Benim doktorum özel hastne de idi ilkindede bundada ona takipliydim
Ama doktorumun yeni hastane değiştirdiğini öğrendim benim doğum yaptığım hastneden ayrılmış şuan bende büyük bir çıkmazdayım doktoruma diğer hastneyemi geçsem ama oranında doğumhane kısmını bilmiyorum yeni açılmış pahalı öncekinde kalsam artık doktorum yok doğumhaneyi biliyorum nasıl işliyor diye devlet burda hiç tavsiye edilmiyor maalesef yeni hastne açılacak yetişecekmi bana onuda bilmiyorum büyük bir bilinmezlik için
Sizinki daha kötü olmuş. Ama sizin durumunuzda olsam endişelerimi doktorumla paylaşırdım ve onunla devam ederdim sanırım. Veya gittiğiniz hastanede güvenebileceğiniz doktor varsa o da bir tercih olabilir
Evet hastane yeni ve imkanları da çok iyi. Kızımda özelde yaptım. hem oda o kadar küçüktü ki hem de yaz sıcağında klima çalışmadığı için bir hayli zor olmuştu.Eğer devlet güvenilirse memnun kalınıyorsa temiz yeni bir hastneyse heralde ilgiyi çok düşünmeden devlete giderdim ben özeli tercih etmezdim
Oh içimiz rahatladı bundan sonrası dinlen artık haber bile izleme kendini strese sokma yemek yapma hiç birşey yapma otur tv izle önemli olan sen ve bebiş şuan için bırak ev işleri herşey kalsınCanım benim ... Teşekkür ederim iyi ki bu grup var.
12 gibi taburcu olacağım. İyi hal diyebilmemiz için 1 hafta kanama olmaması lazım, bundan sonra hep yatacaksın dedi.
Düşük önleyici iğne, antibiyotik ve progestan kullanacakmışım.
Bebek ne kadar dayanirsa o zamana kadar bizimle kalacak, muhtemel sezeryan olur dedi.
Hedef 4-5 hafta daha tutabilmek inşallah
Birebir aynı şeyi yaşıyorum. Kalça, pelvik taban, pubis kemiği, bacaklarım her yerim ağrıyor. Dün artık korktuğum için doktora gittim bebek iyi çok şükür enfeksiyon da çıkmadı. Doktor dedi ki mecbur çekeceksin yapacak bir şey yokkasık ve iç bacak kaslarımda baya bi ağrı var son 1 haftadır. magnezyum da kullanıyorum. özellikle ilk kalktığım anda pelvik kemiklerimde inanılmaz bir ağrım var.
doktora söyledim son gittiğimde (bu kadar şiddetli değildi başta) ultrason vs baktı bi sorun yok bi de enfeksiyon bakalım dedi o da temiz çıktı.
ne yapacağımı şaşırdım adım atmak bir işkence oldu, yaşayan varsa bana da bi akıl verse çok sevinirim
Benim doktorum da öyle dedi bazı gebelerde bu ağrılar fazla olabiliyor yapacak bir şey yok diyeBirebir aynı şeyi yaşıyorum. Kalça, pelvik taban, pubis kemiği, bacaklarım her yerim ağrıyor. Dün artık korktuğum için doktora gittim bebek iyi çok şükür enfeksiyon da çıkmadı. Doktor dedi ki mecbur çekeceksin yapacak bir şey yoksanırım bu haftalarda önlenemez bir durum
Benim doktor da normal diyor. Ben sandalyede unutup bacak bacak üstüne atarsam veya rahatsiz oturursam daha da siddetlendigini farkettim bir de merdiven yüzünden. Simdi otururken bacaklarimi aciyorum masanin altinda evde de olabildiginde uzatıyorum ve birlestirmemeye çalışıyorum azaldi ama geçmedi tabi. Ozellikle hareketsiz durup kalkinca cok aci verici oluyor. Bazi kişiler bu agriyi sadece yatakta dönerken filan hissediyormusBirebir aynı şeyi yaşıyorum. Kalça, pelvik taban, pubis kemiği, bacaklarım her yerim ağrıyor. Dün artık korktuğum için doktora gittim bebek iyi çok şükür enfeksiyon da çıkmadı. Doktor dedi ki mecbur çekeceksin yapacak bir şey yoksanırım bu haftalarda önlenemez bir durum
Siveno biberon temizleyici ve deterjan mustela bebek bakım ürünleri kendime de zaten vücut losyonunu kullanıyorum.İyi akşamlar hanımlar, temiz içerikli bebek çamaşır sabunu, şampuanı, pişik kremi, yağı vs araştırdığınız ürünler var mı acaba?
