Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    106
Haftana baktım da maşallah az kalmış heyecanlı mısın? Darısı başımıza su gibi geçsin günler ve bebişlerimize sağ salim kavuşalım
Bende yoldayım şimdi doktora gidiyorum inşallah güzel şeyler duyarız ikimiz de
Ben özele gidiyorum ama doktorum çok yoğun ve henüz bebegımın yüzünü göremedim. O yüzden detaylı ultrasona gittiğim doktora da randevu aldım onlar gosterıyor yüzünü vs
Ama açılmam olduğunu onda öğrendim diye Şuan stres oldum kötü şeyler duyduğum için o gün sanki yine kötü şeyler diyecek o doktor. Öyle hissediyorum psikolojik olarak ne kötü ..
Yinede bugünümüze çok şükür

Kızlar bahsettiğiniz sorunlar olmasın diye ne yapmak gerekıyor tecrübeli anneler biraz bilgi verebilir mi ilk kez anne olacak olan bizlere
Bende bebebao tekli aldım şarjlı olanlardan .
Onu nasıl ne zaman kullanmak gerekıyor bide sağdığımuz sütleri çocuğa verıyoruz değil mi kaşıkla felan

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine bundan sonra

Sadece şöyle söyleyeyim çevredekilerş duyma herkes sütün var sütün yok mama ver verme zararlı faydalı binbirtürlü şey söyleyecek doğumun olunca değişikli değişikli yarım saatte bir memelerini sırayla bebeğine ver bişeylerin yolunda gitmediğini bebeğin aç kaldığını ememediğini vs düşünüyorsan hemen bir emzirme danışmanıyla görüşmeni tavsiye ederim yine burdanda yardımcı oluruz ama rahat ve daha garanti oluyor mastit süt incisi konusundada uygulamalar var onları tekrarlı yaparsan kurtulursun inşallah başına gelmez

Ben dyson v8 kullaniyorum cok memnunum

Kesinlikle tecrübeli anne olarak bende herkese bunu söylüyorum evet görüntü çok tatlı değil belki ama kesinlikle enmkullamışlısı park yatak kısımda 3 yaşa kadar kullandık sonra odasını ayırdım yoksa daha da yatardı :) oğlumda da şimdi nasip olursa kullancaz en rahat şey ya gerçekten aşırı memnunum ben güvenli konforlu taşınabiliyor felan herşeyiyle park yarak tabiki kararsız kalmaya gerek bile yok

Hadi inşallah güzel haberler alırsın açılma için korkma benim ilk gebeliğim de çok erken haftada olmuştu açılma. Hiç kalkmadım çok dikkat ettim çok şükür sorun olmadı. Sen de hep yat dinlen. İnşallah doktor güzel şeyler söyleyecek

Çıktım hastaneden çok şükür hersey yolundaymış. 1 hafta önden gidiyoruz yine.
Rahım uzunluğu 29 doktor çok iyi dedi.
Kan ve idrar tahlılı verdim çıktım öğleden sonra çıkacak.
Diğer Perinatolojıye de görünemedim. Dikkatsız sekreter bana 3 Mart pazartesiye randevu vermiş ama bana bugün dedi ve bugün de doktorun sezeryan günüymüş, diğer haftaya aldım tekrar randevu. 10 gün sonra gel dedi yine doktorum o zamana aldım ona da randevuyu. İnşallah bebişin yüzünü o zaman görürüm.
10 günde bir çağırmaya başladı doktorum. Sizi de böyle sık çağırıyor mu

Oh çok şükür çok sevindim iyi olmanıza inşallah bundan sonra da böyle devam eder. Ben de tahlil için gideceğim öğleden sonra. Bakalım ne diyecek doktor. Aramızda çok az gün var

Merhaba benim de dikey süpürgem yetersiz geliyor. İlk oğlum doğduğunda rahatlık olsun diye almıştım bel ağrılarım vardı çünkü büyük ağır olanlar kullanılmıyor. Şimdi hem küçük çocuk hem yenidoğan bebekle ev temizliği daha da zor olacağı için robot süpürge almayı düşünüyorum. Bence robot süpürge daha rahat olur tabii ben de henüz karar veremedim hangisi olur ama.

Çok şükür Allah daha iyi etsin inşallah. Evet 32.haftadan sonra artık iki haftada bir geliceksin dedi bana da. Normalde ayda bir gidiyoduk

Nasılsınız hanimlar ?
Şaka maka yok midemiz bulaniyodu yok keseyi gördük göremedik derken son zamanlara geldik artik nasil geçti hic anlamadim
Gerçekten ya kalp atışıydı keseydi derken çok şükür bugünlere geldik. Artık son hazırlıklarka uğraşıyoruz hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Maşallah banada 32 den beri 2 hafta 35 ten sonra her hafta gel dedi ama ben gitmedim henüz haftaya gideceğim inşallah bir sıkıntım yok diye

Gerçekten ya kalp atışıydı keseydi derken çok şükür bugünlere geldik. Artık son hazırlıklarka uğraşıyoruz hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Amiiiin inşallah dogmadan onceki ilk üç ay ve dogduktan sonraki 3 yil en zorlu kismi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…