- 5 Eylül 2018
- 537
- 436
- 103
- 37
Oğlumu aldıkları gibi göğsüme yatırdılar önce ama çok tutmuyorlar. Normalde bebek anneden önce bile gidebiliyor odaya. Benim oğlum erken doğduğu için bir gün izlemişlerdi ertesi gün verdiler bana.Kızlar sezaryen doğumda ten tene temas yapılıyor mu doğum sonrası? Bir de bebek odaya hemen geliyor mu anneyle beraber
Dönme işi bebekten bebeğe değişiyor kimi bebek haftalar çncesinden baş aşağı iken kimi bebek doğum anında baş aşağı geliyorDönmesi için erken değil mi şu an ? Benimki de dönmedi henüz
İkisinide kullanmadım ben şart değil benceDoğum sonrası giyinmek için emzirme atleti aldım ama emzirme sütyeni de alınmalı mı sizce
Sezaryen doğuma birkaç defa gittim hepsinde bebek anneden önce odaya gelmişti tentemasıda yapılmadı sanırım sadece göstermişlerdi anneyeKızlar sezaryen doğumda ten tene temas yapılıyor mu doğum sonrası? Bir de bebek odaya hemen geliyor mu anneyle beraber
Aynen benim doktorum da buna dair bir şey söylemediBaş geliş vs diye hic bi yorum yapmiyo benim doktorum. şu an son halini almasi icin çok erken diye herhalde
Baş geliş vs diye hic bi yorum yapmiyo benim doktorum. şu an son halini almasi icin çok erken diye herhalde
Dönebilir şuan birşey ifade etmiyor diye belirtiyor ama her seferinde bilgi veriyor asistan kızlara makat geliş diye duyuyorum:) zaten detaylı ultrason a girdiyseniz ordada geliş pozisyonu yazıyorAynen benim doktorum da buna dair bir şey söylemedi
Doktordan doktora degisiyor demek kiDönebilir şuan birşey ifade etmiyor diye belirtiyor ama her seferinde bilgi veriyor asistan kızlara makat geliş diye duyuyorum:) zaten detaylı ultrason a girdiyseniz ordada geliş pozisyonu yazıyor
Bn ilk sezeryanda tam uyutuldm odaya ciktigimda oglum odadaydi 2. Yi devlet nasi yapiyo bilmiyorum inşallah görebilirim doğum anınıKızlar sezaryen doğumda ten tene temas yapılıyor mu doğum sonrası? Bir de bebek odaya hemen geliyor mu anneyle beraber
Ben aldim ama bence hic gerekli değil, erken zamanlarda aldim bi hevesle. Balkon falan varsa oraya konsa da olur yani atana kadarKızlar Korbell çöp kovası aldınız mı? Çok gerekli mi sizce
bende kararsız kaldım illa al diyen de var gereksiz diyen de. İndirime girmişken alsam mı diye kararsız kaldımBen aldim ama bence hic gerekli değil, erken zamanlarda aldim bi hevesle. Balkon falan varsa oraya konsa da olur yani atana kadar
Bezlerin atıldığı kovadan bahsediyorsunuz sanırım. Bir kişide görmüştüm, açıp kapattıkça çok fena kokuyordu, bence biriktirmenin gereği yok, bez çıktıkça balkonda çöpe atmalı, günlük bertaraf etmeli.Kızlar Korbell çöp kovası aldınız mı? Çok gerekli mi sizce
Dışarı çıkarken ben emzirme sutyeni de kullandım, atlet de aldım. Atlet beli açmadığı için iyi. Sütyen de açıkçası rahat, normal giyemedim ben uzun süre, daha doğrusu istemedim, emzirme döneminde zaten bol giyiniyorsun genelde, bir şey fark edilmiyor.Doğum sonrası giyinmek için emzirme atleti aldım ama emzirme sütyeni de alınmalı mı sizce
Dontorunuzla isteğinizi konuşun, temas yaptıranlar var, hatta ameliyat sırasında ışıkları falan karartıyorlarmış bebek rahatsız olmasın diye. Bebeği de götürüyorlar aslında odaya ama takip etsin bir yakınınız, bazen bebeğe bakım yapıp getireceğiz falan deyip götürüyorlar, bende öyle olmuştu, eşimi çıkartmamışlar yukarı, öyle olsa bile biri gitsin bebeğin peşinden, kapıda da olsa beklesin. Sonra bebeğimizi büyük çocuğumla doktorum getirmişti odaya ben sorunca, bebek bekliyormuş odada öyle.Kızlar sezaryen doğumda ten tene temas yapılıyor mu doğum sonrası? Bir de bebek odaya hemen geliyor mu anneyle beraber
Ben aldım indirimden eltim de kullandı çok memnun kaldı. Evde 0 kokuKızlar Korbell çöp kovası aldınız mı? Çok gerekli mi sizce
Kullammadığım için bilemiyorum evde fazladan büyük çöp kovası vardı beş altı tane poşet geçirip balkona koydum ben ona atıyorum doldukça üstten bir poşet alıyoruz bir ay gidiyor uğraşmıyorumda habire poşet değiştir ileKızlar Korbell çöp kovası aldınız mı? Çok gerekli mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?