Ay evettt uzun süre yatınca çok ağrım oluyor benim de ayağa kalktığım zaman. Bir de geceleri sağıma soluma dönmeye çalışırken. Ben doğum kanalına falan mı girdi acaba diye korktum da alakası yokmuş. Bir çare magnezyum tablet yazdı doktor magosit diye bakalım onu deniycem inşallah işe yararBenim doktor da normal diyor. Ben sandalyede unutup bacak bacak üstüne atarsam veya rahatsiz oturursam daha da siddetlendigini farkettim bir de merdiven yüzünden. Simdi otururken bacaklarimi aciyorum masanin altinda evde de olabildiginde uzatıyorum ve birlestirmemeye çalışıyorum azaldi ama geçmedi tabi. Ozellikle hareketsiz durup kalkinca cok aci verici oluyor. Bazi kişiler bu agriyi sadece yatakta dönerken filan hissediyormusbiz biraz çekeceğiz gibi duruyor bebekler iyi olsun da
Benim doktor dedi ki bazen hastaneye bile yatırıyoruz bu ağrılardan tamamen anatomik bir şey yapacak bir şey yok dedi napalımBenim doktorum da öyle dedi bazı gebelerde bu ağrılar fazla olabiliyor yapacak bir şey yok diye
Vallahi kelimenin tam anlamıyla canlı bomba gibi hissediyorum. Korkuyorum ama bir taraftan da eve gönderdiler bu riski almazlardı diyorum.cikibum nasıl hissediyorsun? Moralini yüksek tut olur mu
Ben ilk aylar ayrı atıp çamaşır sodası yada beyaz sabun rendesi kullanıyorumİyi akşamlar hanımlar, temiz içerikli bebek çamaşır sabunu, şampuanı, pişik kremi, yağı vs araştırdığınız ürünler var mı acaba?
Offf çok iyi anlıyorum sizi. Benimki 3 yaşına girecek haklı olarak sürekli ilgi istiyor. Elimden geldiğince aktivite yapıyoruz, havalar az güneşli olsa parka gidiyoruz. Beni de daha çok duygusal yanı mahvediyor ikinci kez anne olmanın. İhmal eder miyim onu, o benim ilk bebeğim diye düşünürken buluyorum kendimi. Bazen de ya doğacak olanı ihmal edersem diyorum. Gözümü kapatıp sürekli ilk oğlumun doğduğu anı hayal ediyorum sebepsiz duygusallaşıyorum. Yapacak bir şey yok doğdukları zaman her şey bir düzene oturur, herkes alışır diyorum artık.Kızlar merhaba benimde evde küçük bir ergen oğlum var 10 yaşında mütemadiyen hafta iki kez sinir harbi yaşıyorum her şeyde diklesiyor bana bağırıp cagrisiyoruz bildiğiniz kıskanmaz derken bildiğiniz kıskanıyor onun içinde üzülüyorum ama artık sinirlerimde bitik durumda napcagimi bilemiyorum... istemsiz artık bağırıp çağırmaya başlamak karnimdaki bebeği düşünmek oğlumu düşünmek yordu beni
Allah kolaylık versin birlikte özel vakit geçiriyor musunuzKızlar merhaba benimde evde küçük bir ergen oğlum var 10 yaşında mütemadiyen hafta iki kez sinir harbi yaşıyorum her şeyde diklesiyor bana bağırıp cagrisiyoruz bildiğiniz kıskanmaz derken bildiğiniz kıskanıyor onun içinde üzülüyorum ama artık sinirlerimde bitik durumda napcagimi bilemiyorum... istemsiz artık bağırıp çağırmaya başlamak karnimdaki bebeği düşünmek oğlumu düşünmek yordu beni
Benimkide daha 14 aylık aynı şeyler benim kafamdada dönüyor şuan da ihmalmetmeye başladım ben kucağıma alamıyorum peşinde gezemiyorum kendi kendine yaşıyor bir nevi annelik zor ikinci üçüncü annelik daha zormuş hala atlatamıyorum ben bu fikirleri hala ağlama krizlerindeyim eşimle sürekli kavgaOfff çok iyi anlıyorum sizi. Benimki 3 yaşına girecek haklı olarak sürekli ilgi istiyor. Elimden geldiğince aktivite yapıyoruz, havalar az güneşli olsa parka gidiyoruz. Beni de daha çok duygusal yanı mahvediyor ikinci kez anne olmanın. İhmal eder miyim onu, o benim ilk bebeğim diye düşünürken buluyorum kendimi. Bazen de ya doğacak olanı ihmal edersem diyorum. Gözümü kapatıp sürekli ilk oğlumun doğduğu anı hayal ediyorum sebepsiz duygusallaşıyorum. Yapacak bir şey yok doğdukları zaman her şey bir düzene oturur, herkes alışır diyorum artık.
Aslında çok fazla vakit geçiriyoruz isten eve geliyorum hep onunlayim artık başka odada bile uymak istemiyor hep yanımda olmak istiyor onu geri cevirmiyorum hiç bir isteğinde ama bu bile yeterli değil sanırım süreç içindeAllah kolaylık versin birlikte özel vakit geçiriyor musunuz
Ergenliğine adım atacak 18-20 ye kadar bunsüreçler sürüyor sanırım hiç kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?