- 25 Mayıs 2024
- 680
- 727
Ohh çok şükür canım, gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah.kızlar çok teşekkür ederim doktordan geliyorum kalp atışını duyduk 6+1 deymişiz kanama alanım da küçülmüş sanırım aktıkça bitti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh çok şükür canım, gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah.kızlar çok teşekkür ederim doktordan geliyorum kalp atışını duyduk 6+1 deymişiz kanama alanım da küçülmüş sanırım aktıkça bitti.
Gözün aydın canım…kızlar çok teşekkür ederim doktordan geliyorum kalp atışını duyduk 6+1 deymişiz kanama alanım da küçülmüş sanırım aktıkça bitti.
Ohh çok şükür canım, gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah.
çok sağolun kızlar bir nebze içim rahatladı ilaçlarw ve yatışa devam tabi benim...Gözün aydın canım…
Cok sevindim canim masallah saglikla devam eder insallah
amin çok teşekkür ederim evet kızlar yatışa devammm. sizler neler yapıyosunnuz bakalımmm kimler kaç haftalıkÇok sevindim sen yine de çok dikkat canim tamamen bitene kadar
Yarın tam 4 haftalık olacağım kese ve kalp atışı için ne zaman gitsem iyi olur.amin çok teşekkür ederim evet kızlar yatışa devammm. sizler neler yapıyosunnuz bakalımmm kimler kaç haftalık
canım ben 5+2 de keseyi, 6+2 de kalp atışını gördüm (uygulamaya göre. doktor bugün kese boyutuna bakarak 6+1 dedi)Yarın tam 4 haftalık olacağım kese ve kalp atışı için ne zaman gitsem iyi olur.
Benim daha var o zaman sağlıklı ilerlesinde, biraz sabırsızımcanım ben 5+2 de keseyi, 6+2 de kalp atışını gördüm (uygulamaya göre. doktor bugün kese boyutuna bakarak 6+1 dedi)
ayy evet öyle oluyo gerçekten eşime de diyorum keske evde bi ultrason olsa kendimiz açıp baksak fkjkBenim daha var o zaman sağlıklı ilerlesinde, biraz sabırsızım
Çok sevindim canım. Bol bol dinlen. İlk haftalar çok önemlikızlar çok teşekkür ederim doktordan geliyorum kalp atışını duyduk 6+1 deymişiz kanama alanım da küçülmüş sanırım aktıkça bitti.
Tekrar hoş geldin o zaman❤ inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi hep beraberGunaydin kizlar bugun gebelik testi yaptim artik adet gecikmesinin 6.gununde ve gebeligim kesinlesti benim de cok guzel bir donem olsun insallah bizim icin bu baslik altinda guzel haberler paylasicagimiz Cok heyecanliyimm
Cidden çok sevindim gözün aydınGunaydin kizlar bugun gebelik testi yaptim artik adet gecikmesinin 6.gununde ve gebeligim kesinlesti benim de cok guzel bir donem olsun insallah bizim icin bu baslik altinda guzel haberler paylasicagimiz Cok heyecanliyimm
Tebrikler ilk gebeliğiniz mi ?Gunaydin kizlar bugun gebelik testi yaptim artik adet gecikmesinin 6.gununde ve gebeligim kesinlesti benim de cok guzel bir donem olsun insallah bizim icin bu baslik altinda guzel haberler paylasicagimiz Cok heyecanliyimm
Evet maalesef çok kötüydü bende de. Şu an iyi. Kuru kayısı, incir, erik, activia yoğurt, kefir, bir iki kaşık zeytinyağı. Her gün bunları yiyorum. Düzeldi.Kızlar ben diğer iki hamileliğimin başındada kabız olmuştum aynı sorunu yaşayan varmı ?
Tekrar hoş geldin o zaman❤ inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi hep beraber
Cok tesekkur ederim kizlarrrCidden çok sevindim gözün aydın
Bir dusugum var subatta bir de kimyasal var gecen ay, insallah bu saglik ilerlesinTebrikler ilk gebeliğiniz mi ?
Resmen daha ilk aydan 1 kilo aldım tuvalete çıkamıyorumEvet maalesef çok kötüydü bende de. Şu an iyi. Kuru kayısı, incir, erik, activia yoğurt, kefir, bir iki kaşık zeytinyağı. Her gün bunları yiyorum. Düzeldi.
İnşallah güzel ilerlerCok tesekkur ederim kizlarrr
Bir dusugum var subatta bir de kimyasal var gecen ay, insallah bu saglik ilerlesin
Insallah caniim tesekkur ederimİnşallah güzel ilerler