Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    87
Selamlar ben bayadır giremiyorum geçmeyen bir gripten muzdaribim tam geçti diyorum tekrar başlıyor allahtan bebek iyi c vitamini falan idare ediyoruz.

Annemin tarifidir isteyen deneyebilir sülalede doğum yapan herkese yaptı sütleri şelale gibiydi kendide en küçük kardeşimi 4 yaşına kadar emzirmişti zaten bol soğanlı yeşil mercimek yemeğini biraz da bulgurla yapıyorsun öyle yiyorsun sonra süt şelale gibi gelmeye başlıyor yanına da bazen kuru börülce salatası yapar

Gidebildiğim kadar gidicem maaşımı almak için ama çok zorlanırsam bilemiyorum:/

Hanımlar günaydın,

Bebeğine biberon, emzik ve manuel süt pompası kullanan olduysa tavsiye alabilir miyim?
Dr . Brown'ın cam biberonunu kullandım ilk oğluma. Çok kolay akmıyor. Ondan meme reddi durumu da oluşmadı şükür. Emzik hiç tutmadı. Süt sağma makinesi olarak da lansinohun ciftlisini almıştım. Benden sonra ablam kullandı hala sapasağlam. Ama manuel değil. Arkadaşım mochiden memnundu. Yine bunlarla devam edeceğim bebeğimde de inşallah.

Bende Manuel aldım şimdilik sonrası için bir elektrikli bakacağım

Kardeşimde soğan yediği gün bebek duramıyordu gazdan bu tarz şeyleri deneyince bebekte ağlama artıyor mu diye bakmak gerekiyor umarım öyle bişi yaşamayız

Medela marka süt sağma makinesi güzel ama pahalı hastanelerde de o veriliyor genelde tabi daha profesyoneli

Soğan piştiği için gaz yapmaz diye düşünüyorum ama yine de gözlem gerekir tabii. Bulguru ben de biliyorum süt yapıyor diye, bir de dere otu. Ama en önemlisi bebeğin etmesinden sonra dinlenme ve su içmek.

Ben de daha 26 ay emzirip hamile kalınca bıraktım ve bu süreçte belim sırtım mahvoldu. Gece emzirmelerine bile 26 ay boyunca devam ettik tabii canı sağ olsun yavrumun da çok yoruldum. Şimdi daha yeni yeni uykunun tadına varmışken tekrar emzirme sürecine girecek olmak beni çok geriyor. Bir de bu çocuğumu emziremezsem ilk çocuğumu emzirdim bu eksik kaldı diyerek vicdan azabı çekerim. Annelik hem mental olarak hem fiziksel olarak çok yorucu gerçekten baba olmak daha kolay ya annelere çok yük biniyor. Bebeğimi anneanne,dedeye bırakıp bir iki günlük tatile bile gittiğimde emziremediğim için mastit olurdum ateşlenip gelirdim. Bu yüzden çalışmaktan bile gözüm korktu hep. Allah'ım kolaylık verir inşallah.

.
Selamlar ben bayadır giremiyorum geçmeyen bir gripten muzdaribim tam geçti diyorum tekrar başlıyor allahtan bebek iyi c vitamini falan idare ediyoruz.
Merhaba yine salgın varmış bu sebeple c vitamini yönünden zengin meyve sebzeleri ölçülü tüketerek ihmal etmemek ve multivitamin verildi ise aksatmadan kullanmak gerekiyor.

.

Merhaba yine salgın varmış bu sebeple c vitamini yönünden zengin meyve sebzeleri ölçülü tüketerek ihmal etmemek ve multivitamin verildi ise aksatmadan kullanmak gerekiyor.
C vitamini tek çare ama sadece vücut biraz topluyor okullar tatile girince hastalıklar biraz daha azalır diye umuyorum

