. İnşallah bu süreç iyi geçer bariiiiii

Cok gecmis olsuun bnmde bi hafta ondeydi ama benim korkum suyu azalmasin çünkü cok asiri bi öksürük vardi bende haftaya gidicem.artk o zaman sorarim. Hedefim 80 e cikmamak bakalim diyet yapmiyorum yemeden kısmıyorum ama her buldugumu da yemiyorum

O kadar buyuceni sanmiyorum ya hic gormedim ben oyle bisi gecer gecer stres yapma dedigin gibi stres yapcak.o kadar cok sey var ki

Kızlarr, bu heycanlı bekleyişte ne güzel bir olmuşsunuz. Geç kalınmış bir katılım sağladımm ben de ateş ölçer arayışında olan arkadaşımıza belki faydası olur diye yazı yazmak istedim. İlk çocuğumda da kullandım ve deneyimledimm gönül rahatlığa ile öneririm Bblüv markasına ait Ora Dijital Termometre'yi. Alırken biraz pahalı geldi ama kullandıkça verdiğim parayı fazlasıyla hakkettiğini gördüm. Özellikle gece ateş ölçmek çok daha kolay, bebeğimm uykudayken bile dokunmadan ölçüm yapabiliyorum, uykusunu bölmeden ölçüm yapmak güzel bir özellik.
Ayrıca sadece vücut ısısını değil, mama, biberon ve oda sıcaklığını da ölçebiliyorsunuz. Ekrandaki renkli uyarılar çok pratik, yüksek ateş varsa kırmızı ışık yanıyor ve hemen önlem alabiliyorum. Ölçümleri hızlı ve genelde doğru. Kullanmadan önce doğru mesafeyi ayarlamak gerekiyor. Genel olarak pratik, hızlı ve kullanışlı bir ürün. Küçük bebeği olanlara kesinlikle tavsiye ederim!

Geçmiş olsun gerçekten stres yapan şeylerimiz bitmiyor. 10 yıl yaşlanmış bir ru halindeyi
Ay gerçekten ya teşekkür ederim lohusalık bunun 10 katı bir de o zaman ne yaparız acaba.
İnşallah o süreç daha rahat geçer. Vallahi ilkinde gebelik de lohusalık da öldürdü beni. İnşallah bu süreç iyi geçer bariiiiii
Hasta olmasaydikta gitmeseydi valla cok zordu ya bugün artik iyiyim ama simdi de ebe mesaj atmis kan degerlerin düşük diyo bitmiyo
Ya takviye verirler yükselir o

Ates olcer ben internetten bi tane almistm zamaninda o da iyi çıktı şükür 6 senedir oğluma kullaniyorum bi 6 sene daha gider ama merak ettm anlattiginizi bi bakayim

Takviye cok fazla sey kullanmiyorum ben demir ilaci kullaniyodum kabizlik yapti biraktim bide aklima gelirse magnezyum kullaniyorum o kadar dogumdn sonra kan ilacina baslarim baska da bisi kullancami sanmiyorum

Selam güzel hamişler 35 haftalık olduk kızımla. Bugün kontrolü vardı. Nst’ye alındım, gelişimi vs her şeyi yolunda sancım falan da yok çok şükür. Yalnız doktora pozisyonunu sordum. Ters döndüğünü düşünüyordum artık çünkü uzun süre yürüyünce vajinamda ve kasıklarımda felaket bir baskı hissediyorum birkaç haftadır. Doktor dedi ki yoo dönmemiş hatta oblik duruşta dedi. Anlamış gibi yaptım ben de çarpraz durmak anlamına geliyormuş galiba baktım internetten. Pek iç açıcı şeyler yazmıyor. Sezeryan istemiyorum ama bu duruş için sezeryan doğum uygun falan yazmışlar hep. Tabi bu 38-39-40. Haftalar için sanırım. Ama bilemedim. Doktor dedi ki senin hareket miktarına bağlı doğum olayı 38. Haftada karar vericez dedi. Bebeği benzer pozisyonda olup sonradan normal baş aşağı pozisyon alan var mı? Bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir misiniz doğru düzgün bir şey bulamadım da

Philips supur sil mi yoksa sadece süpürüyor mu. Memnunsuznuz galiba. Bir de modelini ogrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…