Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    106
Evet haklısınız bi pijama takımı bulamıyorum kendime bulsam bebeğinkileri ütüledim ama kendiminkiler duruyor daha
Fikir vermesi adına Pijama takımını indirimde iken pentiden almıştım. Önden düğmeli, gömlek tipi olanlardan. Sonrasında da giyebileceğim modellerden seçtim.

Onu dugmeli modellere bakin bende gecelik bulamadim henuz
Gecelik için link atıyorum. Ben bu ikisini aldım. Aşırı paralar vermek istemedim. Kırmızıyı kanama vs için tedbir olarak düşündüm. Beyaz ise odada foto çekimi için düşündüm. Üzerine evde sabahligim olduğu için sabahlik olmayan modellerden tercih yaptım.

Teşekkür ederim güle güle giyin inşallah sabahlık şart mı acaba ya

Benim oğlum da Mayıs'ta 6 olacak. Ben de sizin gibiyim. Acaba sabrım gücüm olacak mı diyorum

Bu bebeklerimiz de yaklaşık aynı ilerliyor ben serklajlı olduğum için erken doğar diye korkuyorum. İlki 34. Haftada doğdu. Bu vaktinde sağlıkla doğar inşallah ya valla gebelik zoooor

Bugun benimde kontrolüm vardi makat gelis oldugunu ogrendim belki ilerleyen haftalarda doner diye umuyorum.
Bide bacak boyu 2 haftadir hic gelismemis.
Karin genisligi ve kilosu ise 2 hafta kadar ileride
Perinatoloji takip edecek dediler. Umarim saglikla dogar

Sizinle aynı gün görünüyor doğumumuz, umarım sağlıkla ilerler süreciniz. 37ye kadar dönüyor diyorlardı

Benim oğlum da Mayıs'ta 6 olacak. Ben de sizin gibiyim. Acaba sabrım gücüm olacak mı diyorum
Rabb'im veriyo sabrini bence yoksa normal bi insan dayanamaz o kadar yorgunluga uykusuzluğa
Bu bebeklerimiz de yaklaşık aynı ilerliyor ben serklajlı olduğum için erken doğar diye korkuyorum. İlki 34. Haftada doğdu. Bu vaktinde sağlıkla doğar inşallah ya valla gebelik zoooor
Bence bu haftalardan sonra doğmaya hazirlar çünkü doktor suyun gelirse vs bekleme gel dedi tabi ne kadar cok durursalar o kadar iyi

Son bir kaç gündür yeni özellik açıldı. Vajina içinde bazen batma bazen baskı gibi bi his. ve karnımın nerdeyse devamli sert olmasi. Artik doktora da sormuyorum her seye normal diyor
Benımde aynı sanki vajinayı itiyo çıkacak gibi . Ama baya baya vajınada hissettim baskıyı hareket ettikçe bebiş
Aynen herseye normal diyorlar

Benımde aynı sanki vajinayı itiyo çıkacak gibi . Ama baya baya vajınada hissettim baskıyı hareket ettikçe bebiş
Aynen herseye normal diyorlar
Aman normal olsun karnın hep sert olması bende de varrrr. Çatı ağrısı da fenaaa. Sabah yataktan kalkarken kemiklerimden sesler geliyor resmen

Son bir kaç gündür yeni özellik açıldı. Vajina içinde bazen batma bazen baskı gibi bi his. ve karnımın nerdeyse devamli sert olmasi. Artik doktora da sormuyorum her seye normal diyor
İki gündür bende de aynı, doktora da sormadım. En son gittiğimde bas asagidaydi, geri dondu de ayağı ile baskı mı yapıyor bilmiyorum

Anlamıyorum ama benimde 20-27 arasında gidip geliyordu karında sertleşme bir yere toplanma oluyor nst esnasında da oldu ama onlara yalancı sancı diyorlardı. Bende anlamadım 1 kere nst ye girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…