Şimdi kontrolden geliyorum da kızlar ben çok sinir oldum ya doktora. Ben içerdeyim ordan sıradaki hastayı alıyor içeri, kocasıyla girdi kadın. Hayır sezaryen doğumun ayrıntısını soracağım hastane prosedürünü, vajina kemiğim ağrıyor çatı ağrısı vs soruyorum daha 3 dk olmuş karnıma ultrasonla bakalı onlar orda içerde bekliyor. Niye alıyorsun yani içeri daha benim muayenem bitmemiş. Devlet hastanesi pişmanlıktır da işte neyse. Eşime de ayrı gıcıktım geç kaldığımız için park edemedi arabayı gittim tek girdim Dr odasına milletin kocası yanımda benimki dolanıyor park yeri arıyor sjhekdjlff yazmak istedim rahatlamak için çok sinirliyim

Sizi çok iyi anlıyorum son günlerde bende de sinir başladı ya nasıl idare edeceğiz bilmiyorum içimde patlıyor sinir

Sizi çok iyi anlıyorum son günlerde bende de sinir başladı ya nasıl idare edeceğiz bilmiyorum içimde patlıyor sinir
Az çok kontrol ederim aslında ama insanlar zorluyor benim de içimde patlıyor yani hakkını arar başkası olsa doktora da o kadınla kocasına da bir şey diyemedim canımı sıkmamak için. Allah sabır versin hepimize.

Bende takip icin devlete gidiyorum ama erkekleri iceri almiyorlar. Demek ki bu gibi durumlarin yasanmamasi icin iceri almamalari daha iyi

Devlette erkekleri içeri almıyorlar diye biliyordum doğumuda mı orda yapacaksınız
Burdaki hastanede içeri 10 kişi alıyorlar
10 kişi öyle bekliyor senle beraber

Bende takip icin devlete gidiyorum ama erkekleri iceri almiyorlar. Demek ki bu gibi durumlarin yasanmamasi icin iceri almamalari daha iyi
Benim gittiğim hastanede hamile olan hastaların eşlerini alıyorlar sadece. Aslında ben çıkmadan çağırmasa (butona basıyorlar ya) bir sorun olmayacaktı. Ben eşimle de giriyorum işimize geliyor aslında ama işte o adam beni görüp çıkması gerekirdi ya da Dr baştan hiç çağırmayacaktı. Gerçi kadının eşiyle gireceğini nereden bilecekti diyeceğim ama benim muayene sürem dolmamış kimseyi almaması gerektirdi.

Devlette erkekleri içeri almıyorlar diye biliyordum doğumuda mı orda yapacaksınız
Burdaki hastanede içeri 10 kişi alıyorlar
10 kişi öyle bekliyor senle beraber
Bizim burdaki devlet hastanesinde eşi içeri alma olayı hamilelere özel sadece.evet ilk doğum özel hastanedeydi benim kankalarım bile odamdaydı. Şimdi devlette yapacağım çünkü özele para vermek istemiyorum

Çok teşekkür ederim canım fikir oldu bana da hoş benim doktorum yaptırmak dışında seçenek sunmuyor da bakacağız artık
Mutlaka yaptırmalısın. Bu tıpta bir fikir bir seçenek değil. Evet baklava giyemiyorsunuz çünkü baklavanın içeriği yağlar vs verdikleri sıvıdan daha zararlı. Ve baklavayı 2 dkda yersin şekerli suyu daha uzun sürede verip bu süreçte takip ediyorlar. Henüz gebe değilim ama çok araştırdım dr burak hazine’yi takip etmelisin çok faydalı bilgiler paylaşıyor ondan dinlemeni tavsiye ederim sonuçta okulunu okuyan onlar

Bizim burdaki devlet hastanesinde eşi içeri alma olayı hamilelere özel sadece.evet ilk doğum özel hastanedeydi benim kankalarım bile odamdaydı. Şimdi devlette yapacağım çünkü özele para vermek istemiyorum
Bende devlette yapmak isterdim suriyeliler yüzünden gidemiyoruz devlete

Bende devlette yapmak isterdim suriyeliler yüzünden gidemiyoruz devlete
Şehir hastaneleri öyle çok yoğun maalesef hele de doğum için çok çok zor. Benim gittiğim hastanede mülteci, göçmen kalabalığı yok çok şükür. Yoksa yine paraya kıyacaktık. Gerçi hala kararsızım bu tavırlar yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…